Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TELEPATIE VI

22.10.2012, Praha – Nová Chmelnice

ARCHITECTS, nejblyštivější ozdoba britské moderní metalové koruny, jsou na přesycené a poměrně generické metalcorové scéně již určitou zárukou vysoké kvality a nadstandardních zážitků. V pravidelných intervalech koncertují, vydávají desky bez úpadku úrovně nového materiálu, a to i přes velkou přístupnost zatím poslední desky The Here and Now, což je pro většinu jejich žánrových souputníků kamenem úrazu. The Here and Now totiž klade důraz zejména melodické plochy a emotivní přístup, zatímco ještě na Hollow Crown ARCHITECTS byli stále věrni svému rukopisu z Ruin či Nightmares, kde šikovně balancovali na hranici techniky, údernosti a pro svůj vlastní styl klíčových prvků, totiž mathcorových chapadlech The Dillinger Escape Plan, tlaku a intenzitě Meshuggah a hardcore přímosti a údernosti Converge, místy až s prvky kanadského death metalového riffování ala Cryptopsy. I na současné desce jsou však ARCHITECTS velice živelní, což je pro jejich tvorbu typické a hudebních nápadů mají stále dost, i když poměr hudebních žánrů už není v takové rovnováze, jako při při pohledu na jejich minulé desky.


Bohužel pro pražský koncert a všechny české fanoušky, ze sestavy na poslední chvíli nečekaně vypadli původně avizovaní WHILE SHE SLEEPS. Důvodem je koncertní nabídka z Anglie, kde dostali možnost zahrát si na prestižním koncertu po boku Bullet For My Valentine nebo Bring Me The Horizon. Kapela se svým českým fanouškům prostřednictvím managementu omlouvá a slibuje brzkou náhradu v podobě koncertu nebo účasti na některém festivalu.


Společně s Architects se dále představí post-hardcoroví Britové HEIGHTS a česká kapela, jejíž jméno zatím nebylo potvrzeno.


Vstupenky na koncert jsou stále ve všech běžných předprodejích a budou i na místě. Koncert byl již dříve přesunut z klubu HooDoo do klubu NOVÁ CHMELNICE (www.novachmelnice.cz). Více informací na www.obscure.cz.


Zveřejněno: 19. 10. 2012
Přečteno:
3332 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář