Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
Heathen Convention 2024

17.11.2012, Praha - HooDoo

 V sobotu 17.listopadu se Českem převalí horda barbarů, kterým se pod záminkou položení věnců na Pražské Národní Třídě v den oslav, podaří vloudit do hlavního města, se kterým ale nemají vůbec žádné dobré úmysly! Podle zachycených šifrovaných zpráv (ostravština), které uvízly v naší síti, by měla celá akce proběhnout pod výhružným názvem PRAHA MUSÍ BÝT ZNIČENA!

Severomoravští nactiutrhači MALIGNANT TUMOUR, dorazí tento rok do nenáviděného města již podruhé. Ti, co už mají trochu přehled, ví že Malignanti prošli během posledních 20 let mnoha personálními, ale i hudebními obměnami. Z původního carcassoidního grindu a uvědomělého mince coru se nakonec vyklubal motörheadovský rock ´n ´roll, který nezapře metalové kořeny a chuť pogovat ! Za posledních pár let měla kapela možnost hrát na festivalech po celém Světě a o rozšiřující se fandovské základně svědčí i stoupající prodejnost jejich alb a zájem velkých vydavatelských firem. Malignant Tumour je kapela, která příznivce tvrdé muziky spojuje i rozděluje, na toto téma by se dalo i polemizovat, každopádně vlastní názor si můžete udělat v pražském klubu HooDoo 17. listopadu!

Jihočeské GRIDE netřeba milovníkům extrémní hudby představovat. Kapela se drží na scéně už od roku 1996 a jejich syrové pojetí hard coru s českými texty, nemá na naší scéně obdoby. Zatím poslední album "Záškuby chaosu" vyšlo ve spolupráci Insane Society / Obscene a snad by se dalo ještě prásknout, že příští rok budou Grajdi drhnout i na americkém Maryland festu, ostatně, ne poprvé..

Black metalu už 20 let odevzdaně slouží temnotě zaprodaní AVENGER, vlivy Master´s Hammer a Bathory jsou nepřeslechnutelné a jen pro zajímavost, jejich nový bubeník je jinak členem krajanů Gride. Koncert v Praze by měl být součástí několika akcí věnovaných jejich jubileu, takže můžeme očekávat nějaký speciální set!

BRUTALLY DECEASED potěší všechny, kteří milují death metal a to hlavně v jeho švédské podobě, rozuměj se švédským zvukem. Kapela se otevřeně přiznává ke své lásce, k albům skandinávských hrdinů z první poloviny devadesátých let. Máte rádi Dismember, Grave či ranné Entombed ? Jste na správné adrese!

BEAST WITHIN THE SOUND, thrash/metalcoreový start na zakouření podniku a testující zkouška zvukaře. Kapela měla delší pauzičku, ale ze studií navrátivší se zpěvák dává zelenou k opětovnému návratu na pódia, kam rozhodně patří !

Akce PRAHA MUSÍ BÝT ZNIČENA!  proběhne v pražském klubu HOODOO v sobotu 17.11. od 19:00, kam se pohodlně dostanete metrem, tramvají či autobusem viz. www.hoodooclub.cz
      
Ten kdo dorazí dřív, může využít zdarma vstup na paraelně probíhající akci PLECHOVÁ HUBA, kde můžete ochutnat ty nejpálivější pokrmy a zúčastnit se i soutěže oslavující gastronomický masochismus!

cena: 150,-
info/předprodej: 776 336 361
www.neonarcis.com

www.bandzone.cz/malignanttumour
www.bandzone.cz/gride
www.bandzone.cz/avengerband
www.bandzone.cz/brutallydecease
www.bandzone.cz/bwts







Zveřejněno: 26. 09. 2012
Přečteno:
3113 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

26. 09. 2012 09:09 napsal/a Coornelus
chacha
chlapi z Neonarcis nezklamali, opět parádní plakát.