Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

27.9. křest PRAHA – Retro Music Hall; 28.9. křest DOMAŽLICE – Death Magnetic

Metalová kapela Dymytry právě v těchto dnech vydává nové avizované CD Neonarcis. Už v průběhu léta však kapela stihla posluchačům představit několik singlů z CD, které se setkaly s velmi pozitivními reakcemi. Dymytry i na novince Neonarcis zůstali věrni českým textům. Ty jsou k slyšení ve všech třinácti skladbách, které se na desku vešly.    

CD Neonarcis je konečně na světě! Po menších komplikacích a lehkém zpoždění v termínu vydání se konečně všichni fanoušci dočkají. Už nyní mohou CD zakoupit za bezkonkurenční cenu 120 Kč, a to na všech koncertech kapely. K dostání je i v e-shopu na www.dymytry.cz/2012/obchod/.

S novým CD nový web, aneb nebudeme dávat novou desku na postarší webové stránky!
Společně s  novou deskou prošly rozsáhlými změnami i webové stránky na adrese www.dymytry.cz. Kapela zvolila zcela nový design korespondující s tématikou CD Neonarcis. Nová kolekce triček a dalších kousků v e-shopu Dymytry je rovněž k dispozici na novém webu.

Jedno CD, hned dva křty.
Příjemnou změnou je oproti minulým letům křest. Tentokrát neporoběhne jen jeden, ale dva. První křest se uskuteční klasicky v Praze, v Retro Music Hall, ve čtvrtek 27. září. Druhý křest proběhne o den později 28. září v klubu Death Magnetic v Domažlicích, kde jsou Dymytry vzhledem k četnosti vstoupení také téměř jako doma.

Na křty je rozjednána řada zajímavých hostů, které zatím kapela neprozrazuje. Jako první novinku můžeme prozradit, že pražský křest bude také ve znamení velké bubenické show. Na jednom pódiu se představí zhruba 8 bubeníků.

Dymytry i na tomto CD spolupracují s vydavatelstvím MetalGATE, které je vydavatelem desky a pomáhá šiřit metalovovu hudbu mezi posluchače. Kapela v rámci CD Neonarcis navázala spolupráci s roztleskávačkami amerického fotbalu – týmu Fighters, která bude i nadále pokračovat.

Důležité termíny:
27.9. křest PRAHA – Retro Music Hall + řada hostů
28.9. křest DOMAŽLICE – Death Magnetic + řada hostů




Zveřejněno: 20. 08. 2012
Přečteno:
3517 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář