INSANIA

17.08.2012, Praha - klub 007 Strahov

Pay No Respect se v rámci svého evropského minitour představí v Praze vůbec poprvé, a to rovnou v prostorách legendárního klubu 007 Strahov. Jako support pak přijedou podium rozehřát místní borci Skywalker a strakonická ostřílená smečka Face Tomorrow.

Tahle anglická smečka není kult, její desky se nepředávaj přes generace a nikdo doma nemáme starý ošmataný ziny s jejich fotkou na titulce. Pay No Respect se na scénu vyškrábali z děr špinavýho anglickýho jihu teprve v roce 2007 a od tý doby jsou v podstatě pořád na cestách. Na podium se postavili třeba vedle Terror, Hatebreed, First Blood nebo Sworn Enemy a časem začlo bejt všem víc než jasný, že se nejedná o nějakej uměle protěžovanej support, ale partu, která těm zaprděnejm velikánům začíná pekelně šlapat na paty.

Stihli do světa vykopnout již dvě desky a kritikou velmi dobře přijatý splitko s kámošema z Awaken Demons. V současnou chvíli je na cestě nová studiovka a klip k singlu 'This World Is Ours' dává tušit, že kluci nejsou držitelem titulu jedný z nejjasnějších hvězd ostrovního hardcore náhodou.

Klub bude otevřen před sedmou hodinou a hrát se začne v sedm, tak koukejte dorazit včas.

Jako vždy bude připraveno bohaté vegan občerstvení od Klárky.

Start: 19:00

Vstup: 200 CZK

EVENT AKCE: http://www.facebook.com/events/139829282804922/

Odkazy:

http://www.facebook.com/paynorespect

http://www.facebook.com/skywalkerhc

http://bandzone.cz/facetomorrow

http://www.facebook.com/MnamkyUKlarky


Zveřejněno: 12. 08. 2012
Přečteno:
3287 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář