Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

22.6. - 23.6.2012, Trhové Sviny - Autocamp

APOCALYPTIC FORM OF DEATH – open air festival 2012

22.6.-23.6.2012 – AUTOCAMP – TRHOVÉ SVINY

A je to tady znovu!

Předposlední červnový víkend se na malé louce nedaleko Trhových Svinů opět rozezvučí hutné kytary a chraplavé vokály. Festival APOCALYPTIC FORM OF DEATH 2012 je tady s dalším pokračováním.

Město Trhové Sviny leží cca 20 Km jižně od Českých Budějovic na úpatí Novohradských Hor. Místo konání festivalu se nachází zhruba 1,5 Km za městem v areálu bývalého autocampu. Areál je situován do rozlehlé louky obklopené lesním porostem. Camp, parkoviště, koupaliště a celé zázemí festivalu je v bezprostřední blízkosti.

Samozřejmostí zůstává non-stop občerstvení a bohatý výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Prodej CD, triček, mikin a dalšího merchandise zajištěn. Camp bude pro fans oficiálně přístupný již od čtvrtečních odpoledních hodin. Ještě týž večer proběhne tradiční before party.

Oficiálně festival začíná 22.6.2012 v 17:00 hod.

A na co se můžete těšit?

Letos organizátoři vsadili především na domácí a slovenskou scénu.

„Letos jsme vsadili především na domácí kapely, protože jsme přesvědčeni, že i naše scéna může nabídnout velmi kvalitní spolky. V žádném případě jsme však na zahraniční smečky nezanevřeli. Jen jsme to letos pojali trochu jinak. AFOD festival není úplně tím open air festivalem v pravém slova smyslu. Je to jedna velká párty s rodinnou atmosférou a věříme, že si to letos návštěvníci opět pořádně užijou.“

ROOT - Určitě nemá smysl nějak zvlášť představovat tuto brněnskou legendu. Root se na AFODu představí vůbec poprvé v jeho dvanáctileté historii a přijede Vám představit své aktuální album "Heritage Of Satan". Vy se tak můžete těšit na nový materiál, ale zajisté zazní i dnes již kultovní koncertní jistoty.

ISACAARUM - Má vůbec cenu toto komentovat? Zajisté ne. Hitmaker Chymus a spol Vám připraví ušní fisting takovým způsobem, že na něj dlouho nezapomenete. Nezbývá, než si s sebou přibalit velkou dávku lubrikantu a hurá pod podium. Z jejich show se prostě uděláte!!!

ADOR DORATH - Po pár letech máme opět tu čest u nás přivítat Ador Dorath z Českého Těšína. Svůj styl kapela charakterizuje jako "psychedelic-metal" a stále patří mezi přední kapely naší scény. V současné chvíli pracují Ador Dorath na následníkovi jejich zatím posledního CD Bestiari.

V nové sestavě, a poprvé ve své historii s bubeníkem, se představí i pořádající MATER MONSTIFERA, dále pak táborští FOB, grindoví GUTALAX, death metalisté TORTHARRY, pražští MINORITY SOUND. Dále pak skupiny jako např.: AVENGER, BELLIGERENCE, ARCH OF HELL, GENUINE RELIEF, DESIRE FOR SORROW, mladá slovenská naděje WHEN I DIE, UNBORN, elektroničtí ELEAMENT či gothičtí DOOMAS.  Na notu vážné hudby vás naladí brněnští CLAWED FOREHEAD a zaskotačíte si určitě i na WORX.

Velkou lahůdku a zároveň překvapení si pro Vás organizátoři připravili v podobě projektu DIMEBAGS FROM HELL, za nímž nestojí nikdo jiný, než budějovičtí COLP.

Sečteno a podtrženo, další ročník letního táboru připraven. Mimo kapel se také můžete těšit na areál s možností koupání, non stop občerstvení, bohatý výběr nápojů a jídel a možnost stanování s blízkosti pódia.

www.afod.ic.cz

www.facebook.com/events/322418791143821/?ref=ts


Zveřejněno: 11. 06. 2012
Přečteno:
3328 x
Autor: Yvor | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář