Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TELEPATIE VI

10 DOTAZŮ PRO REDAKTORY FOBIA ZINE II - Část 4. - Existuje hudební nástroj, na který by ses rád/a naučil/a hrát?

10 DOTAZŮ PRO REDAKTORY FOBIA ZINE II - Část 4.

Část 4. - Existuje hudební nástroj, na který by ses rád/a naučil/a hrát?

Louluk:
Rád bych se naučil na bicí. Bohužel nejsem zrovna talent jako muzikant. Zkoušeli jsme založit kapelu s kolegama z práce, ale skončila dřív než začala. I díky tomu jsem se dal raději na psaní. Přesto v budoucnu bych si to rád opět někdy zkusil.

Sir:
Basa, Kytara

Niviat:
Všeobecně hraji lidem na nervy, za svůj život jsem si vyzkoušela flétnu, kytaru, bicí, ale co mě opravdu láká, jsou dudy. Ovšem na to asi nemám plíce…

4horsemen:
Teď asi už ne, neměl bych trpělivost. Kdysi menší pokusy na bicí, ale zřejmě jsem dřevo (smích). Snad klávesy až bude někdy čas…

Mikael:
Tak určitě bych se rád naučil hrát třeba na kytaru, to by bylo jistě prima, ale vzhledem k omezeným časovým možnostem a nedostatku talentu pro takovou činnost je to celkem nereálné (smích).

Dave:
Bohužel k mé lítosti nehraji vůbec na nic. Není ale koncert, kdy bych toho nelitoval. Když mně bylo 12, chtěl jsem po rodičích elektrickou kytaru jako snad každý malý kluk. Bylo mi ale řečeno, že nemám hudební sluch, a tak to nemá smysl. O hudbě jsem tehdy nevěděl prakticky nic, tak jsem to nechal plavat. Rád bych si tu kytaru ale někdy pořídil. A lákají mě i bicí.

Opat:
Na některé nástroje se už snažím něco naučit. Hraju několik let na kytaru, zpívám a nově se také něco málo učím na bicí. Takže asi na tyto instrumenty bych se rád naučil hrát… Nic jiného mi ani nějak neláká, maximálně tu basu bych někdy zkusil.

Tomáš:
Pět let se jako samouk věnuji klavíru/klávesám, i když poslední léta to není zdaleka tolik intenzivní, jako v začátcích – ale dokážu přehrát i obtížnější skladby (na youtube najdete mimochodem hromadu šestiletých dětí, které to zvládají taky :-)). Jeden čas jsem se strašně moc chtěl naučit na kytaru, potom na basu, pak jsem na koncertě chytil paličku, tak jsem přibral vařečku a asi týden jsem mlátil do hrnců…

Coornelus:
Bicí.

Veenia:
Trochu mě mrzí, že jsem jako malej na nějakej hudební nástroj nezačal hrát, což se pak projevilo v takový jakýsi všeobecný neohrabanosti, co se týče hudební tvorby. Moje hraní na kytaru pak v pozdější době skončilo ne příliš slavně a ukončilo zřejmě jakýkoli budoucí snahy ovládnout nějaký hudební nástroj. Každopádně občas bych rád dovedl ovládat housle nebo klavír. 

Asphyx:

Basa… protože tvrdí muziku.




Zveřejněno: 22. 05. 2012
Přečteno:
3226 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář