Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
LLYR

9.5.2012, Ostrava - Barrák

Květen, měsíc na oslavy všeho druhu jako stvořený a když se kvalitní a energií nadupanou muzikou slaví radost ze života, nesmíte tam chybět! Ve středu 9. 5. přijede do OSTRAVY, hudebního klubu Barrák, v rámci svého druhého evropského turné, mladá metal, emo, hardcore kapela z Ruska – SARAH WHERE IS MY TEA. Jejich muzika není o škatulkování, jejich muzika je o pocitech. Úžasně emotivní texty a dokonalá live show se příjemně a přirozeně pojí s unikátním zvukem různých „core“ žánrů, což je ve výsledku něco, co snad ani nejde popsat jinak, než absolutní pecka, která vás prostě srazí do kolen! Tato sympatická pětice mladíků z Bryansku (teď si asi říkáte, kde to sakra je) definitivně dává výraznou značku na mapě svému městu. Rusko již jejich umění objevilo a jejich debutové album má své místo snad ve všech MP3 přehrávačích, co jich tam je. Nyní přijíždí SARAH WHERE IS MY TEA do ČR, do Ostravy, abyste i vy mohli ochutnat jejich vskutku delikátní čaj. Věřte, bude vám sec mazec šmakovat!

Spolu s klukama ze Sarah putuje Evropou další mladá a talentovaná kapela, tentokrát ze severu Anglie – DEAD HARTS. Sami svoji muziku popisují jako hudbu k tanci a k letu. Svou inspiraci našli v kapelách The Chariot, Norma Jean nebo Gwen Stacy a jejich tvorba je plná vášně a nezkrocené energie. Nezbývá, než si je naplno vychutnat!

Speciálním hostem ostravského koncertu je zbrusu nová, mladá a neuvěřitelně našláplá kapela z Uherského Hradiště – DAYS THE ENDS. Kluci si příliš nelámou hlavu nad gramaticky nesprávným názvem své kapely a nekompromisně solí do hlav svou muziku, inspirovanou americkou post-hardcore scénou, která totálně nabíjí, zabíjí, likviduje, ale přesto naplňuje.

Co dodat? Ve středu 9. 5. bude v OSTRAVĚ, Klubu Barrak opravdová párty, která roztancuje každou buňku vašeho těla. Určitě přijďte, vstup je zdarma a pivo Pardál za dvacku. Bude to váš šálek čaje!


Zveřejněno: 27. 04. 2012
Přečteno:
3139 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář