Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

26.5.2012, Výrava

Do Výravy na metal! Letní parket Výrava se přivítá 26.května druhý ročník festivalu Absolute Dose Of Metal. Stejně jako vloni bylo snahou pořadatelů plně dostát názvu festivalu a namíchat co nejbohatší stylové spektrum. Výsledkem je následující koktejl, kterému jako třešnička na dortu vévodí italská formace WhiteSkull, která se představí ve své legendární sestavě.

ALKEHOL – Představovat Alkehol je tak trochu nošení piva do hospody…, je to už dávno, co se hospodští pábitelé z restaurace „Na Slamníku“ Ota Hereš a Petr “Kuna“ Buneš domluvili na spuštění nového projektu, nazvaného Alkehol. Již ze samotného názvu kapely je zřejmé, převážně jaké tématice se kluci  věnují a vydrželo jim to celá dvě desetiletí…  V rámci oslav 20 let kapely se Alkehol představí i na Absolute Dose Of Metal a třeba se dočkáme i živého provedení dvou novinek, které kapela připravila pro svoje aktuálně vydané vzpomínkové album. 

TORTHARRY – Východočeští deathařiTortharry se vrací na místo činu, tentokrát v pozměněné sestavě. Kapelu opustil koncem loňského roku kytarista Máca, takže vy kteří jste měli možnost shlédnout Tortharry ve Výravě už vloni můžete posoudit, zda tahle změna kapelu poznamenala a jak to Tortharry šlape v jednadvacátém roce jejich existence.

VITACIT – Pamětníci domácí metalové historie zajásali, když se před třemi lety rozhodl kapelník Vitacitu Luděk Adámek obnovit  zašlou slávu již neexistující legendy a oprášit tak songy, na které by byla velká škoda zapomenout. A protože v řadách kapely opět působí Láďa Křížek, dá se řícti, že legenda naplno ožívá!

DEBUSTROL – Rychlost a nesmlouvavost, to jsou základní poznávací znamení thrasherů z Mladé Boleslavi. Debustrol vloni završili pětadvacetiletku na scéně a jako nejlepší pozvánka na jejich set je skutečnost, že Debustrol se stali vítězem ankety Břitva roku 2011 v kategorii Neřadové album roku vítězem s živákem „Vyznání smrti live“.

EAGLEHEART – Příklon k propracovanější muzice nic neubral brněnským powermetalistůmEagleheart z jejich energie a přesvědčivosti. Podzimní turné k jejich novinkovému albu „Dreamtherapy“ z dílny mistra Grapowa, které sklízelo nadšené ohlasy po celé Evropě, dopadlo na jedničku, kluci už mají sbaleno na jeho jarní část, jehož vrcholem bude pro kluky vystoupení na MastersOf Rock. Ideální příležitost přesvědčit se, že Eagleheart  jsou ve skvělé formě!

FLOWERWHILE – thrasheři z Brna v čele s Martinem „Metallicou“ Kleknerem (ex-Eagleheart) na podzim absolvovali turné Power Metal Blast po boku Eagleheart a Sebastien, začátek jeho druhé poloviny je už na spadnutí  a ještě dřív, nežFlowerwhile dorazí na Výravu, slibují vydání svého debutového alba „No Jesus No Sprite“

DYMYTRY - Hrajeme metal, milujeme ho a budeme ho hrát dál navzdory všem blbejm kecům! Je potřeba nějaké lepší doporučení pro pražské psycoristy?

WHITE SKULL – Legendární Italové konečně dorazí poprvé do České republiky a navíc se sestavou, do které se po letech vrátila zpěvačka Federica”Wild Sister” De Boni, se kteroukapelazažilačasysvénejvětšíslávy.WhiteSkull sice ještě neoznámili definitivní termín vydání svého novinkového alba „UnderThe Flag“, ale pravděpodobnost, že si ho s sebou přivezou na Výravu je vysoká!

Tak nezapomeňte, 26.května ve Výravě!!!

Začátek:  13:00

Vstupné: předprodej 290,-Kč, namístě 350,-Kč

www.vyrava-letniparket.cz


Zveřejněno: 13. 04. 2012
Přečteno:
3393 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář