Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
LLYR

26. 11. 2011 ZLÍN, Zimní Stadion Luďka Čajky

GAMMA RAY + Michael KISKE, AMON AMARTH, CORONER, MORBID ANGEL, SYMFONIA, BULLET, AS I LAY DYING, SEPTICFLESH, BLOWSIGHT

7. ročník jednodenní zimní mutace největšího mezinárodního rockového open-air festivalu u nás už se chystá!

Pořádající agentura Pragokoncert si letos výrazně pospíšila s oznámením potvrzených kapel na další ročník ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK Festivalu. A důvod byl jednoznačný! Letošní line-up je víc, než hodně povedený a lákavý, je přímo nacpaný zvučnými jmény a hvězdami světového metalového nebe! Zcela jistě to bude nejlépe obsazený Zimní "Masters" v dosavadní historii festivalu!

Vrátí se k nám fenomenální GAMMA RAY, ale nebude to jen tak obyčejný návrat! GAMMA RAY si pro ZIMNÍ MASTERS OF ROCK přichystali úplně novou, speciální show, s exklusivním hostem Michaelem KISKEM, nazvanou "Skeletons and Majesties"! Kapela k tomuto unikátnímu koncertu říká: "Když jsme procházeli všechna naše dosud vydaná alba zjistili jsme, že je zde spousta písní, které jsme na koncertech skoro vůbec nikdy nehráli, a tak jsme se rozhodli připravit úplně nový playlist, oživit některé z těchto songů a zahrát je v naší současné kondici. Ale to není všechno! Jak si tak občas jamujeme s akustickými kytarami, zjistili jsme, že je to docela dobrá legrace a některé naše písničky jsou jako stvořené pro "unplugged" verzi. Takže tato naše speciální show bude obsahovat jak známé, tak méně známé songy hrané naplno (Skeletons) a takový náš best of výběr slavných hitů, které zahrajeme jinak (nazýváme je Majesties)..., a pozor, pozvali jsme i super speciálního hosta! Spolu s námi si zahraje a zazpívá také Michael KISKE!" Máme se určitě na co těšit!

Prvoligový deathmetalový bengál a zbrusu novou desku "Surtur Rising" zde představí kultovní švédská kapela AMON AMARTH. Spolu s nimi křižují starý kontinent řečtí symphonic-death metaloví SEPTICFLESH se svým novým orchestrálním mistrovským dílem nazvaným velkolepě "The Great Mass". Na své si přijdou také příznivci melodického metalu, jelikož se zde představí ve své premiéře finská kapela Timo TOLKKIHO SYMFONIA. Kapela (Timo Tolkki, André Matos, Uli Kusch, Jari kainulainen a Mikko Härkin) v sobě nese odkaz takových metalových velikánů, jako jsou Stratovarius, Angra, Helloween či Sonata Arctica. Tato nová kapela zde představí své debutové album "In Paradisum", a řadí se tím k dalším, velmi netrpělivě očekávaným událostem letošního ročníku festivalu!  Neméně očekávanou událostí bude i koncert slavné americké deathmetalové legendy MORBID ANGEL, která rovněž přijíždí představit své nové album "Illud Divinum Insanus". Svou chytlavou, metalově taneční show chystají také Švédové BLOWSIGHT, kterým se na kontě skví rovněž nová deska "Dystophia Lane".

Americká thrashmetalová legenda TESTAMENT právě zrušila své podzimní evropské turné, na které měli vyrážet se švédskou kapelou BULLET! Evropské turné překládají kvůli nedokončení svého nového alba až na léto 2012. Podařilo se nám však domluvit pro vás na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK další legendu tohoto metalového subžánru, která navíc v ČR ještě nikdy nehrála! Je to slavné švýcarské thrashmetalové trio CORONER! Kapela, kterou vytvořili v roce 1983 road crew členové kapely Celtic Frost. Jejich progresivní thrash/industrial metal vlétl do světa metalu jako kometa, která však zářila jen chvíli. V roce 1996 se kapela rozpadla. O to větší je nyní jejich velký návrat, CORONER jsou zpět po 15 letech a jejich chuť hrát je ohromná! ZIMNÍ MASTERS OF ROCK - 26. 11. 2011, Zimní Stadion Luďka Čajky, ZLÍN!

V programu došlo k dalším dvěma změnám. Kapela AS I LAY DYING, která cestuje s Amon Amarth, byla donucena zkrátit toto své turné a tím pádem v ČR na ZMOR nevystoupí, stejně jako švédská kapela BULLET, která měla doprovázet na turné již odpadnuvší TESTAMENT. V programu tyto dvě kapely nahradili známí francouzští techno-death-grind šílenci BENIGHTED, představující svou novou desku "Asylum Cave" a death/black metalová kapela ze Švédska NECROPHOBIC, jejichž silně temně atmosférická hudební show bývá jedinečným a unikátním zážitkem!

Nezapomeňte také, že právě zde se jako úplně první dovíte první potvrzené kapely letního Masters Of Rock 2012 a Metalfestu 2012 a spustí se zde absolutně nejvýhodnější předprodej vstupenek, platný pouze v tento den v hale Euronics. Bude zde také tradičně zahájen prodej DVD z Masters of Rock 2011, na kterém se nyní intenzivně pracuje! Čeká vás celodenní kotel zábavy! Přijít se rozhodně vyplatí!

Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, 224 235 267, na e-mailu: mikeskova@pragokoncert.com, přes stránky www.mastersofrock.cz, a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art a ve všech obvyklých předprodejích.


Jednodenní zimní verze největšího mezinárodního rockového festivalu u nás, ZIMNÍ MASTERS OF ROCK se nezadržitelně blíží a ZLÍN se již nyní připravuje na sobotu 26. listopadu, kdy tato velká přehlídka rocku a metalu vypukne. Zájem fanoušků o vstupenky byl tak ohromný, že se letošní ročník poprvé přesunul do větších prostor zimního stadionu Luďka Čajky (hned vedle haly Euronics), a tak se máme opravdu na co těšit! Časový plán festivalu:
12:30                     otevření haly
13:30 - 14:00      Benighted
14:15 - 14:45      Necrophobic
15:00 - 15:40      Septicflesh
15:55 - 16:45      Blowsight
17:05 - 18:05      Symfonia
18:35 - 19:45      Coroner
20:15 - 21:25      Morbid Angel
21:55 - 23:10      Amon Amarth
23:40 - 01:00      Gamma Ray + Michael Kiske






Zveřejněno: 20. 10. 2011
Přečteno:
3316 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

26. 10. 2011 14:29 napsal/a Johan
Program doplněn...
změna line-upu taktéž...
21. 10. 2011 13:01 napsal/a DW
Přesně tak
každopádně pokud na něco narazíte, tak nás klidně takhle upozorněte, info články jednoduše přebíráme, jak Johan správně řekl - nelze jinak.
21. 10. 2011 07:39 napsal/a Johan
Oprava
Máš pravdu, ale zveřejnili jsme info, které nám poslal pořadatel. Není v našich silách si vše ověřovat, to bychom nedělali nic jiného. Článků a aktualit přichází několik denně a my jim věříme :-) Ale každopádně díky za upozornění, je to opravené.
20. 10. 2011 23:18 napsal/a Tony
neaktuální info
Hodně staré a neaktuální info - změna místa konání oznámena skoro před měsícem (nyní zimní stadion), Coroner jako náhrada za Testament na stránkách MOR pomalu 3 týdny. Přesně tohle samé jsem tady četl už v srpnu, teď to už ale všechno neplatí.