Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

28.10.2011, Praha - Modrá Vopice

ZDARMA aneb dobrovolný příspěvek bude věnován na alkohol a cigarety pro vystupující kapely

Oplzlý, potem a voňavkami zapáchající obtloustlý šéf s prořídlými vlasy a úchylným pohledem, ohmatává pod stolem rozkrok mladičké sekretářky, které končí zkušební období už příští týden. Ví, že nesmí ucuknout, závisí na tom její budoucnost ve firmě, výše platu i vánočních odměn. Připomíná si slova svých služebně starších kolegyň, které se mezitím věnují nejdůležitějším zákazníkům a sponzorům firmy, kteří dorazili na podnikový večírek. Cítí, že se jí do očí derou slzy. On to ví, líbí se mu, že se takto kvůli němu ponižuje. Ve chvilce jí však ztvrdnou rysy, pořád se usmívá, teď už ale jinak. Z tácu plného tygřích krevet chňapne hbitě po stříbrné vidličce s vyrytým logem firmy a vší silou ji zabodává do krku toho tlustého prasete. V okamžiku ji hlavou prolétne jediná myšlenka. Tuhle práci už asi nedostanu !

Klid ! Takhle to na našem podnikovém večírku vypadat nebude.
Za A) nemáme sekretářky
Za B) nedáváme vánoční odměny
Za C) nemáme stříbrné vidličky (máme zlaté)

Můžete se však těšit na italské hřebce RABID DOGS , kteří holdují energetické směsi grindu, hard coru a punku a kteří dorazí do naší země poprvé. I když, není to tak úplně přesné. Kapelu tvoří i pohrobci dnes už mrtvých Bestial Devastation, kteří zde již měli tu čest, v Praze to bylo před lety s kanadskými Putrescence.

Tlumočníkem pro tento večer bude baskytarista italsko-českého původu, Adriano, jinak člen pražských  PSYCHOTIC DESPAIR, kteří jsou momentálně v takové koncertní kondici, že i jinak znuděným starcům
(myšleno nad 30 let) vstávájí chlupy v nevyholených a nemytých podpaždích!

Mezi studiem a zkušebnou pendlující DIPHTERIA chystá druhou desku, která by se snad do konce roku měla objevit i venku. Nové songy by měly zaznít i během jejich setu. Bacha, kluci jsou hodně hákliví na přídomek metalcore. A co hrají ? No..ne, neřeknu to, tak prej metal!

CLYTOR vydávají své debutní CD a jsou takřka nadrženi vám jeho obsah zahrát i naživo. Poznávacím znamením kapely jsou dva sóloví zpěváci, ale bacha ! Žádnej Kain a Ábel, oba jsou Kainové!

Mluví se o nich, jako o novém objevu grindové scény, jejich promo sklízí úspěchy všudemožně a přitom je ještě nikdy nikdo nikde neviděl naživo. O kom je řeč ? BOWEL FUCK!


Firemní večírek začne už od 19:00 a vstupné je tentokrát zdarma. Když už má být v roce 2012 konec Světa, tak co bychom se všemi těmi penězmi dělali. Za dobrovolný příspěvek se na Vás ale samozřejmě zlobit nebudeme.

start: 19:00
cena: ZDARMA

web: www.neonarcis.com
info: neonarcis@seznam.cz
www.myspace.com/rabiddogsgrind
www.bandzone.cz/psychoticdespair
www.bandzone.cz/diphteria
www.bandzone.cz/clytor
www.bandzone.cz/bowelfuck




Zveřejněno: 01. 10. 2011
Přečteno:
3622 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář