Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Úterý 20.9. 19:00, PRAHA/Modrá Vopice

Je to trochu jako z orientální pohádky. Singapurská grind coreová parta WORMROT vydávala svá cédésa u tamního undergroundového labelu Scrotum Jus Records a jednoho dne PRÁSK ! a přišla nabídka od legendárního anglického vydavatelství EARACHE. Jasně, sláva firmy, která stála u prvních nahrávek Napalm Death, Terrorizer, O.L.D, je už tatam, dokonce jejich řady upustili i takový Municipal Waste či Morbid Angel, pořád, je tam ale pár kapel, které mají co říct Světu a to je i přídomek, který se hodí k charakteristice WORMROT! Grind core, který umí tihle sympaťáci namíchat, opravdu nenudí! Pokud máte rádi americké Magrudergrind, tak tohle je jejich asijská odpověď! Nebo je to naopak?

Oproti Wormrot, kteří už česká pódia párkrát hoblovali (naposled trumfli i "hvězdy" Skit System na malém Obscénu), bude americká MARUTA v naší kotlině poprvé. Grind core staré školy doplňují jak death metalové tak punkové spodky a jejich živé  podání je opravdu požehnané ! Kapela je za mořem celkem v kurzu, tady v Evropě ji ještě lidi tolik neznají, i když modří už vědí!

ONANIZER se proonanovali do úplně jiné podoby, než jste je mohli znát před 10 lety. Už to není ten úsměv vzbuzující hopsající death/grindík, ale vzteklej fast core nasekanej do kratších songů, než jsme byli u kapely zvyklí. Novej zpěvák kapelu opravdu nakopl a nakope i vás!

Nejblíže to bude mít do Vopice žižkovská GOMORA. Momentálně asi nejaktivnější pražská kapela v ranku crust/punk letos obráží i pódia sousedních států a jejich spanilé jízdy zanechávají za sebou rozbourané kluby a do poslední kapky vypité bary! Stejně jako u předešlých krajanů, tak i zde je velkou devízou zpěvák, který jede od začátku až do konce na plnej plyn!

Pokud se chystáte v úterý 20.září do Vopice, tak raději moc neočekávejte, že si u některé z kapel odpočinete!

vstupné: 150,-
info: neonarcis@seznam.cz

www.neonarcis.com
www.myspace.com/wormrotgrind
www.myspace.com/maruta
www.bandzone.cz/onanizer
www.bandzone.cz/gomoracrustbeat



Zveřejněno: 27. 08. 2011
Přečteno:
3379 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář