Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

27.6.2011, České Budějovie - Mighty Bar Velbloud

Buffalští řezníci MALEVOLENT CREATION, jedna z nejvýznamnějších kapel deathmetalové historie, vystoupí 27. června úplně poprvé v Českých Budějovicích a to v Mighty Baru Velbloud v rámci svého evropského turné. Společně s nimi se po podiu přežene grind corová palba INGROWING a stále lepší českobudějovičtí melodic/death metalový DIEVISION, sestava vskutku vražedná !


Tento koncert MALEVOLENT CREATION by měl automaticky zburcovat všechny fanoušky staré dobré „old school“ deathmetalové školy, protože na pódiích už nespatříte tolik kapel, které by o sobě mohli říci, že na počátku devadesátých let spoluurčovali vývoj tohoto hudebního stylu. Ti, kteří by snad měli tendence házet je do starého železa, by si rozhodně neměli nechat ujít jejich budějovický koncert, aby následně změnili názor. MALEVOLENT CREATION jsou živě stále nesmírně energickou a instrumentálně nadupanou kapelou a nic na tom nezměnili ani časté personální změny, kterými si kapela v minulosti prošla.

MALEVOLENT CREATION se zapsali zlatým písmem do deathmetalové historie hned svým prvním studiovým albem „The Ten Commandments“ (1991), jež se v následujících letech stalo jedním z nejcitovanějších zdrojů inspirace pro ostatní žánrově spolčené kapely. O aktuální formě této americké legendy se pak budete moci přesvědčit přímo v klubu v Mighty Baru Velbloud.

Tuto americkou cházku podpoří teď už českobudějovicko/pražští grindeři INGROWING, kteří jsou v sakra dobré formě a po personálních změnách na postu bicích v posledních dvou letech v již v ustálené a sestavě. INGROWING představí jak své letité jistoty tak i přislíbili pro tento večer speciální zařazení nových zatím živě nehraných songů. Určitě se je na co těšit, co nám tito pardálové nachystali za překvápka.
Celý tento bezesporu našlapaný večer odstartují jak víno zrající DIEVISION jejichž nové záseky berou doslova dech. Fandíte li melodičtější formě death metalu, načáchlým řádně Göteborgem tak jste na správně adrese !

Koncert MALEVOLENT CREATION, INGROWING a DIEVISION proběhne 27.6. 2011 v Mighty Baru Velbloud – České Budějovice. Vzhledem k tomu, že je omezená kapacita klubu jsou vstupenky k dostání již teď v předprodeji přímo na Velbloudím baru a to za směšných 130,- v den koncertu poté 150,- . Možné jsou i rezervace vstupenek, více informací na www.velbloud.info


Facebook událost:

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=108956922529044


Antistar Production na Facebook:

http://www.facebook.com/pages/ANTISTAR-PRODUCTION/165113376885799



Zveřejněno: 08. 06. 2011
Přečteno:
3316 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář