Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Lahůdka pro fanoušky NINE INCH NAILS, MY CHEMICAL ROMANCE, LIKIN PARK, MY CHEMICAL ROMANCE, ORGY, HIM, PLACEBO, DEPECHE MODE….

JULIEN-K (USA – Electro Pop Rock)

Video zde : www.youtube.com/watch?v=smWIilC2LAQ

  • ST 01.06.2011 PRAHA / MODRÁ VOPICE
  • ČT 02.06.2011 ČESKÉ BUDĚJOVICE / MC FABRIKA
  • PÁ 03.06.2011 CHOMUTOV / FESTIVAL OTEVŘENO
  • SO 18.6.2011 BÍLINA / BOŘEŇ MYSTERIA OPEN AIR

Zveme Vás na exklusivní turné doprovodného projektu zpěváka Linkink Park Chestera Benningtona s názven Julien-K po ČR v červnu 2011 do Prahy, Českých Budějovic a Chomutova. Členové slavných amerických slavných electro rockerů Dead By Sunrise a The Orgy Ryan Shuck a Amir Derakh přijíždějí do Evropy se svým projektem Julien-K na podporu vydání jejich nového alba, které vyjde v první půlce tohoto roku. Julien-K je kompletní sestava projektu Dead By Sunrise zpěváka Chestera Benningtona z Linkink Park bez jeho účasti.

Dead By Sunrise je kompletní sestava Julien-K s Chesterem Benningtonem navíc v čele za mikrofonem. Je to v současnosti fanoušky Linkin Park velmi žádaná atrakce, která vydala své debutové album “Out Of Ashes“ u nadnárodního hudebního vydavatelství Warner Music. Skladby z tohoto alba slavily celosvětový úspěch a umístnily se na čelních příčkách hitparád. Dead By Sunrise dále absolvovali velmi úspěšné turné po celém světě a dočkali se velmi pozitivních reakcí světového hudebního tisku.

The Orgy, to jsou platinové desky a vyprodané světové turné. Několik Top 10 hitu po celém světě. Hit č.1 v tanečních žebříčcích po celém světě. Top 5 v rockových žebříčcích po celém světě. Hity v Top 40 v popových žebříčcích. The Orgy je kapela, která prodala několik miliónů desek po celém světě a svými hity se prosadila do první světové hudební rock pop ligy. Jejich hity jako např. předělávka hitů od New Order “Blue Monday” , “Fiction” nebo “Stitches” uspěly po celém světě a ORGY si tím vytvořili silnou fanouškovskou základnu kam se oko podívá.

Po rozpadu The Orgy a jejich originální sestavy se Ryan Shuck a Amir Derakh spojili s Chesterem Benningtonem soustředili na svůj nový projekt Julien-K, který oproti The Orgy zní ještě více electro. Projekt Julien-K vznikl již v roce 2003 a od té doby čekal na plnou pozornost svých zakladatelů až do chvíle rozpadu The Orgy. Společně s Brandonem Belskym (klávesy) a Eliasem Andrem (bicí) tvoří Rayn a Amir sestavu Julien-K. Po té, co nahráli hitsingl „Technical Difficulties“, si této skladby všimnul hollywoodský Režisér Michael Bay a použil tuto skladbu jak ve svém slavném filmu ´Transformer´ tak jeho soundtracku. Julien-K  díky úspěchu svého hitu „Technical Difficulties“ absolvují společné turné po USA s Linkin Park, Evanescence, My Chemical Romance, H.I.M. nebo Placebo.  

Julien-K dále vydávají několik promo singlů včetně velmi úspěšných electro remixů známých skladeb, jako např. remixy skladeb Mindless Self Indulgence, které dělali společně s Chesterem Benningtonem z Linkin Park. Dále je to např. remix skladby “Sleep When I’m Dead“ od The Cure, který realizovali společně s Gerardem Wayem z My Chemical Romance atd. Mimochodem výše uvedený remix není jedinou spoluprácí s Chesterem Benningtonem z Linkink Park. Julien-K společně s Chesterem Benningtonem spojili své síly s Anthony ´FU´ Valcicem (producent a programátor pro skupiny The Orgy, Nine Inch Nails, Skibby Puppy, Marylin Manson nebo Staind a zároveň člen Dead By Sunrise) a společně vytvořili skladbu “Morning After“, která byla součástí soundtracku K velkému hollywoodskému filmu Underworld: Evolution.    

Samotní Julien-K vydali své debutové album “Death To Analog“ v USA v Březnu 2009 a ihned se umístnil na 10.místě v žebříčku the Billboard Electronic Album Charts a na 36.místě žebříčku the Billboard Heartseekers Charts. Album produkoval Chester Benningtone z Linkink Park a Tim Palmer(produkoval U2, H.I.M., The Cure).  Album “Death To Analog“ vyšlo v Evropě v Březnu 2010 a bylo podpořeno evropským turné s velkou návštěvností.

Jak zmiňuje hlavní člen Julien-K Ryan Shuck : “Chester Bennington je naší silnou zbraní, jelikož se jedná o jeden z nejlepších hlasů současné světové rockové scény. On nejenon že skvěle zpívá, zároveň i píše a produkuje skladby, hraje na kytaru, klávesy, prostě dělá vše nutné k tomu, aby výsledné skladby byly prostě perfektní. Díky Chesterovi má Julien-K dvě tváře. Když je s námi a zpívá, stane s z Julien-K rázem Dead By Sunrise. V tu chvíli podporuji jeho zpěv jako druhý kytarista a jsem na to hrdý“

Více informací :

www.julien-k.com

www.myspace.com/julienk

Zdroj:

Martin Fort
MAFO s.r.o.
Letohradská 504/40
170 00 Praha 7 Holešovice
Czech Republic
Tel/Fax : +420 223 009 033
Mobile : +420 731 480 155
e-mail : martin.fort@mafomusic.eu
skype : martin.fort
http://www.mafomusic.eu/


Zveřejněno: 22. 05. 2011
Přečteno:
3391 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář