Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
INSANIA

Rekapitulace semifinálových kol a pozvánka na finále.

V sobotu 16.4.2011 hostil pražský Matrix klub druhé semifinále druhého ročníku soutěže metalových kapel MetalGate Massacre. O poslední postupová místa do finále se ten večer mezi sebou utkaly kapely R.A.W., Interitus, Shadow Area a Suffocate With Your Vomitus. Jako host večera vystoupili psychadelic metalisté Ador Dorath se svým specifickým hudebním stylem „obscure psychotic mysteries“. Přes 350 fanoušků přišlo podpořit své favority v jejich snažení, což znamená, že toho večera byl v Matrix klubu opravdu slušný kotel!


Kromě diváků byla opět na místě odborná porota ve složení Filip Robovski, baskytarista kapely Kryptor, Bohouš Němec, redaktor metalového magazínu Rock Hard a moderátor relací Hard Music na Radiu 1 a Hard and Heavy na Radiu Beat, David Třeška, redaktor webzinu Splat.cz, David Gebler, dopisovatel do magazínu Rock Shock a baskytarista kapel Faidon a Dead Daniel’s a Tomáš Kotrba, redaktor Fobia zine a baskytarista kapely F.O.B.


Celé to dopadlo následovně. V hlasování diváků se na prvním místě umístila s počtem 129 hlasů death-hardcore formace Suffocate With Your Vomitus z Černošic u Prahy. Druhé místo připadlo metalistům R.A.W. z Kralup nad Vltavou, kteří obdrželi 83 hlasů. Třetí místo obsadila s 39 hlasy crossover-metalcore kapela Shadow Area ze Strážnice na Moravě a závěrečné čtvrté místo připadlo plzeňským gothic metalistům Interitus, kteří získali 35 hlasů. V paralelním hlasování poroty se na prvním místě usídlili Shadow Area s 5 hlasy, druhé místo obsadili R.A.W. se 4 hlasy a třetí místo připadlo kapelám Interitus a S.W.Y.V., které shodně získaly 3 hlasy.

Do finále tedy postoupili SUFFOCATE WITH YOUR VOMITUS a SHADOW AREA, a přidali se tak k první dvojici finalistů, pražké metalcore formaci xXXx a crossover-posthardcore kapele AREA CORE z České Lípy.

Tyto čtyři kapely se v sobotu 14.5.2011 utkají opět v pražském Matrix klubu v rámci finálového večera o post celkového vítěze druhého ročníku MetalGate Massacre. Jako host se představí brněnská post-hardcore metalová formace INSANIA. Startujeme jako obvykle v 19:00. Klub bude otevřen od 18:30.
Pozor! U příležitosti finále připravil Matrix klub speciální akci. Pivo z prvního sudu, ze kterého se ten večer bude čepovat, je pro diváky zdarma! Čili, přijďte včas.
Rovněž dojde i na tradiční masakří nadílku, ve které můžete získat volné vstupenky na letní MetalGate Czech Death Fest, alba z produkce MetalGate a další pěkné ceny.
K vidění bude rovněž menší výstava našeho dvorního fotografa Vladimíra Jozy, která obrazem mapuje zajímavé momenty druhého ročníku soutěže MetalGate Massacre. Další důvod proč dorazit.
Nyní jde již o vše, proto přijďte podpořit své favority! Těšíme se na Vás!
www.metalgate.cz


Zveřejněno: 10. 05. 2011
Přečteno:
3492 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář