Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

2. ročník mezinárodního metalového festivalu v ČR! - 3. – 5. 6. 2011 PLZEŇ, Amfiteátr Lochotín

Česká Republika má od loňského roku zbrusu nový letní mezinárodní metalový festival! Jeho první ročník sklidil u vás, fanoušků ohromné nadšení, a tak se zdá, že nám vzniká v ČR další mezinárodní metalová tradice! Přípravy letošního, 2. ročníku jsou v plném proudu! METALFEST 2011 se koná ve dnech 3. - 5. 6. 2011 v krásném prostředí přírodního amfiteátru Lochotín v PLZNI!

3 dny nabité tvrdou muzikou!
1 pódium

Potvrzené kapely:
ACCEPT, SABATON, CRADLE OF FILTH, SAXON, ARCH ENEMY, PRETTY MAIDS, EPICA, RAGE, KATAKLYSM, MISERY INDEX, SUICIDAL ANGELS, PRIMORDIAL, EQUILIBRIUM, Bloodbound, Vicious Rumors, Alcest, Krisiun, Pegazus, Milking The Goatmachine, While Heaven Wept, Crimes of Passion, Crimfall, Rising Dream, Arakain, Salamandra, Smashed Face, Dymytry, Power 5, Maelström

Areál:
Plzeňský přírodní amfiteátr Lochotín se stal legendárním díky folkovému festivalu Porta, který se na tomto místě v minulosti konal. Areál je obklopen krásným parkem a rozsáhlými loukami. Z jedné části sousedí s plzeňskou ZOO. Jde o velmi pěknou přírodní lokalitu, přitom jen 1km vzdušnou čarou od historického centra města PLZNĚ!

Vstupenky:
Předprodej vstupenek, celofestivalových permanentek, byl zahájen!
K dostání u pořádající agentury Pragokoncert, na tel: 224 235 267, na e-mailu: mikeskova@pragokoncert.com, na webu www.mastersofrock.cz v sekci „Vstupenky“ na dobírku, ve ZLÍNĚ na baru v Masters of Rock Café, v PRAZE v sídle Pragokoncertu, U Bulhara 3, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticket-Art a Plzeňská Vstupenka.

Další informace:
- Stanování na loukách před amfiteátrem ZDARMA!
Stanové městečko bude otevřeno 2. 6. od 13:00 hod. do 6. 6., 12:00 hod. Parkování zajištěno na louce sousedící se stanovou částí. Vše bezplatně. Zpoplatněny jsou pouze sprchové kontejnery umístěné mezi campem a amfiteátrem.
-    Slevy na ubytování pro návštěvníky festivalu ve vybraných hotelech v Plzni! Výčet naleznete na festivalových stránkách www.metalfest.eu v sekci Ubytování.
-    Festivalová stránka: www.metalfest.eu, zde se budou postupně objevovat další informace a novinky k festivalu.

PLZEŇ:
Opojná chuť pravého plzeňského piva Pilsner Urquell, to je jen jeden z důvodů, proč navštívit město Plzeň. Další důvody? Především 2. ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST Open Air 2011. Ale nejen festivalem žije Plzeň. Město založil již v roce 1259 český král Václav II. Díky své výhodné geografické poloze se brzy stalo významným kulturním i obchodním centrem. V 19. století zde byly založeny dva světově proslulé podniky – strojírenský podnik Škoda a pivovar Plzeňský Prazdroj. Dnes je Plzeň čtvrtým největším městem ČR a díky atraktivním památkám jedním z nejvyhledávanějších turistických cílů. Co navštívit?

- Světově proslulý pivovar Pilsner Urquell
Seznámení s výrobou legendárního piva Pilsner Urquell, s jeho historií a současnými moderními provozy. V historických sklepích možno ochutnat slavný plzeňský ležák, čepovaný přímo z dubových ležáckých sudů – pro návštěvníky METALFESTU – sleva na vstupném!

- Pivovarské muzeum
Zábavná i poučná expozice v unikátně zachovaném právovarečném domě z 15. století, která vypráví o výrobě a způsobu podávání i pití piva od starověku do současnosti - pro návštěvníky METALFESTU – sleva na vstupném!

- Plzeňské historické podzemí
Poznáte život pod městem a odhalíte tajemství labyrintu chodeb, sklepů a studní, který byl pod městem budován již od 14. století. Součástí prohlídky je ochutnávka piva Master polotmavý (pro starší 18 let). Vstup je z budovy Pivovarského Muzea - pro návštěvníky METALFESTU – sleva na vstupném!

- Gotická katedrála sv. Bartoloměje
Nejcennější památka historického jádra města. Její 102,6 m vysoká věž je nejvyšší v ČR a je dominantou středu města, ze které je nádherný výhled do okolí.

- Velká Synagoga
Třetí největší synagoga na světě, z roku 1893, postavená v maursko-románském stylu se zajímavými interiéry.

- Zahrada vzpomínek
Poutavé svědectví o osudech plzeňské židovské komunity, která byla v průběhu nacistické okupace téměř zdecimována, najdete u Staré Synagogy z roku 1859.

- Plzeňská ZOO
Atraktivní přírodní areál, kde v přirozeném prostředí bez mříží žije více než tisíc druhů zvířat. Součástí ZOO je také 1) Dinopark – na ploše cca 3ha se můžete ponořit do života druhohorních zvířat ve skutečných velikostech a shlédnout 3D film o vzniku života na zemi. 2) Botanická zahrada s japonskou zahradou založenou v tradičních principech japonské symboliky. Podobný typ najdete v Evropě pouze ve vídeňském Schönbrunnu.

První červnový víkend v Plzni může být zkrátka zajímavou kombinací metalové hudby se  zajímavými výlety za poznáním a do historie naší země.

http://www.cz.metalfest.eu/news.html

 

Zveřejněno: 08. 04. 2011
Přečteno:
3311 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář