Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

VÝCHODOČESKÉ POHOŘÍ ZAŽIJE ROCKOVOU SMRŠŤ!!!

Součástí programu Letního parketu v Pohoří (okres Rychnov n.K.) je i celodenní open-air Festival Českých kapel tvrdších stylů, který nese název AGRESSIVE MUSIC FEST 2011. Číslovka 2011 napovídá, že se nejedná o ojedinělý projekt, ale že v případě zájmu rockových fans se festival dočká dalších ročníků.

Festivalový areál v Pohoří je centrem rokové rockové muziky již po desítky let a kromě mnoha tancovačkových kapel jsme se tady v minulosti mohli setkat s opravdovými ikonami české  rockové scény, jako např. legendární Master´s Hammer, Root, Debustrol, Kabát, Arakain…

Line-up festivalu je tvořen kapelami ze všech koutů ČR a je proložen některými ostřílenými matadory českého metalu a rocku.

Festival zahájí mladá kapela COCKACOCKESH z Kostelce nad Orlicí se svým hutným rockem položeným na punkových základech. Potom už nabrousíme pilu, protože jako druzí se předvedou thrash-metaloví vyslanci ocelového srdce republiky karvinští OLD. Dalšími v pořadí jsou hardcore oceláři FEEL THE STEEL z Kladna. Po FTS jsou na řadě thrash-deathoví ELYSIUM, kteří dorazí z Týnce nad Labem. Svými dvěma zpěváky a úderným Hardcore – punkovým nářezem fanoušky podrtí LAST  NINJAS z Týniště nad Orlicí. Následuje první ze stálic českého rockového nebe, a to havlíčkobrodská hc parta s více než dvacetiletou tradicí, legendární NAŠROT, kteří představí své nově vydané album.

Po sadě hrubých band opanuje pódium další stálice , která má své pevné místo v českých rockových encyklopediích a to kapela vyrostlá na doom-metalových základech a nyní křižující napříč rockovými styly – šumperečtí DYING PASSION. Po nepatrném uklidnění urvou kus duše každého fanouška pod pódiem sokolovští BORON, kterých nezaměnitelný thrash-hc není třeba představovat. Posléze svůj set předvedou hronovští metalcoreoví INPAIN. Okres Náchod bude dále zastoupen crossover kapelou B_SIDE, která svým crossoverovým nářezem s dívčím vokálem festival uzavře. Pro ty fanoušky, kterým se nebude chtít ještě do postele, je připravena after party až do ranních hodin v restauraci sousedící s areálem.

www.agressivemusicfest.wbs.cz

Zdroj: Ráca , AMF 2011

 

Zveřejněno: 22. 03. 2011
Přečteno:
3433 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář