Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

Pátek 25.3.2010, ŠUMPERK, H-CLUB

Exkluzivní zastávka turné kapel SPHERE, Kissing the Gravestone a Descent of the Scarlet Skies s headlinerem SMASH HIT COMBO – uznávaný francouzský rapcore, který dokáže zaujmout i spousty lidí dnešní moderní generace, kterým metal moc neříká. Jako support se představí po pár měsících skvělá místní nu-metalová formace SHOCKWAVE!

SMASH HIT COMBO – Cernay (Francie!) | rapcore/metalcore/crossover

http://www.myspace.com/smashhitcombo

Exkluzivním headlinerem této akce bude tahle sedmičlenná hydra z francouzského Cernay a těšit se můžete na neskutečný hudební mix a pódiovou show světové úrovně! Pokud jste někdy ve své bujné fantazii přemýšleli, jak by mohl znít maximálně funkční slepenec metalcore, nu-metalu, DJs, elektroniky a toho pravého syrového francouzského rapu, jste tady na správné adrese :) To si žádný fanda SLIPKNOT, LIMB BIZKIT nebo MUSHROOMHEAD a francouzské rap/core scény prostě nemůže nechat ujít! Nelidský řev vycházející snad ze samotného středu země, jedovatý rap v Baudelairově jazyce, nervní samply, kulometné bicí, sedmistrunné kytary předvádějící kromě intenzivního drcení ve stylu válcovny plechu jedoucí na plný výkon i řadu náročných technických kreací... Na tohle všechno se můžete těšit. Není co dodat, podívejte se sami na jejich nejnovější videoklip k aktuálnímu singlu "Persevere", nebo některé starší a neříkejte, že jsem vás nevaroval :)

SPHERE - Šumperk | metalcore

Mladá šumperská naděje SPHERE hraje metalcore s prvky mnoho dalších stylů. Jednou z největších inspirací je bezpochyby švédská melodeath scéna a to velkou částí i po zvukové stránce. V srpnu 2010 nahráli nové EP „Mutiny“ ve špičkovém slovenském studiu Morpheus Multimedia se zvukovým mágem Davidem Kalosi, kterému vděčí za skvělý a pro české kapely netipický zvuk. Nové EP následně pokřtili koncem října v Šumperku za neuvěřitelné domácí atmosféry. Spolu s vydáním EP představili i nový merchandise a v nejližsí době plánují natáčení videoklipu k jedné skladbě. Na jaře 2011 je můžete shlédnout na turné po boku Kissing the Gravestone a Descent of the Scarlet Skies, ale i na spoustě dalších akcí, které pro Vás letos chystají :)

http://bandzone.cz/sphere

KISSING THE GRAVESTONE - Praha | metalcore

Uznávaná pražská formace Kissing the Gravestone, hrající živelný metalcore, zaznamenala na svém kontě již mnoho úspěchů. Minulý rok vydali velmi úspěšné EP „Diary From The Other Side“, které se stalo deskou roku na serveru iPunk.cz! Sami svou muziku považují za melodický metalcore, nebo jak rádi říkají metalcore-pop a to díky častému zapojení čistých zpěvů, které obohacují a dávají jejich tvorbě pravé koření. Další silnou stránkou jsou energická živá vystoupení a frontman, který svým projevem dokáže dostat celý klub do pořádného varu!

http://bandzone.cz/kgsm

DESCENT OF THE SCARLET SKIES - Brno/Znojmo | metalcore/crossover

Tato brněnsko-znojemská formace, známá také pod zkratkou DOTSS, si hlasitě říká o místo na scéně a ačkoliv na ní působí docela krátce, její členové už jsou poměrně zkušenými muzikanty – kytaristy Shortyho a EPSe si můžete pamatovat z působení v nu-metalových Broken Sight, EPS je též současným basistou emo rockových Final Fiction, rytmická sekce Rody a Petr spolu působili ve znojemských techno thrashových Sinful Channel, zatímco zpěváka Blackieho můžete znát z koncertů známých brněnských grindových úderníků Mincing Fury. Hudebně jde soudobý technický metalcore s přesahy do death metalu a dalších příbuzných žánrů a těšit se můžete i na maximálně současnou pódiovou prezentaci. Úplně nejlíp uděláte, když si jejich debutové EP "Love Is In The Earth" i s bookletem STÁHNETE ZDARMA z jejich Bandzone profilu (link v sekci Info o kapele) a přesvědčíte se tak o kvalitě této formace na vlastní uši :)

http://bandzone.cz/dotss

SHOCKWAVE - Šumperk | numetal/crossover

Shockwave hraje 369 core, což je styl, který kapela objevila na jedné z prvních zkoušek při marném pokusu zapojit do hudby kapesní kalkulátor. „Možná je nějaká písnička trochu emo, možná je nějaká metal... Sami nemáme vyhraněný styl, máme rádi muziku kterou hrajeme a to je to nejdůležitější“, říkají členové. Celek kapely vznikl na začátku zimy 2007. Po složení 7 songů absolvovala kapela do konce roku 10 koncertů v okolí rodného města Šumperka, Prahy a Jeseníku + také vyhrála druhé místo v mezinárodní polské soutěži Muzyczna Jesien 2007. Ke konci roku nahrála Demo snímek obsahující 3 songy, k I seek my reality pak nahrála i videoklip, který je použitý na TV Óčko. Pomocí tohoto dema se kapela dostala do semifinále soutěže Česká rocková liga, zahrála si na Basinfirefestu a v létě 2008 odehrála 10 různých letních akcí a festivalů. V roce 2009 bylo asi největší událostí vystoupení na festivalu Masters Of Rock. V současné době má Shockwave odehraných přes 150 koncertů a připravuje se na nahrání jejich prvního debutového alba.

http://bandzone.cz/shockwave

H-CLUB,  cca 100m od vlakového i autobusového nádraží! (www.h-club.eu)

VSTUP:  100,- Kč | START: 18:30 | WELCOME DRINK ZDARMA PRO PRVNÍCH 50 PŘÍCHOZÍCH!

Facebook událost: http://www.facebook.com/event.php?eid=139177172812607

Kontakt na pořadatele:


Zveřejněno: 23. 02. 2011
Přečteno:
3578 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář