DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

10. - 12. 3.2011, Děčín/Přerov/České Budějovice

V březnu k nám na pár dní zavítá, až z dalekého ruského Ivanova, banda gore grindových hovad Septicopyemia, která zde odehraje tři koncerty pod hlavičkou Rum Over Heads Minitour. Společnost jí na všech třech štacích budou dělat tři české smečky, každá vyrostlá z trošku jinak grindujícího podhoubí.

SEPTICOPYEMIA - mnozí z vás budete tuhle kapelu znát díky jejich podařenému gigu na Obscene Extreme festivalu v roce 2009, kde nás srazila k zemi svým našlapaným gore-grindem s prvky brutálního i slamujícího death metalu a dvojicí prasečích vokálů. Vydala full CD "Vomiting Swamp" a také materiál názvem "Hungry Asses", který vyšel coby součást našlapaného trojsplitu s Ebanath a Stickoxydal. Kapela si zakládá především na své živé prezentaci, takže se připravte na stoprocentní gore inferno!
www.myspace.com/septicopyemia

DEMENTED RETARDED - spritz korps kommando ze Střední Moravy si poslední dobou vydobývá u fans poměrně velkou oblibu svým mixem gore-grindu se staroškolně znějícím deathem. Poslední dvě alba "Secretion Phase/Irony of Violent Death" a "Sisters Menstruation" vyšla u etablovaného ruského labelu Coyot Records, u kterého těsně před započetím tour (v den, kdy vystoupí DR na Coyot Brutal Festu) vyjde i novinková a asi nejpovedenější fošna "Perverse Spiele Fotzendose".
http://bandzone.cz/dementedretarded

BLOODY DIARRHOEA - tuhle děčínskou kapelu snad taky netřeba představovat, kdo by neznal jejich lo-fi electro gore-grind! Že je neznáte a že nevíte, co si pod tímhle označením máte představit? No přece tu nejryzejší gore tancovačku prošpikovanou elektro gabber elementy, automatické bicí, co vás zadusají pod    zem a zharmonizovaný řev navrch. Loni nevydali BD své poslední CD "Tenesmus" u nikoho jiného, než krále všech gore labelů, Romana Poláčka z BLP, což jistě svědčí o mnohém!
http://bandzone.cz/bloodydiarrhoea

БУТ - tahle mladá, ale maximálně nadějná banda, složená navíc se samých ostřílených mazáků, vám předvede set plný klasického grind coru bez gore elementů, tak jak ho znáte od raných Napalm Death, Phobia nebo Nasum! Tohle s vámi prostě posmýká po zemi a vytřese vás to jako starý vajgl... V brzké době jim vyjde split CD se slovenskými Respite a během roku bychom se měli dočkat i full CD, které taky vydají (trošku překvapivě) BLP.
http://bandzone.cz/but

První zastávka se uskuteční ve čtvrtek 10.3. v domovině Bloody Diarrhoea - v severočeském Děčíně, v klubu Biograffs, start je naplánován (vzhledem k tomu, že druhý den je pracovní den) už na 19:00 hodinu a vstupné je stanoveno na 99,-Kč.

Druhá se uskuteční o den později - 11.3., v kraji Demented Retarded, v Přerově v rock klubu Šuplík, coby další pokračování Die Spritz Party, společně s těmito čtyřmi kapelami zahrají ještě ARO (Bz) z Hranic a PROFESOR LEFEBVRE z Kroměříže a vstup na akci čítá 120,-Kč.

A den na to - 12.3. se dočkají i rodáci БУТ, protože se bude hrát v Českých Budějovicích v MC Fabrika, tlupu příjdou podpořit ještě jihočeskoslovenští PISSTOLERO, akce se bude konat coby třetí pokračování Grindstocku a do klubu se dostanete za pouhých 120 Kč.


Zveřejněno: 14. 02. 2011
Přečteno:
3429 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář