Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Strakonice, Music Bar Křemelka, neděle 20.2.2011, Start 19.00

SVART CROWN (Francie) -  Black / Death metal
www.myspace.com/svartcrown
Francouzská skupina SVART CROWN není v místních končinách zcela neznámým pojmem, na podzim 2009 se ve Strakonicích představila po boku srbských Disdained. Tehdy se psalo o aktuálním albu „Ages Of Decay“ a mixu death, black a možná i thrash metalu, technických finesách, rychlosti, nasazení… Uplynuly necelé dva roky a kapela se hlásí s novým albem „Witnessing The Fall“ vydaným u mocných Listenable Records! To sbírá kladné recenze napříč internetovými ziny, například renomovaný německý Metalstorm neváhal a udělil 9 bodů z 10 možných. SVART CROWN zahájili na začátku letošního roku turné, během kterého projedou domovskou Francii, Polsko, Českou republiku a část západní Evropy. Fanoušci Behemoth, Belphegor, Immolation a podobných part by na Křemelce neměli chybět!


PANYCHIDA - Paganized metal
www.bandzone.cz/panychida
Tuzemská paganmetalová jednička se před nedávnem přihlásila druhým řadovým albem s poetickým názvem „Měsíc, les bílý sníh ~ Moon, Forest, Blinding Snow“, na kterém do svého „paganized metalu“ (termín má patentovaný pro území někdejší pohanské středoevropské říše) míchá nejen dudy a flétny, ale i prvky black, death, thrash a heavy metalu. Kapela se již vypořádala s odchodem někdejšího frontmana GHM a nová mladá krev Vlčák se se svými party na novém albu popasoval se ctí a grácií. Nejen díky jeho pestrému vokálnímu projevu je „Měsíc...“ výrazně barevnější a členitější deskou a koncerty doslova překypují energií. Zkušení muzikanti jsou zárukou precizních instrumentálních výkonů, tak si nenechte ujít pohanské melodie a přijďte si s kapelou zahalekat pohanské nápěvy!


LAHAR - Thrash/Hardcore
www.myspace.com/laharfastcore
Třetími do party budou jihočesko-pražští divočáci LAHAR. Ti po výměně zpěváka jedou bez přestávky svůj mix thrash metalu a hardcore, který je ke slyšení na jejich posledním LP-splitu se Stolen Lives, nebo na předchozí řadovce „Oběti doby“. Ale LAHAR nelení, v současné době pracují na dalším záseku, který by měl být venku na konci února u labelu Doomentia Rcs. a z něhož již nyní můžete ochutnat na myspace profilu i na živých vystoupeních. Na koncertech z kapely sálá neskutečná energie, drtící jízda bez chvilky oddychu pohltí každého a po půlhodině napěchované zběsilým nářezem jsou muzikanti i přihlížející zbrocení potem. Těšte se na vlastní fláky i nečekané covery legendárních kapel ze všech metalových subžánrů!


Jedno důležité upozornění – akce se koná v neděli, protože jiný volný termín Svart Crown neměli. Z tohoto důvodu se začne v 19.00, aby akce skončila v rozumnou hodinu a všichni se dostali včas do postelí a ráno mohli navštívit zaměstnání.

Info na: http://bandzone.cz/fan/depeha


Zveřejněno: 11. 01. 2011
Přečteno:
3206 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář