Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HUSMAN FEST

Pondělí 11.4.2010 - Brno, MELODKA, enter - 18:00, start - 19:00

EASE OF DISGUST (Rusko!)
SMASHED FACE (Křest CD!)
SIC.ENGINE
CINZANA BIANCA
TEAR IT DOWN

I přes nešťastnými okolnostmi zrušené lednové vydání Defacing Festu pokračuje tradice tohoto podniku samozřejmě i nadále a křest očekávané nové desky vysočinských zabijáků SMASHED FACE se tak vynuceně odsouvá až na dubnové sedmé volume festivalu, které proběhne opět za účasti vybraného lineupu pětice kapel. Headlinerem sedmého vydání totiž budou brutální deathmetaloví řezníci EASE OF DISGUST z Ruska. Ti zcela nepochybně srovnají brněnskou Melodku se zemí silou nevídanou, přičemž půdu k tomuto bohulibému činu jim kromě zmíněných oslavenců připraví prověřená jistota v podání zavedené formace SIC.ENGINE za asistence nadějných supportů CINZANA BINCA a TEAR IT DOWN. Pojďme si nyní jednotlivé soubory představit podrobněji:

EASE OF DISGUST - Moskva | technický deathmetal/deathcore
http://www.myspace.com/easeofdisgust
Tahle pětice pocházející z matičky Moskvy vám připraví maximálně intenzivní zážitek. Nelidský chropot vycházející snad ze samotného středu země, kulometné bicí, kytary předvádějící kromě intenzivního drcení ve stylu válcovny plechu jedoucí na plný výkon i řadu náročných technických kreací. Na tohle všechno se můžete těšit na Melodce. Není co dodat, snad jen fakt, že společná vystoupení se současnými tahouny scény jakými bezpochyby jsou Whitechapel, Winds of Plague, Carnifex nebo After The Burial mluví samy za sebe. Podívejte se sami na jejich videoklip k novému singlu "Constructed" a neříkejte že jsem vás nevaroval (smích).
http://www.youtube.com/watch?v=hoLPWuVcKlw


SMASHED FACE - Vysočina | death/deathcore
www.bandzone.cz/smashedface
Letitá extrémní jistota z Vysočiny na DEFACING FESTU tradičně nemůže chybět. Těšit se můžete především na nové věci z čerstvé a napjatě očekávané desky "Misanthropocentric", kterou právě na tomto koncertu kapela slavnostně POKŘTÍ a kterou si můžete pořídit v maximálně precizně zpracovaném digipacku se dvěma booklety a grafikou, na kterou by i za oceánem koukali s otevřenou pusou. Vysoce technická a nátlaková hudba z pódia vzdouvá vlnu, před kterou není úniku - takoví jsou Smashed Face naživo. Partu kolem neuvěřitelně hlasově vybaveného frontmana Freda myslím není třeba dále představovat, neb se svými dvěma koncerty    každý rok už se jedná o brněnskou stálici.


SIC.ENGINE – Brno | emo metal
www.bandzone.cz/sicengine
Toto vydání DEFACING FESTU bude dost možná tím nejpestřejším ze všech a brněnské supporty vybrané pro toto volume jsou toho jasným důkazem. Hudba sic.engine totiž přináší kromě specifického vizuálního konceptu založeného na dvou rozdílných frontmanech a originálním pódiovém "dress code" především výbušnou směsici metalové energie tvrdých a zároveň technických kytar spolu s hitovými a emocemi napěchovanými melodickými zpěvy a řevem v podání charakteristického hlasu Ficy, kontrastujícími se screamem druhého frontmana dreDa. Kapela má po vydání očekávaného, graficky a textově koncepčního EP "7 Cuts" a její ojedinělá vystoupení na domácí půdě jsou vždy mimořádným zážitkem.


CINZANA BIANCA – Brno | death pop
www.bandzone.cz/cinzanabianca
Zcela bezpochyby nejstřelenějším zjevením večera bude tahle mladá sebranka plážových boys, údajně pocházejících z italské metropole módy Milána. Až tahle prapodivná partička beachvolejbalistů nastoupí na stage v žabkách, šortkách a pestrobarevných tričkách, asi vás napadne že si poněkud spletli místo a čas, nicméně hned první tóny jejich muziky vás přesvědčí o opaku. Maximálně současná muzika s vlivy, deathcore, metalcore či post hardcore a dvěma zpěváky je prostě naživo nesmírně zábavná a návyková. O tom se však musíte přesvědčit na vlastní oči a uši (smích).


TEAR IT DOWN – Černá Hora/Brno | death/metalcore
www.bandzone.cz/tearitdown
Posledním supportem večera bude tahle mladá jihomoravská pětice, jejíž kvalita stoupá hudebně i koncertně strmě vzhůru. Z původně čistě deathmetalové kapely se v nové tvorbě stává moderní hybrid beroucí tu právě z deathu, tu z metalcore, tu z deathcore a sem tam problesknou i zajímavé čisté vokály zpěváka Belzika, který tento žánr obohacuje o nezvykle hluboký doommetalový hlas. Základem je vysoká technická úroveň všech zúčastněných, kterou si právě nový materiál, který z větší části na Melodce předvedou, žádá. Rozhodně doporučuji přijít včas, abyste tuhle talentovanou smečku nepropásli!

www.bandzone.cz/fan/defacingfest

Hlavní pořadatel:
Marek Odehnal (Viper), kontakt: marek.odehnal@centrum.cz

PR:
Fred, kontakt: schizmo@seznam.cz
 


Zveřejněno: 20. 01. 2011
Přečteno:
3288 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář