HUSMAN FEST

2.2.2011, Praha - Abaton

Silný příběh a atmosféra, hutný kovový sound, strhující melodický heavy-metal, to vše nabízí  legendární a famózní kytarista AXEL RUDI PELL se svou stejnojmennou kapelou! S aktuální deskou "The Crest" vyráží z kraje příštího roku na druhou část svého evropského turné a ani ta nemíjí Českou Republiku! Se svými krajany POWERWORLD zahrají 2. 2. 2011 v PRAZE, Klubu Abaton!

Deska  „The Crest“  je 13. řadovkou  tohoto bochumského rodáka. Je venku od dubna a statečně útočí na sluchovody všech pravověrných metalistů těmi nejsilnějšími zbraněmi… Nahrávka nepostrádá všechny charakteristické atributy, které jsou pro tento metalový soubor typické. Premiéra Axela Rudi Pella v ČR na festivalu Masters Of Rock 2010 proběhla úspěšně, a tak naše země nechybí ani v druhé části evropského tour, na kterou se Axel se svou kapelou vydává!

Nechte se strhnout melodickým heavy metalem této legendární bandy! Precizní metal AXEL RUDI PELL vás oslní svým leskem! 2. února 2011 v Praze, klubu Abaton!

POZOR! Předprodej vstupenek byl zahájen!

K dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, 224 235 267, na e-mailu: mikeskova@pragokoncert.com, přes stránky www.mastersofrock.cz, a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.




Zveřejněno: 30. 12. 2010
Přečteno:
3465 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář