Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

27.11.2009 13:00 ZLÍN, sportovní hala Euronics

HELLOWEEN. STRATOVARIUS, PRETTY MAIDS, PAUL GILBERT, FREEDOM CALL, VARG, REBELSTAR, SYMPHONITY, BARRICADE

6. ročník jednodenní zimní mutace největšího mezinárodního rockového open-air festivalu u nás!

6. ročník zimní variace velkolepého open-air festivalu MASTERS OF ROCK – ZIMNÍ MASTERS OF ROCK je tady! Celá dramaturgie je hotova, a tak už nezbývá, než se těšit a připravovat na cestu do ZLÍNA a jeho věhlasného rock/metalového svatostánku, sportovní haly Euronics. Brány haly i celého festivalu se otevírají v sobotu 27. listopadu ve 13 hodin!

Čeká nás opět super den s hvězdami oboru rock and metal! Zahrají nám: 

HELLOWEEN (Ger)
Legendární ikona německého melodického heavy metalu se vrací na světová pódia! Helloween zde slavnostně zahájí své světové turné nazvané "The 7 Sinners World Tour 2010/11"! Nové album HELLOWEEN "7 Sinners" je tím nejvíc heavy a nejrychlejším za poslední roky, takže je na co se těšit!

STRATOVARIUS (Fin)
Mistři severského melodic metalu jsou zpět v ČR s novým kytaristou a aktuální deskou „Polaris“! Čeká nás klasická, melodická, čerstvě power-metalová show kapely, kterou máme tak rádi, protože svou nefalšovanou radostí ze hry přinese vždy něco positivního. 

PRETTY MAIDS (Den)
Legenda legend se po dlouhých 18 letech vrací do ČR! Kapela, která celosvětově prodala za celá dlouhá léta své existence statisíce desek a zahráli si po boku snad všech hvězd rock-metalového nebe, jako jsou např. Black Sabbath, Whitesnake, Metallica, Deep Purple, Alice Cooper či Saxon. Letos na jaře vydali novou desku "Pandemonium" a vyráží po letech opět na velkolepé tour! ČR a festival Zimní Masters Of Rock na trase zaplať pánbů nechybí!

PAUL GILBERT (USA)
Jeden z nejuznávanějších a nejslavnějších kytaristů světa, člen slavné G3, kde působil spolu s Joe Satrianim a Johnem Petruccim v roce 2007, známý svým púsobením v kapelách Racer X a Mr. Big, velký a zapálený sólista, kytarový mág a učitel! Na svém sólo tour "Fuzz Universe" přijíždí také do Zlína, na ZMOR! Čeká vás kytarová jízda, jakou jste ještě nezažili!

FREEDOM CALL (Ger)
Katedrála, kam se chodí „modlit“ všichni milovníci závratných rychlostí a melodií, kterým nechybí zdravá chytlavost! Chrám, kde vaše volání po svobodě vyslyší – FREEDOM CALL! Parta čtyř stále dobře naladěných metalových bardů je vždy připravena okouzlit své publikum. Tato veselá, vysokorychlostní jízda po speedmetalové dráze letos i na ZMOR!

VARG (Ger)
Vikingští pokrevní bratři vydali album "Blutaar" a vyráží svým originálním show dobýt po úspěšném tažení letošními Metalfesty také Moravu a její metropoli Zlín!

REBELSTAR (Nl)
Skupina 4 zkušených rockerů, kteří se vydali cestou Old School Hardrocku, ovšem se silnými vlivy současného rocku a metalu. Heavy riffy, chytlavé melodie, vysoko postavený hlas, to vše dělá z kapely Rebelstar dech beroucí Rock´n´rollovou mašinu, která dokáže převálcovat davy!

SYMPHONITY (CZ/Ger)
Česká Republika nikdy příliš nezasahovala do dění na poli světového heavy-metalu, jednou z prvních kapel, které se dokázaly prosadit byli právě Symphonity! Sestava, kombinovaná hudebníky z ČR a Německa představí svoji dávku melodického power-metalu i ve Zlíně na ZMOR!

BARRICADE (CZ)
3. místo v soutěži Rock Max 12 za rok 2009 vyneslo této Hardcore kapele z Kroměříže poctu odstartovat letošní zimní hudební přehlídku, zvanou ZMOR! Ostrý začátek s bardy svého oboru u nás a mladou HC krví v čele!

Program ZMOR 2010:
13:00                         Otevření haly
14:00 - 14:30            Barricade
14:45 - 15:35            Rebelstar
15:50 - 16:40            Symphonity
16:55 - 17:45            Varg
18:00 - 18:50            Freedom Call
19:10 - 20:10            Paul Gilbert
20:30 - 21:30            Pretty Maids
22:00 - 23:00            Stratovarius
23:30 - 01:00            Helloween

A to není všechno! K festivalu již tradičně patří samozřejmě také spousta doprovodných akcí:

•    Oficiální představení prvních potvrzených kapel letního MASTERS OF ROCK 2011 (14. – 17. 7. 2011 areál likérky R. Jelínek VIZOVICE) a slavnostní zahájení předprodeje vstupenek za super zaváděcí cenu, platnou pouze 27.11. v hale Euronics pro návštěvníky ZMOR!

•    Představení prvních potvrzených kapel 2. ročníku mezinárodního metalového festivalu METALFEST open air 2011 (3. - 5.6.2011 amfiteátr Lochotín, PLZEŇ) a zahájení předprodeje vstupenek za super zaváděcí cenu, která bude platit rovněž pouze v den ZMOR v hale Euronics.

•    super nabídka pro návštěvníky ZMOR – při zakoupení vstupenek na oba zmíněné festivaly (MOR + Metalfest 2010) najednou – obdrží dárek – DVD Masters Of Rock 2009 zdarma!

1.    na ZMOR bude také první den v prodeji DVD MASTERS OF ROCK 2010 s opět zajímavý záznamem toho nejlepšího z letošního roku, opět zpracování ve formátu 16:9! K natáčení se používalo více kamer, míchání zvuku připomínkovaly kapely. Na DVD z letošního "Masters" se můžete těšit na skladby kapel: TARJA, ACCEPT, LORDI, GAMMA RAY, ANNIHILATOR, UNISONIC, AXEL RUDI PELL, DORO, EPICA, MIKE TERRANA, SABATON, DESTRUCTION, PRIMAL FEAR, LACRIMOSA, K2 a SALAMANDRA. V bonusových materiálech najdete rozhovory: Tarja, Accept, Queensrÿche, Gamma Ray, Unisonic, Sabaton, Annihilator, Epica, Axel Rudi Pell a Primal Fear.

•    Velký výběr merchandisingu účinkujících kapel a festivalového zboží Masters Of Rock.

•    vytápěná velkokapacitní hospoda R. Jelínek v prostoru mezi halou Euronics a Zimním Stadionem. jejíž součástí bude i výstava nejpovedenějších fotografií z letního Masters Of Rock 2010!

•    Zvýhodněné ubytování pro návštěvníky Zimního Masters Of Rock na vybraných hotelech ve Zlíně! Jedná se o hotely Moskva (asi 200m od haly), Hotel Garni (hned vedle hotelu Moskva), Hotel Lázně Kostelec, Hotel Saloon (v centru Zlína), ubytovna Saloon (centrum města) a ubytovna Pozimos (cca 5 min. chůze od haly). Zvýhodněné ceny budou platné po předložení platné vstupenky na Zimní Masters Of Rock festival, nebo s platnou páskou na ruce!

•    Šatna pro diváky v rohu haly a bohaté občerstvení po celý den opět zajištěno!

•    Velká After Party – Masters Of Rock Café ZLÍN – Čepkov – projekce DVD Masters Of Rock 2010 a dalších hudebních DVD! Masters Of Rock Café bude otevřeno od 21:00 do 04:00 hod.

•    Fotografování amatérskými fotoaparáty povoleno!

Co dodat? Program festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK je maximálně nabitý a nezbývá, než se těšit na další zimní dávku metalové energie, která rozhodně a silou sobě vlastní roztříští všechny ledové kry zimy v našich žilách!

27.11. 2010 od 14:00 hod. sportovní hala Euronics ZLÍN - 6. ročník festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK!

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticket-Art (i na Slovensku), Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketpro, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově u pořádající agentury Pragokoncert na tel: 577 432 580 či 777 701 591, na e-mailu: mikeskova@pragokoncert.com a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku a ve všech obvyklých moravských předprodejích.



 

Zveřejněno: 05. 11. 2010
Přečteno:
3443 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář