Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Českou hudební scénu zasáhla ta nejfantastičtější možná zpráva!

Českou hudební scénu zasáhla ta nejfantastičtější možná zpráva! Ano, je to opravdu tak a chce se tomu věřit! Chystá se velkolepý návrat slavných DAMYENS, největší tuzemské thrashmetalové legendy všech dob! „Děkuji Pánu Bohu a Ježíškovi na Křížku za všechny jejich dary a umožnění tohoto návratu“, prohlásil doživotní „zlatej chlapec“ Láďa Křižák.

Žel, obnovených DAMYENS se nezúčastní jeho věrný bratr Mirek Křižák, který se v posledních letech úspěšně věnuje žánru „psycho total brutal extreme death grind crust massacre“ a prohlásil, že s vyměklým thrash metalem formace DAMYENS už nechce mít nic společného. Načež dodal, že zakládá novou skupinu DAMYENS LIVE, kterou po opakovaném smazání jejich stránek s názvy POMERANČ, MANDARINKA a GRAPEFRUIT a následném angažování Poliho ze skupiny INSANIA přejmenoval na POLIMETAL.
 
Pokud jde o DAMYENS, novým Láďovým parťákem se stává RNDr. Radim „Pa“ Řízek, führer rebelující rockové televize zaměřené na AC/DC, DEF LEPPARD, teleshopping a kartářky, člen slavné ostravské mafie Šišák & Lešek & Řízek či führer a prý i bubeník kapely JAKOBY CITRON. Copyright na tento název vlastní Jiří Daroň, führer promotérské firmy Agrokoncert, který k návratu DAMYENS dodal: „Prostě se udělá jako turné, kde prostě Láďa a Radim jako prostě vystoupí a prostě to bude jakože největší prostě pecka pro jejich jakoby fanoušky.“

Oba dva svou přítomností doplňuje zpěvačka a Luciferova žena Táňa Kaueoaurová - „Pa“ Řízková, nad jejíž hlavou létá rokenrol. „Jsme znovu plni energie, kolem nás se vznáší duch Ragodasta a svět patří nám“, dodal bigbítový pánbů RNDr. krátce předtím, než v rámci honu na Bluda na všechny své odpůrce vypustil psy: „Radim ti dobře, uteč, dokud se dá!“

„Šok! Senzace! Bomba! Návrat DAMYENS! Událost tisíciletí! Poserte se z toho!“
, napsal o tom nejmenovaný marketingový věstník Nuclear Blastu a Agrokoncertu. Führer tohoto věstníku Karol „Bal(šoj)“ Ču..., pardon, Čirák (omlouváme se za onen nechutný překlep) doplnil, že jeho redaktor Dejvid „Haf“ Lena o návratu DAMYENS připravuje 10 speciálních monotematických čísel, každé v rozsahu minimálně 400 stran, zatímco na POLIMETAL bylo uvaleno zasloužené informační tabu.

„Pecka bomba parada DAMYENS jak maji byt Lada a Radim borci jen tak dal“
, přidal se jejich největší fanoušek Marek „Aich“ Ler krátce poté, co si monotematická čísla o kapelách DAMYENS, JAKOBY CITRON a KREJZON předplatil na 100 let dopředu.

Aby síla návratů byla dokonána, souběžně s turné vyjde nové album „Křiváctví křiváků“, postavené na remixech legendární písně „Mám tě rád“, kterou si navzájem zazpívají oba hlavní aktéři. Jak ale doplnil führer fanklubu Borovička, zase až tak Teplý to prý určitě nebude, protože něco takového by ďábel se svatozáří Řízek samozřejmě nikdy nepřipustil.

Bombastické světové megaturné bude čítat 14 zastávek, jimiž budou Louny, New York, Řitka, Púchov, Montevideo, Pchjongjang, Mukačevo, Vladivostok, Dubnica nad Váhom, Mumuland, Bujumbura, Rožnov pod Ragodastem, Pařezská Lhota a na závěr Ostrava. Jejím zlatým hřbetem bude ohlodání sochy Ládi Křižáka v desetinásobně nadživotní velikosti, do jejíž prostorné zadní části pak za tónů předehry „Ragodasta“, recitace textu písně „Zahradní slavnost“ zesnulou Jiřinou Švorcovou a dále za nadšeně nekonečného a nekonečně nadšeného potlesku Marka „Aich“ Lera a Franze Hardrocka slavnostně napochodují „vlivní známí sezvaní“ a „pánové s dobrou konexí“, tedy Řízek, Daroň, Šišák, Čirák, Lena a Borovička plus jejich právníci.

Ještě než tento hnusný text někdo smaže, urychleně dodejme nejčerstvější zprávu, že Mirek Křižák nejenže neuspěl s pokusem nabídnout protistraně název SDRUŽENÍ TALENTOVANÝCH BORCŮ (zkratka STB), ale proti názvu jeho a Poliho kapely POLIMETAL se aktuálně ohradil přeloučský POLYMETAL, čímž se oba tito pánové znovu ocitli na tenkém ledě. Ale prvořadě z toho plyne, že než se valašský rok s rokem sejde, bude mít celá tato tragikomedie ještě dohru.    


Zveřejněno: 12. 10. 2015
Přečteno:
4006 x
Autor: Dr. Kydy | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

02. 03. 2016 15:57 napsal/a Mamloděj Whisky
ju
Vivat Limetal
30. 10. 2015 18:42 napsal/a CNHVL
Lajm
Naprosto trefný!!Je vidět,že kauzu poctivě sleduješ:)Nejvíc mne pobavdílo turné:)Půchov rules!!Senza štronzo..Ostravské mafii zdar!
26. 10. 2015 19:33 napsal/a náhodný čtenář Pepe
Bomba!
Díky doktore! Dobře jsem se pobavil :-DDD
17. 10. 2015 16:31 napsal/a Pažravá fena
Dost křečovité ...
... moc se to nepovedlo, není to vtipné, je to trapné. Osobně mám k Citronu parádní vztah. Nic po psech mne nezajímá. Reedice potěšily, Standy mi bylo líto a více není o čem.
16. 10. 2015 10:10 napsal/a hyenik
hyperbola
trefné shrnutí této \"kauzy\" pro nezaujatou veřejnost