Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TELEPATIE VI

Sobota 6.11.2010, sál Restaurace Pod kopcem, Plzeň - Božkov

Letošní ročník bude zdobit pořadové číslo 4 a právě zde se dozvíte ty nejpodstatnější informace. Krom toho že vám letos přichystáme několik novinek či zatraktivnění, vrátíme se obrazně také o dva roky zpět k druhému vydání Phantoms a to právě díky dvěma účinkujícím kapelám. Stejně jako před dvěma lety zahrají letos Norové VULTURE INDUSTRIES a HELHEIM. Není samozřejmě naším cílem se opakovat, nicméně v tomto případě se domníváme je to pouze a jen ku prospěchu věci. Vystoupení obou kapel před dvěma lety bylo doslova dech beroucí. A pro ty, kdo minule propásli, třeba kvůli nedělnímu datu akce, je to jedinečná příležitost nenechat si tyto skvosty tentokrát ujít.

Rovnou tedy upozorněme, že letošní Phantoms proběhnou v sobotu 6.11.2010. Krom návratu v podobě dvou účinkujících toto bude znamenat také návrat do plzeňského Božkova, do sálu restaurace Pod Kopcem. Zázemí restaurace nám přijde vhodné i z důvodu přilehlého venkovního prostranství se stoly a lavičkami, kde lze trávit jistě slunečné podzimní odpoledne a krátit tak pauzy mezi kapelami.

Bylo by samo sebou hloupé se pouze opakovat a tudíž hlavní hvězdou bude tentokrát „true norvegian black metal“ v podobě TAAKE. Jsme velmi rádi, že se nám povedlo s touto kapelou dohodnout. Doufáme, že potěší i vás. Norskou čtveřici pak doplní s Vulture Industries personálně provázaní SULPHUR. Doplňme, že první dvě jmenované kapely by na turné měly propagovat svá nová alba, jež právě dokončují.

Krom výborných zahraničních hostů se nám však povedlo domluvit také velmi zajímavé hosty tuzemské. Doufejme, že letos také proběhne vše podle plánu a dorazí přední český black metalový artikl INFERNO. Jejich vystoupení tak bude nemalou náhradou za loňské zrušení účasti z důvodu autonehody celé kapely při návratu z turné, těsně před loňskými Phantoms. PANYCHIDA na akci uvede nové album „Měsíc, les, bílý sníh ~ Moon, Forest, Blinding Snow“. Album je kompletně hotovo a čeká se na dokončení grafických prací. Vyjít by mělo během října. Těšit se můžete na dvanáct nových songů a cover klasiků Running Wild!! Album bude zabaleno ve slušivém slipcase(u) a krom typických prvků Panychidy uslyšíte také mnoho nového a nečekaného.

Sestavu dále doplní OBLOMOV, DEUS EX a plzenští MORTAL DESTINY. Více o kapelách naleznete v příslušné sekci webu.

Vstupenky je možné zakoupit již tradičně v prodejně MUSIC RECORDS v Plzni (Dominikánská 3, u Náměstí Republiky) a také v restauraci Alcatraz na Klatovské třídě v Plzni.

Rádi Vám také zašleme vstupenky poštou. V takovém případě nás prosím kontaktujte na e-mailu oblomov@seznam.cz či tel.: 603 96 39 24 (možno zaslat sms s adresou apod.). Vstupenky možno zaslat dobírkou (zde počítejte s gáží pro Českou poštu), nebo po domluvě převést peníze na účet, jehož číslo vám obratem zašleme (v takovém případě je gáže České poště výrazně nižší!!). Možné je samozřejmě také osobní předání, neváhejte nás kontaktovat pro bližší domluvu!!

Po předchozích zkušenostech jsme se rozhodli ustoupit od rezervací vstupenek, resp. vstupenky vám rádi zarezervujeme a budete je mít k vyzvednutí v den konání akce u vstupu, ale za cenu vstupenky na místě (!!!). Druhou možností je vstupenky předem zaplatit převodem na účet a taktéž si je vyzvednou v den konání, v tomto případě samozřejmě bude cena odpovídat ceně předprodejní. Předcházíme tímto nepříjemným situacím z minulých ročníků. Děkujeme za pochopení.

Ceny vstupenek jsme stanovili následovně ve třech periodách:
- předprodej do konce září 290 Kč
- předprodej do konce října 340 Kč
- vstup na místě 390 Kč

http://www.panychida.com/phantoms4

 

Zveřejněno: 07. 09. 2010
Přečteno:
3381 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář