Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Neděle 5. září 2010, Praha – EXIT Chmelnice

Thrashová revoluce pokračuje! Thrash metal revival zažívá své zlaté časy a stejně tak plodí celou řadu mladých ambiciózních kapel, jejichž snem je kráčet ve šlépějích starých legend.

V neděli 5. září se v Praze představí jedni z nejvýznamnějších představitelů současné thrashové vlny v podání amerických kapel SKELETONWITCH a WARBRINGER. Sekundovat jim bude španělská naděje ANGELUS APATRIDA. Koncert proběhne v žižkovském klubu Exit Chmelnice.

SKELETONWITCH představí svou poslední desku “Beyond the Permafrost”, která jim vyšla v loňském roce u Prosthetic Records. Přímočarý thrash/death metal dává vzpomenout na staré dobré thrashové časy. Zpěvák Chance Garnette platí za spolehlivého frontmana a do svého vokálu zapojuje poměrně často i blackový vokál. SKELETONWITCH ve své hudbě nehledají zbytečné složitosti, útočí přímo, bezelstně, a podobně jako WARBRINGER jsou nejsilnější při živých vystoupeních, která jsou v jejich podání ryzí thrashovou pařbou.
 
Podobně jako SKELETONWITCH, i WARBRINGER patří mezi mladé a perspektivní kapely, které si pomalu dělají své jméno na scéně. Podobnost se SKELETONWITCH je zde i žánrová, také WARBRINGER nezapřou své zalíbení ve starých thrashových kapelách typu Exodus nebo Annihilator. Pro české a slovenské fans není tato kapela žádnou neznámou, již několikrát se u nás představila na klubových show nebo na letních festivalech. V loňském roce jim vyšla deska „Waking Into Nightmares“, která se stala nástupkyní debutového alba „War Without End“.

Pro mladé španělské thrashery ANGELUS APATRIDA je následující turné skvělou šancí představit své třetí album s názvem „Clockwork“, které jim letos premiérově vyšlo u labelu Century Media.

Vstupenky na koncert jsou k dostání ve všech běžných předprodejích. Více informací naleznete na webu www.obscure.cz nebo tel. čísle 774220183.

Související odkazy:
www.myspace.com/skeletonwitch
www.myspace.com/warbringer
www.myspace.com/angelusapatrida
www.obscure.cz
www.shindy.cz
www.exitchmelnice.cz


Zveřejněno: 01. 09. 2010
Přečteno:
3352 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář