Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TELEPATIE VI

15 Let Obscene Productions & Insane Society Records; Sobota 15.5.2010; POZOR - akce byla přesunuta z vyhořelého pardubického Žlutého psa do RC Strojovna v Hradci Králové

Letošní rok je pro dva významné extrémní české labely ve znamení kulatých 15ti let fungování. A jak je již posledních pár let dobrým zvykem, pánové Čurby a Barvák pokaždé "přitáhnou" jednu pecku. Po Disfear, Deviated Instinct atd. to v letošním roce budou - SKITSYSTEM!! Základní kámen švédského a potažmo skandinávského hardcore / crustu. Po vydání zatím poslední desky "Stigmata", kdy to vypadalo na definitivní rozpad, po několika personálních změnách, průserech i výborných akcích (OEF 2006), i po obdobích stagnace, jsou Skitsystem připraveni rozsekat pardubickej Žluťák na malý kousky. Tohle si nemůžeš nechat ujít. Přijeď oslavit tu kulatou patnáctku do Pardubic !

Se Skitsystem tenhle večer ale nekončí ani nezačíná. Letošní kompletní line-up je opět vyváženou směsí pro všechny milovníky extrémní muziky. Pro pravověrné grindcoristy je připravená šleha v podobě další švédské partičky BIRDFLESH. Poslední deska na Obscene Production je masakr! Z exotických dálav k nám zavítají i singapurští WORMROT, hrubej old school grindcore s připravovanou deskou u Earache. Z českých zvučných jmen tady máme hardcore / punk veterány SEE YOU IN HELL z Brna a z hrobu povstanuvší thrash metal legendu ASSESSOR !! Další staré známé tváře uvidíme v MOTHER (ex-Thema 11), kteří mastí hrubý temný hardcore (letos deska u Insane Society). S novou deskou v kapse přijede brněnské crust komando RISPOSTA. A již od roku 1991 fungující death / grindcore komando DOBYTČÍ MOR. Staré ksichty v nových kapelách budete mít možnost vidět v případě pražských FEAR OF EXTINCTION (crust), jihočeské crust / grind peklo v podání MURUROA a pražská grind core parta DECOMPOSING MANURE.

Nové místo konání akce: Hradec Králové - RC Strojovna
Datum. Sobota 15.5.2010
Start: 17:00
Vstup: 350 Kč

SKITSYSTEM (Švédsko)
BIRDFLESH (Švédsko)
WORMROT (Singapur)
SEE YOU IN HELL (Cz)
ASSESSOR (Cz)
DOBYTČÍ MOR (Cz)
MOTHER (Cz)
RISPOSTA (Cz)
FEAR OF EXTINCTION (Cz)
MURUROA (Cz)
DECOMPOSING MANURE (Cz)

Info:
www.myspace.com/obscenesocietyfest
www.insanesociety.net
www.obscene.cz

Zveřejněno: 10. 04. 2010
Přečteno:
3441 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář