Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Počátkem dubna bude kolem České republiky (s jednou polskou zastávkou) cestovat sestava kapel MAY RESULT (Srbsko), AVENGER, PANYCHIDA a ASGARD.

Od druhého dubna do dubna jedenáctého budete mít možnost vidět zmíněné kapely celkem na sedmi místech České republiky, přičemž na některých z těchto akcí bude zajištěna také účast dalších zajímavých předkapel. Za zmínku pak rozhodně stojí ostravská zastávka v rámci festu „Beltis time, drinking time“, kde zmíněnou sestavu doplní také Lotyši SKYFORGER, Poláci BESATT či čeští TROLLECH s folk-metalovými CRUADALACH. Vstupné bude na většině akcí drženo do úrovně 100 Kč a vy tak bude mít možnost shlédnout za rozumnou cenu slušnou porci muziky. Kompletní seznam míst je následující:

2.4. Brno - Melodka
3.4. Ostrava - Tančírna + SKYFORGER (Lat), BESATT (Pl), ABSTRACT (Sk), TROLLECH, CRUADALACH
7.4. Praha - Club XT3 + NAURRAKAR
8.4. Plzeň - Jam Music Club
9.4. Aš - Klubíčko + LA BESTIA NEGRA
10.4. Volyně - Na Nové
11.4. České Budějovice - MC K2

MAY RESULT www.myspace.com/mayresult
Přední srbská metalová kapela, složená ze členů u nás dostatečně známých THE STONE. V minulosti je u nás mohli spatřit návštěvníci kultovního OPEN HELL festu ve Volyni. Kapela v současnosti propaguje svoje album páté studiové „Slava Smrti“, jehož živou prezentaci tak budete mít možnost shlédnout. K hodnocení alba se vyjádřily pozitivně i takové světové magazíny jako je anglický Terrorizer. Kapela svou tvorbu zaštiťuje výmluvným označením „Serbian metal of black death“.

AVENGER www.bandzone.cz/avengerband
Jihočeská temná stálice. Nové album „Feast of Anger, Joy of Despair“ taktéž sklízí úspěchy napříč světovými i domácími médii. Koncerty AVENGERU samozřejmě nabídnou i průřez bohatou historií kapely. Firma Doomentia records (www.doomentia.com) nedávno vydala první dvě dema volyňských na estetisky krásně zmáklém vinylu. Kapela navíc nelení a chystá také vinylovou edici svého aktuálního alba, přičemž nové album plánované na tento rok je již z větší části nahráno a chystají se jeho dokončovací práce. Vydání tradičně u Deathgasm records.

PANYCHIDA www.bandzone.cz/panychida
Také plzeňská PANYCHIDA se chystá na vydání nového alba. V mezičase proběhla důležitá změna na postu vokalisty a kapela je opět v plné síle. Nahrávání alba je v pokročilém stádiu a ačkoli v době turné ještě nebude s největší pravděpodobností dostupné, už zde uslyšíte živé provedení některých skladeb. Nové album PANYCHIDY bude dospělejší, nicméně zároveň na něm najdete dostatek prvků, pro které jste si tuto kapelu oblíbili. Vydání opět u německých Folter records (www.folter666.de)

ASGARD www.bandzone.cz/asgard
Aby toho nebylo málo, můžete se těšit také na nové skladby brněnských veteránů ASGARD. I tato kapela pracuje na novince, avšak ta by již v dobu tour měla být na pultech dister a obchodů. Album „Zlověstné časy“ vzniká ve studiích Davos a kompletně jej pro kapelu napsal Jiří BIG BOSS Valter. Produkci alba bude mít na starost basák Paramba a o zvuk, mix a mastering se postará mr. Blackie. Datum vydání je stanoven na 1.dubna.



Zveřejněno: 24. 03. 2010
Přečteno:
3274 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář