Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

AVENGER, RADIOLOKATOR, LA BESTIA NEGRA, F.O.B., SORATH, S.O.S.; 25.12.2009, Volyně, Na Nové, od 19:00

Tradiční zimní setkání v jihočeské Volyni – to je Satan Klaus Fest! Letošní startovní pole je opět šestičlenné a začátek byl stanoven na 19. hodinu. A kdo se tentokrát představí na pódiu sálu Na Nové?


AVENGER – Dark massacre

http://www.avenger-cz.net/

Nový AVENGER je co do výraziva ještě temnější než dříve! Ostatně charakteristika nového alba od jednoho z nejrespektovanějších českých novinářů hovoří jasně – Petr Korál v recenzi na album Feast of Anger – Joy of Despair: „Pozitiv na tomhle albu najdete celou řadu. Ať už jde o většinou v nejlepším smyslu strhující, místy vysloveně monumentální atmosféru jednotlivých skladeb, nikoliv nepodobnou třeba starým dobrým Master's Hammer, anebo například o potřebnou 'rychlostní různorodost' zahánějící kmotru Nudu do bezpečné vzdálenosti. Avenger prokládá převažující střední tempa občasnými kvapíky, úhrnem ale možno tvrdit, že spíš než o vyvolávání nějakých pekelných vichřic mu jde hlavně o hutnost a vskutku drtivou valivost." Po odchodu bubeníka Vency se AVENGER představí v pozměněné sestavě… nechte se překvapit!


RADILOKATOR – Thrash attack

Ano, RADIOLOKATOR nelze charakterizovat jinak, než jako thrash attack. Kapela poskládaná z členů Gride, Lahar a Avenger přísahá na starý dobrý thrashing a v jejím repertoáru převládají převzaté songy od Kryptor, Debustrol, Assesor, Arakain, Kreator či Sodom. Nedávno ale začaly vznikat vlastní skladby, připravuje se i oficiální nahrávka – samozřejmě v duchu vytýčeného stylu. RADIOLOKATOR je především o zábavě, ale pozor – na úrovni!


LA BESTIA NEGRA – Doom / death metal

http://bandzone.cz/labestianegra

Mladá kapelka z Aše o sobě dala poprvé vědět zhruba před 3 roky a od založení ušla na své cestě spoustu kroků vedoucích k debutovému albu Perdido En El Bosque, které se letos nahrávalo v Hellsoundu. Mix doom, death a black metalu, mužské a ženské extrémní vokály, viola… Navíc mají LA BESTIA NEGRA v sestavě dvě slečny…!


F.O.B. – Death metal / metalcore

http://www.fob.cz/

Táborská plus mínus deathmetalová úderka loni vydala album The Dice, které stále sbírá pochvalné ohlasy. Ještě větší chvála se ale týká živých vystoupení – s novým zpěvákem přišla do kapely mladá krev a energie, do death metalu přibyly ve větší míře coreové pasáže a rozmanité vokály, včetně čistého zpěvu. F.O.B. jsou pověstní svým nespoutaným pódiovým projevem, takže to bude řádná jízda!


SORATH – Black metal

www.sorath.wz.cz

Jedna z nejdéle působících českých blackmetalových skupin v posledních letech koncertuje jen zřídka a proto je každé její vystoupení malým svátkem. Po 16 letech na scéně mají SORATH na kontě spoustu nahrávek, poslední řadové album ale už pomalu zapadá prachem… takže se začíná hovořit o nové nahrávce. Ochutnávky jistě kapela zahraje i ve Volyni. Těšte se na melodický i neřeznický black metal první jakosti!


S.O.S. (Slaves Of System) – Harsh crust core

Pokud máte rádi směs zběsilé muziky, tak možná přijdete na chuť budějovickým Slaves of System. Jejich hudba nepostrádá prvky punku, thrash metalu, hard coru a dalších vlivů. Těšte se na mazec v divokém stylu!


Aktualizované info průběžně na webu Avenger: http://www.avenger-cz.net/, nebo na Bandzone profilu: http://bandzone.cz/avengerband


E-mail: ramus.avenger@tiscali.cz , mobil 603 507 925


Zveřejněno: 04. 12. 2009
Přečteno:
3498 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

21. 12. 2009 10:22 napsal/a Johan
SATAN KLAUS FEST – hot news!!!
Na poslední chvíli dochází ke změně – festival se vrací na velký sál volyňského kulturáku! Důvodem je signalizovaný vysoký zájem fanoušků. Takže i letos se kapely představí na prostorném pódiu. Pochopitelně bude mírně navýšeno vstupné, ale stále zůstane na undergroundové výši – na jednu kapelu vychází 25 Kč, což je při kvalitě vystupujících (RADIOLOKATOR, AVENGER, SORATH, LA BESTIA NEGRA, F.O.B. a S.O.S.) částka nepatrná.