Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

17.10.2009, Volyně, Malý sál Na Nové, od 20:00

Po dlouhých šesti letech přichází česká darkmetalová skupina AVENGER s novinkovým albem. Feast of Anger – Joy of Despair, které bude slavnostně uvedeno na temno světa ve volyňském kulturáku 17.10. Kromě AVENGER vystoupí další 3 kapely.


AVENGER – dark massacre

http://www.avenger-cz.net/

Nový Avenger je co do výraziva ještě temnější než dříve! Ostatně charakteristika nového alba od jednoho z nejrespektovanějších českých novinářů hovoří jasně – Petr Korál v recenzi na nové album: „Pozitiv na tomhle albu najdete celou řadu. Ať už jde o většinou v nejlepším smyslu strhující, místy vysloveně monumentální atmosféru jednotlivých skladeb, nikoliv nepodobnou třeba starým dobrým Master's Hammer, anebo například o potřebnou 'rychlostní různorodost' zahánějící kmotru Nudu do bezpečné vzdálenosti. Avenger prokládá převažující střední tempa občasnými kvapíky, úhrnem ale možno tvrdit, že spíš než o vyvolávání nějakých pekelných vichřic mu jde hlavně o hutnost a vskutku drtivou valivost." Kromě slavnostního „křtu“ bude koncert rozloučením s bicmenem Vencou.


PANYCHIDA – paganized metal

http://www.panychida.com/

Plzenští zástupci českého pagan metalu nám namíchají příjemný mix metalové muziky, chvíli black, chvíli thrash či death, často krásné heavy melodie a také nemálo skočných úseků jak vytržených z půlnoční atmosféry řádně rozjeté hospody. Debutové album Paganized sklidilo velmi dobré recenze a to zejména na české scéně. Ve Volyni se Panychida představí s novým zpěvákem, časy hostující zpěvandule Appie (Belligerence) jsou už minulostí.


AMOK – death metal

http://www.amok.cz/

Amok sází na středně rychlý old school death metal. Personální propojení s In Articulo Mortis dává tušit, že tady není místo pro žádné melodie, ale jen a jen pro smrtící drtící nářez ve stylu Six Feet Under. Zatím poslední album Negative World sesbíralo vesměs příznivé reakce kritiky i fanoušků


MURUROA – crust grind core

www.bandzone.cz/mururoa

Druhá předkapela vznikla z prachu píseckého komanda Grex. I pod novým jménem kapely tito maniaci (v čele se skvělým vokalistou a bubeníkem) hrnou nekompromisní crust grind!! Kapela nyní čeká na vydání prvního oficiálního počinu na vinylu coby součásti třetího pokračování kompilace Posloucháte Jižní Čechy.


Aktualizované info průběžně na webu Avenger: http://www.avenger-cz.net/, nebo na Bandzone profilu: www.bandzone.cz/avengerband


E-mail: ramus.avenger@tiscali.cz, mobil 603 507 925



Zveřejněno: 05. 10. 2009
Přečteno:
3485 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář