Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TELEPATIE VI

ETERNITY, INFERNO, HEIDEN, INFER, DARKFAL, AGMEN, LLYR, PANYCHIDA

INFERNO (http://www.myspace.com/inferno)
V současnosti zřejmě nejkultovnější česká fungující black metalová kapela. Jejich tvorba se může pyšnit esencialitou čistého undergroundu, zároveň však oplývá i zdařilou technickou hrou. A ví se o tom nejen u nás, což dokazuje renomovaný polský vydavatel Agonia Records, který se postaral o vydání jejich horké novinky "Black Devotion". Inferno navíc v Plzni vystoupí po skutečně dlouhé řádce let a byla by škoda nechat si jej ujít.

ETERNITY (http://www.myspace.com/eternityhorde)
Německá black metalová legenda Eternity funguje již od roku 1994. Dvojice dlouhohrajících desek z posledních pěti let je fanoušky hodnocená velice kladně a my věříme, že spolu s českým Infernem vytvoří v Plzni skutečné black metalové peklo. Poslední album „Funeral Mass“ vyšlo na italském labelu Avantgarde Music, který je dostatečnou zárukou kvality.

HEIDEN (http://www.myspace.com/heidenhorde)
Brněnští progresivní metalisté začínali před lety pagan metalem inspirovaným plzeňskými Trollech. Postupem času se jejich hudební cítění vytříbilo do stádia, ve kterém je poznáte na první poslech. Heiden vyšlo na jaře aktuální cd "Obsidian" a od té doby kapela proběhla snad všemi českými metalovými periodiky. Hudba Heiden je osobitou kombinací rocku a progresivního metalu, která celý večer zaručeně zpestří. Kapela zahraje ve své historii v Plzni úplně poprvé!

INFER (http://www.myspace.com/infer666)
Abychom potěšili i fanoušky, kteří si libují v brutálním a hlavně rychlém metalu, pozvali jsme slovenskou black/death metalovou kapelu Infer. Zběsilé rubanice, které mohou částečně připomínat například rakušany Belphegor si dozajista užijete. Dvojice nahrávek, hlavně pak poslední "Anti-Human" jsou tomu jasným důkazem.

DARKFALL (http://www.myspace.com/darkfallmusic)
Kapela lehce vybočující z letošní žánrové linie festivalu. Rakouští Darkfall mají za sebou již dlouhou řadu let existence na metalové scéně a zároveň koncertní zkušenosti z těch nejzajímavějších evropských akcí a festivalů. Nicméně jejich jméno stále lehce mizí v oparu slavnějších kolegů. Jak však můžete posoudit z ukázek na myspace profilu kapely, není nejmenší důvod o Darkfall pochybovat. Skupina by měla ukojit chutě fanoušků prahnoucích po melodičtějším death metalu. Svou tvorbu sumarizovali Darkfall na loňském retrospektivním 2CD „Through Fiery Times and Beyond“.

AGMEN (http://www.agmen666.cz/)
Staroškolská stálice českého black metalu - to jsou žatečtí Agmen. Kluci nyní vystupují s novým zpěvákem Žaludem, který dokáže publikum rozžhavit do těch nejbělejších teplot. Kapela funguje již od roku 1997 a za celých 12 let existence nekompromisně drtí vše, co jim stojí v cestě. Kombinace neurvalého old school black metalu s melodickými vsuvkami je tou nejlepší pozvánkou do útrob klubu Watt.

LLYR (http://bandzone.cz/llyr)
Plzeňští mladíčci Llyr jsou zástupci poctivé doom metalové, česku téměř neslyšitelné, škatulky. Pomalješí zádumčivé skladby s odkazem velikánů, jakými jsou kupříkladu Švédi Katatonia, jsou v západočeské metropoli frekventovaným jménem, nicméně vás ostatní jistě dokáží svým umem a citem překvapit. Svojí návštěvou jim můžete dát najevo, že práce na debutové nahrávce jsou tím nejlepším krokem. … a debut, ten by měl být venku co nevidět…

o PANYCHIDĚ zde doufáme referovat nemusíme… snad jen malá poznámka: Chystá se definitivní změna na postu vokalisty a na Phantoms do našich řad přivítáme stálou (jak pevně doufáme) náhradu na tomto postu. Sledujte dále náš web a zejména web Phantoms of Pilsen 3.

www.panychida.com/phantoms3


(text: Aedd Gynvael www.mortemzine.net, Honza)

Zveřejněno: 04. 09. 2009
Přečteno:
3223 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář