Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

10 DOTAZŮ PRO REDAKTORY FOBIA ZINE - Část 10. A na závěr, mohl/a bys přihodit nějakou veselou historku z na(t)máčení/hraní/psaní/reportování?

10 DOTAZŮ PRO REDAKTORY FOBIA ZINE - Část 10.

Jistě, všichni jsme ji čekali a je tu. Inu, mrška Předmluva by ráda poděkovala všem, kteří trpělivě naslouchali příhodám i myšlénkám z našich hlav, a jelikož otázky zde uvedené  musela nejspíše vymýšlet cvičená opice, patří velký dík také těm, kteří je se stejně neochvějnou trpělivostí zodpověděli. Díky vám všem. Zvedám korbel vychlazené Gambrinus 10ky (Plzeň již jaksi došla) a připíjím, ať společně zažijeme ještě mnoho metalem nabitých, pokud možno politicky, ekonomicky a jinak icky co nejpoklidnějších let. - DW 

O:A na závěr, mohl/a bys přihodit nějakou veselou historku z na(t)máčení/hraní/psaní/reportování?


Márty

Myslím, že spousta veselého se vždy zažije každý rok na Obscene Extreme festu, tady je pár linků, vzpomínám si namátkou na příhodu s fanouškem Frankem, popsanou níže:

http://www.fobiazine.net/article/1142/obscene-extreme---7--9-7-2005-trutnov-na-bojisti---sobota/

Nebo třeba o rok později, na našem distro stánku... to chce zažít...
http://www.fobiazine.net/article/1701/obscene-extreme-2006-trutnov-13--15-7-2006-sobota/

Další záležitostí, nebo vlastně kombinací, po které se zaručeně něco dostaví je festival AFOD a náš redaktor a vydavatel IFA. Na tomto festu také každý rok zažijeme spoustu veselých příhod. Brutal Assault je poslední v řadě, kde se účastní téměř většina redakce a i tady je to znát... stačí vyhledat příslušné reporty...

Corbow

Věci, který si nepamatuju, jakoby se nestaly:)

Manafob

Veselá nevím, báječný zážitek je psát recenze na český kapely – kdysi dávno jsem byl pak nucen obhajovat své názory i proti dvěma členům kapely, když jsem byl vylákán na pivo..

Johan

Nejveselejší příhody se stávají při on-line reportech z letních festů. Ono odpoledne to ještě jde, ale přijde večer, spotřeba alkoholu stoupá a já (skoro nepiják) pak sleduji kolegy, lidi z kapel a fanoušky, kteří se motají kolem stánku Fobie a to jsou někdy zážitky... (smích). Největší legrace bývá na AFODu, jeden luxusní večer jsem zažil i na Brutal Assaultu 2007. Nebudu jmenovat, ale když onen pán neustále padal přímo na hubu na špinavý asfalt (pršelo a všude byla nanošené bláto) nebo na stolek s počítačem, on-line reportování velitel odpískal. Pak jsem toho nebožáka snad hodinu táhnul do stanu a jen díky jednomu silákovi se mi to podařilo. Když ráno „krtek“ zjistil, že asfalt hlavou neprorazí, naopak, že má na čele odřeninu velikosti okurky a špinavý je jako vepřík, umyl se (smích) a zamaskoval zranění kšiltovkou... Pak mu ale došlo, že v neděli je pozvaný na pouťový oběd k rodičům své přítelkyně... moc do smíchu mu nebylo (smích).

Yvor

Raději ne…(smích).

Agos

Mám z natáčení. Bylo mi tak 7 let a hrál jsem v Bakalářích v nějaké epizodě. Tam jsem měl dovést dědu a ještě pana Kemra pro pivo do hospody. Pak jsem už v záběrech být neměl. Nicméně má zvědavost, co se děje na place mi ukázala cestu k hospodskému oknu, kde jsem celé natáčení tajně sledoval. Až ve střižně zjistili, že je můj obličej ve všech scénách za oknem a nedá se s tím nic dělat ..

Pushkin

Asi nejzajímavější byly události před vystoupením <a href=“http://www.fobiazine.net/article/1655/cechovka-open-air-festival-havlickuv-brod-areal-cechovka-2-6-2006/“>Stratovarius na Čechovka open Air</a>. Festivalu předcházela <a href=“http://www.fobiazine.net/article/1656/stratovarius---tiskova-konference-v-havl--brode/“>tisková konference se Stratovarius</a>. První podobná akce, takže jsem byl zmatenej jak lesní včela, nevěděl co a jak a ze všeho byl děsně vyhouklej. No co budu vyprávět, prostě jsem tam byl za vesničana ;-)

Goro

Tak veselých historek se za ta léta nahromadilo požehnaně. Ale raději se nebudu rozepisovat, protože bych se nerad dotkl některého ze svých kolegů :o). Ale velikou popularitu si vysloužil můj výšlap do polí na loňském AFODu. Zasvěcení vědí...

Dharm

Veselých historek ze všech zmiňovaných aktivit je nespočet, myslím, že i s kolegou DW bychom jich pár našli ze starých dob, kdy jsme spolu ještě hráli. Ale když už je to spojené s Fobií, mělo by to být i s „Fobákama“. Takže ve zkratce. Když jsem ještě hrál s Rites Of Undeath, vyjeli jsme právě s FOB do Rakouska na dva koncerty. Nemohli jsme si s sebou nevzít rum, protože bez toho by to nebylo ono. Po koncertě v Grazu jsme poměrně vesele nasávali, když se k nám přitočil pořadatel a zjišťoval, co to vlastně pijeme. Po sdělení, že se jedná o „český bramborový bourbon“, nadšen přijal podávanou lahev a začal ji do sebe klopit jako sportovec první pivo po výkonu. Nevěřícně jsme na něj koukali a dojem, který na nás chtěl evidentně udělat, se mu skutečně povedl. Během půl minuty zase koukal nevěřícně on, když opřen o zeď měl co dělat, aby se neudusil, když vracel náš oblíbený nápoj zpět na svět. Myslím, že od té doby se rumu z daleka vyhýbá.

Mafek

Hele, fakt si na nic nevzpomínám…Ale dám k dobru jeden džouk jo? Je to taková hádanka. Víš jak uděláš na černým pozadí, červeným předmětem, bílou tečku? Strčíš černochovi ředkvičku do prdele a kus jí ukousneš!!!

Orbb

Těch veselých příhod z koncertování je opravdu spoustu
 
DW

Mno myslím, že společně s Dharmem bychom jich pár vylovili (to nemluvím o dalších excesech ve spojitosti s mým pseudo-účinkováním na poli death metalu), ale protože mu nechci kazit reputaci, kterou si nyní vydobyl poctivou a pilnou prací, tak raději ne.. No a koneckonců, historek, jak se někdo opil jak, s odpuštěním, dobytek známe asi každý přehršel.

Nathanella

Ježiš, toho je strašne moc. Človek sa sem tam pri fotení potkne, sem tam náhodou opije kolegov z Fobie, sem tam robí naživo rozhovor s Azaghal s luxusnou kocovinou na obidvoch stranách a šokuje (som holka) speváka a kapelu tak, že si ma fotia...toho je moc...ale to kúzlo situácie by som se nedostala, tak to radšej nechám tak

Zveřejněno: 18. 06. 2009
Přečteno:
3304 x
Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

04. 08. 2009 12:12 napsal/a corbow
triko
..triko?? jake triko???? myslis to turinske platno, cos nechal na afodu? jasna vec:)
04. 08. 2009 10:27 napsal/a peklop
triko
Kucí z Fobiákova, hlásím se, mám dotaz. Vemte mi prosím triko Brujeria na BA. Díky !
15. 07. 2009 07:22 napsal/a PetrOff
Nectar v akci
...ty vole!!!
18. 06. 2009 19:12 napsal/a Dharm
:))
jj, každý si z toho pamatuje něco, ale Otíku máš pravdu, ten průvod jsem možná taky mohl přidat k dobrému...:-D Jak se Nectar pridal ke komoušum a zatímco nám protestanti dávali letáky, Corba jim naplátku dával nálepky FOB...:-D:-D:-D jooo to byla show..:-D
18. 06. 2009 14:50 napsal/a O.
jojo
Na to si taky vzpomínám. To byla tenkrát dobrá prdel v tom Gratzu a pak i ve Vídni, jak jsme chytli ten levičáckej průvod. Škoda že jsme s sebou tehdá neměli gumové nukleární zbraně :))