Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

V sobotu 9.5. proběhne ve Křemži v klubu Vertigo již 9. ročník tradiční metalový smršti s názvem Winter freak party.

Winter Freak Party startovala původně v prostorách českokrumlovskýho pivovaru Eggenberg odkud se po několika ročnících přesunula do nových prostor s dostatečnou kapacitou klubu Vertigo ve Křemži. Za dobu trvání WFP akcí se na pódiu vystřídala pěkná řádka kapel včetně těch nejznámějších jmen českýho hardcoru a metalu. Letošní rok se pořadatelé rozhodli pro malou změnu a je tedy prvním ročníkem se zahraniční účastí a pro změnu až na přelomu jara a léta :-)!!!  Jako jeden z headlinerů se tak letos představí banda mladíků z rakouskýho Lince - kapela
INARCADIA (www.myspace.com/inarcadia). I přes jejich věkovej průměr jde o ostřílený chlapíky, mimo jiné předskokany band jako Liferuiner, Rise and Fall, Have Heart a dalších, chystající se na vydání debutovýho alba, takže se rozhodně máme na co těšit. Nadupané novinky z první desky budou v playlistu!!!
Z dalších kapel se na ponku letos objeví především legenda českýho melodic hardcoru - spolek strakonických brusičů DELUSION (http://bandzone.cz/delusion), kterej je poslední dobou ve vrcholný formě!
F.O.B. (http://bandzone.cz/fob) - táborská grupa průkopníků melodickýho deathmetalu, která má za sebou vydání třetího alba s názvem "The Dice – The Seventh dot for certain victory" a zároveň velice pozitivní překvapení na český klipový scéně s písní "Frozen".
Who Killed Marilyn? (http://bandzone.cz/wkm) českokrumlovský r&r buldozer který čerstvě pokřtil nové parádní album s názvem "Parazit".
Nakonec The Old Four (http://bandzone.cz/theoldfour), čtveřice zajímavých person z nedalekého Holubova kombinující moderní metal s prvky h/c a skandinávské thrash/death klasiky.
Letošní ročník je tedy opět opravdu slušně nabitej, tak neváhejte, rušte všechny plány na 9. května do Křemže a doražte provětrat kostry pořádným headbangingem! Start akce ve 20:00 hod!
Info o akci na: http://www.myspace.com/winterfreakparty

Zveřejněno: 27. 04. 2009
Přečteno:
3253 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář