Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Přinášíme Vám dlouho očekávanou novinku: po 11 dlouhých letech jsme nadšeni a hrdi, že můžeme přivítat NAPALM DEATH jako headlinera našeho festivalu!!!

Základní kámen světového Grindcore konečně uděří na OEF pódiu, aby představil své nové devastující album "Time Waits For No Slave" a potěšil naše grindující duše i celou řadou klasických skladeb ze své bohaté historie!!! 27 let drcení grindcore, 27 let jedna z nejtvrději makajících kapel na scéně, jedna z nejšílenějších kapel, co se týče opravdu hustého koncertovánína této planetě. NAPALM DEATH jsou prostě jenom jedni, vždy přesvědčiví se spoustou energie a jasnými názory pro otevřenou extrémní muziku, kterou celá ta léta produkují!!! Pořádně se připravte na moshpit, který nebude mít hranic...NAPALM DEATH na OEF - opravdu explozivní spojení!!!

NOVÝ FESTIVALOVÝ AREÁL - Svojšice u Přelouče

A je to tady…. Tedy spíše dlouho očekávané se stává skutečností. Po 10 letech v Trutnově Na bojišti se letošní ročník obscénního kolotoče přesouvá na nové festivalové působiště do Svojšic u Přelouče.

Těch důvodů pro změnu bylo hned několik. Mezi stěžejní ale patří naprostá nemožnost kontroly občerstvení Na bojišti a tím i náš jakýkoli vliv na kvalitu a cenu jídla a pití v průběhu festivalu. Rozhodli jsme se tedy vzít konečně i tuto stránku OEF pevně do svých rukou. Jsme si vědomi, že řada z Vás váží cestu na festival přes celou zemi a chceme Vám i v tomto směru garantovat tu nejlepší kvalitu na kterou jste jinak ve spojení s OEF zvyklí.

Za oněch uplynulých 10 skvělých ročníků v Trutnově chceme poděkovat všem, kteří nám s realizací festivalu pomáhali, včetně představitelů města Trutnova, policii, hoteliérům… zkrátka všem, díky nimž jsme Na bojišti strávili 10 nezapomenutelných let. Ještě jednou Děkujeme!!Festivalový areál ve Svojšicích není pro většinu z Vás ničím neznámým. V minulých letech tady proběhla řada ročníků největšího středoevropského punk festivalu ANTIFEST a také dva ročníky BRUTAL ASSAULT.

Areál jsme vybírali opravdu pečlivě a v mnohém se i podobá trutnovskému Bojišti, jak můžete vidět na fotkách.

K dispozici Vám letos budou pravděpodobně 3 kempy v přímé blízkosti festivalového areálu, uvažujeme i o kyvadlové dopravě z Pardubic přímo do Svojšic v průběhu festu, no a samozřejmě o celé řadě novinek, s kterými Vás budeme postupně seznamovat v průběhu následujících měsíců.

Věříme, že nám zachováte věrnost a přízeň a sejdeme se všichni, letos ve Svojšicích!!

OEF v Trutnově je mrtev… Ať žije OEF ve Svojšicích!!

Za Obscene Extreme crew Čurby

Zatím kompletí sestava kapel :

OBSCENE EXTREME 2009 Freak-friendly Extreme Musick Open-Air Festival, 16.-17.-18. July 2009, Svojsice near Pardubice - Czech republic

NAPALM DEATH (Uk), MUNICIPAL WASTE (Usa), BLOOD DUSTER (Australia), MOB 47 (Sweden), BIRDFLESH (Sweden), LIVIDITY (Usa), FLESHLESS (Cz), MACHETAZO (Spain), CAPTAIN CLEANOFF (Australia), DESECRATION (Uk), JIG-AI (Cz), BOMBSTRIKE (Sweden), GAF (Fin),AFGRUND (Sweden), ABADDON INCARNATE (Ireland), SLAVEBREED (Greece), FEASTEM (Fin), 40 GRADI (Croatia), ACCION MUTANTE (D), BELCHING BEET (D), JOE PESCI (Uk), A DEN OF ROBBERS (Holland), WORMROT (Singapore), M:40 (Sweden), DEFECAL OF GERBE (France), AMOCLEN (Cz) + mnohem více!!!

více informací :


Zveřejněno: 28. 01. 2009
Přečteno:
3252 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář