Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
F.O.B. - Outside The Palace Walls

První ročník nejextremnějšího festivalu pořádaného pod hlavičkou Crystal Production je zde. Samotný název GUTTURED GORE GRIND MAFIA lecos prozrazuje, ale pokud chcete skutečně vědět, jaký bude letošní Valentýn v Ostravě, čtěte dál.

14.2. se v ostravské Tančírně sejde nenadálá grindová sestava, které budou vévodit polští SQUASH BOWELS podpoření hned několika zvučnými jmény z Čech i zahraničí. Stejně jako všechny akce pořádané Crystal Production, bude i tato zpestřená zajímavou tombolou s hodnotnými výhrami. Organizátoři chystají ještě jedno překvapení, o kterém se více dozvíte na myspace stránkách akce.

VYSTUPUJÍCÍ KAPELY:

SQUASH BOWELS – ve sváteční valentýnský galavečer nebylo možné pozvat nikoho jiného než tvůrce legendárních "Love Songs" z roku 2005. Polský grindový masakr roztancuje i mrtvé, vytasí dnes již lidové nestárnoucí hity i nové fláky a navíc se můžete těšit na zcela nového bubeníka, který se se SQUASH BOWELS představí vůbec poprvé! To si nelze nechat ujít! 
www.myspace.com/squashbowels

EPITOME – kapela méně známá, nicméně stejně kvalitní a opět z Polska. Někteří EPITOME pamatujete z vynikajícího představení z roku 2006 (případně i z roku 1999) na festivalu OBSCENE EXTREME. S největší pravděpodobností opět nebude chybět krev a doktorské hábity, takže vedle taneční řezničiny by měla oku lahodit i řádné chorá image.
www.myspace.com/epitomegrind 

FLESHLESS – V současnosti v zahraničí Děčínští pánové dělají sobě a hlavně českému death/grindu vynikající reklamu, to ale neznamená, že bychom si je nemohli pořádně vychutnat i doma. "Hate Is Born", zatím poslední fošna zabíjí a vraždí ve všech ohledech a nenechá vydechnout! A  které z klasických hitů starších alb Vláďa a spol vyberou pro tento večer? Nechme se překvapit!
www.myspace.com/fleshlessband 

JIG-AI - Nadějní goremaniaci z Prahy, říkalo se ještě nedávno při vydání debutu "Jig-Ai". Nyní vyšla druhá řadovka "Katana Orgy", opět u Romana z Bizarre Leprous a nese se ve stejně neúnavném, extrémním, hopsavém a zkrátka krásném stylu jako dříve. Není co řešit, jediná povinnost každého pravého goregrindera je dostat se do první řady a létat všude, kde to půjde!
www.myspace.com/jigaigore 

40GRADI% – Nadějní mladíci z Chorvatska, to si určitě řekl i sám Čurby a i pro to je pozval na letošní ročník Obscenu. Kdo z vás by rád zjistil oč se jedná, má skvělou možnost! Fanoušci NCC, AHUMADO GRANUJO ale i před chvíli opěvovaných JIG-AI zachrochtají blahem! Třeste se a těšte na grindové tornádo! 
www.myspace.com/40gradi
 
SPASM – DRUM..N..BASS GIGOLO GORE GRIND, tak se hoši s většího či menšího okolí Přerova sami definují a k tomu není co dodat. Zkrátka kopec zábavy a zároveň kvalitní skotačivé muziky. Nové album "Paraphylic Elegies" vyšlo u Rotten Roll (DE) vydávajících například split HAEMORRHAGE/DEAD a už i samo o sobě, že se naší kapele takto daří v zahraničí svědčí o jejich kvalitách. 
www.myspace.com/spasmgrind 

FELISHA – Samozřejmě jsme v moravskoslezském kraji a tak nechybí i zástupce lokální scény. Ačkoliv FELISHA není v podvědomí fans moc známá i díky tomu, že mají historicky snad první koncert, neznamená to, že by dosahovali nižších kvalit. Jen jejich taneční, jednoduchý a hopsavý pornogrind vyzkoušejte a vaše touhy budou stoprocentně ukojeny!
www.bandzone.cz/felisha 
 
OBLITERATE – Další porce alternativního grindu tentokrát ze Slovenska. Momentálně pánové pilně pracují na svém třetím albu. Nové songy najdete na bandzone a určitě je na co se těšit!
www.myspace.com/obliterateband
 
CARNIVORA – Vedle CRITICAL MADNESS na Šumpersku roste a to pekelně rychle mladičká kapela CARNIVORA z Velkých Losin a i díky tomu, že nedávno vydali oficiální demo "Obscene Culture" mají tu čest rozdovádět vás a dostat do varu v úvodu našeho tanečního bálu. Kdo miluje taneční rytmus, nikterak složité postupy a krásný gore vokál bude minimálně potěšen, možná i zaskočen! A ti ostatní nepochopí, co je to hned na začátku tolik roztančilo :-)
http://bandzone.cz/carnivora 

PROGRAM:

> 15:30 - 16:00 CARNIVORA
> 16:00 - 16:45 OBLITERATE
> 16:45 - 17:30 FELISHA
> 17:30 - 18:15 SPASM
> 18:15 - 19:00 40GRADI%
> 19:00 - 20:00 JIG-AI
> 20:00 - 21:00 FLESHLESS
> 21:00 - 22:00 EPITOME
> 22:00 - 23:15 SQUASH BOWELS


TOMBOLA:

1. místo Lístek na OBSCENE EXTREME 2009
2. místo Předplatné časopisu Pařát
3. místo Jedinečný, originální a jedním kusem vyrobený památeční krygl na tuto akci!
Cena jednoho lístku do tomboly je 10Kč a samozřejmě u baru nechybí tequila za 25Kč!

VSTUPNÉ: 200,-
ZAČÁTEK: 15:00
KLUB: Tančírna Ostrava
ORGANIZÁTOŘI: Crystal Production
WEB: www.myspace.com/gggmafiafest

 


Zveřejněno: 14. 01. 2009
Přečteno:
3071 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

02. 02. 2009 12:29 napsal/a Nathanella
Výměna kapel
Kapelu OBLITERATE nahradí na tomto grindovém večírku SPINELESS FUCKERS