Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TELEPATIE VI

Headlinery LORDI, GAMMA RAY a DESTRUCTION!

4. ročník zimní variace velkolepého open-air festivalu MASTERS OF ROCK – ZIMNÍ MASTERS OF ROCK je zase tady! Celá dramaturgie je hotova, a tak už nezbývá, než se těšit a připravovat na cestu do ZLÍNA a jeho věhlasného rock/metalového svatostánku, sportovní haly Novesta. Brány haly i celého festivalu se otevírají v sobotu 29. listopadu ve 13 hodin!

 

Bude to zase super mega metalový nářez! Dorazí totiž:

 
LORDI (Fin)

Finský poklad vykopaný z metalově posvátné půdy země Tisíců jezer. Celý svět se třese, protože to oni dokázali pohádky o příšerách přeměnit v drsnou realitu! V roce 2006 vyhráli soutěž Eurovize a tímto okamžikem se jejich sen o výstupu z temného podsvětí do světel neonů změnil na reálný bojový plán monstrózní inavze! Jejich show kombinuje horrorové prvky s mega pyro show doplněné zvukem pekelného rock´n´rollu. Jejich monstrózní megashow nadchla a uvedla do varu všechny návštěvníky letošní Benátské Noci! Tato banda skutečně předvedla jedno z nejlepších vystoupení, které kdy na Benátské Noci bylo! LORDI vydali 29.října novou, v pořadí svou 4., desku nazvanou hezky „Deadache“ a vyrážejí evropské tour! Máme se na co těšit, neboť první ochutnávka nové desky „Bite It Like a Bulldog“ se ihned umístila neochvějně na 1. místě finské hitparády singlů!

 
GAMMA RAY (Ger)

Téměř po roce se k nám tato populární německá speed-metalová legenda a její sympatický frontman Kai Hansen vrací, aby obohatila svým energickým vystoupením, vždy vlévajícím radost do žil, program festivalu Zimní Masters Of Rock. Čeká nás opět koncert plný klasických jenoduchých rockovaček i krásných melodických rockových písní se skutečně silným pozitivním emocionálním nábojem.

 
DESTRUCTION (Ger)

I Thrash Metal má své legendy a ikony, o kterých se píše v kronikách tohoto hlučného hudebního žánru. Na letním Masters Of Rock se představila jedna z nich, kanaďané Annihilator, ale i v Evropě jedna žije a navíc letos slaví 25. narozeniny - němečtí DESTRUCTION!  Kapela vyráží na Evropské turné k nové desce „D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.“,čítající26 koncertů ve 13 zemích. 25 let DESTRUCTION, to je 25 let klasického německého thrash metalu, 25 let inteligentních textů, 25 let nadšení pro hru a neúnavného bavení obecenstva, 25 neohrožených let ve světové hudební extralize! Na jejich nové jubilejní, narozeninové desce „D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.“ se cílěně snoubí vše, co přineslo kapele slávu, kterou si udržela po celé čtvrtstoletí svého působení na poli exrémního metalu. Kytary, rychlé a ostré jako motorová pila, avšak silné dosti a schopné v těch pravých momentech ustoupit drtivě emocionálním pasážím. Jako třešničku na tomto dokonalém narozeninovém dortu tvoří, mistři kytary jako např. Vinnie Moore (UFO) ve skladbě „Devolution“ nebo Jeff Waters (ANNIHILATOR) ve skladbě „Urge (the Greed of Gain)“. Čeká nás velkolepá, nezapomenutelná, správně thrash-šílená narozeninová oslava!

 
FIREWIND (Gre)

Známá řecká melodic metalová kapela, která se řadí mezi nejpůsobivější a nejvíc tvrdě pracující metalové bandy vůbec. Letos na jaře vydali novou desku „The Premonition“, která s defintivní platností opět posiluje jejich nezadržitelný vzestup na melodic metalové scéně. V jejich tvorbě najdete vše, co k melodic metalu patří, 100% metalovou sílu, chytlavé melodie, melodické výstřelky, heavy riffy a klasické dech beroucí instrumentální momenty.

 
DEBAUCHERY (Ger)

Němečtí brutální death metal maniaci přijíždí rozsekat pódium i vaše hlavy svým metalovým motorem, který jede, jak dobře namazaný! Kapela má za sebou několik super tvrdých desek a koncertování s kolegy z oboru, např. s Napalm Death nebo Six Feet Under. Novou desku plánují vydat v příštím roce, a tak je nyní proces psaní nových vypalovaček v plném proudu, možná se dočkáme i nějakého správně smrtelně„šťavnatého“ kousku k ochutnání.

 
ELDRITCH (Ita)

Italští heavy-power metalisté. V loňském roce vydali velmi povedenou desku „Blackenday“ a nyní pracují na dalším novém materiálu, aby ho v zimě mohli naplno představit vám, metalovému publiku u nás na festivalu Zimní Masters Of Rock!

 
SCARED TO DEATH (Ger)

Thrash! Exodus, Slayer, Metallica a Overkill to jsou kapely, které se usadily v srdcích těchto třech mladých muzikantů. Jako akt úcty a důkaz lásky k této muzice se tito tři mladíci rozhodli založit si vlastní thrash metalovou kapelu a hrát tvrdě, avšak melodicky, psal se leden 2006. Od té doby už kapela sdílela jedno pódium s takovými jmény jako jsou Primal Fear, U.D.O., Unleashed, Legion Of The Damned, One man Army nebo Ensiferum, přičemž své debutové album vydali teprve letos v srpnu. Jmenuje se „Deathstruction“ a my na ZMOR tak můžeme posoudit, jací thrash likvidátoři to jsou.

 
KIUAS (Fin)

Mladí finští melodic metalisté známí pro svůj epický sound umně kombinující tradiční, melodický metal s prvky extrémnějších metalových, až death odnoží. Letos na jaře vydali novou desku „The New Dark Age“  jejíž singl „Of Sacrifice, Loss and Reward“ ihned po vydání atakoval první místa finských hitparád. Na ZMOR si s nimi užijem svěží závan čerstvého vzduchu, nebo také horko a pot, záleží na nás, hlavně volume up a pořádně zatopit v kotli!

 
CHAOS IN HEAD (CZ)

Extrémní hard-poprocková uhersko-brodská kapela s novou, mladou zpěvačkou v čele. Loňský rok byl pro kapelu velmi přínosný – vydali velmi zdařilou desku „Rezonation“ a zajistili si pevné místo na pödiu festiovalu Zimní Masters Of Rock 2. místem v soutěži Rádia Rock Max, RockMaxova 12!

 
     Program ZMOR 2008:
13:00                           otevření sportovní haly

14:00 – 14:25                Chaos in Head (CZ)

14:40 – 15:10                Scared To Death (Ger)

15:25 – 15:55                Kiuas (Fin)

16:10 – 16:55                Debauchery (Ger)

17:10 – 18:00                Eldritch (Ita)

18:20 – 19:30                Firewind (Gre)

19:50 – 21:00                DESTRUCTION (Ger)
21:30 – 23:00                GAMMA RAY (Ger)
23:30 – 01:00                LORDI (Fin)
 

A to není všechno! K festivalu patří samozřejmě také spousta doprovodných akcí:

    
  • Velká OPENNING PÁRTY v Masters Of Rock Café ve ZLÍNĚ na Čepkově!

V  pátek 28.11. večer se klub Masters Of Rock Café ve ZLÍNĚ na Čepkově rozduní prvními tóny rocku, jako předzvěst tohtoo velkého rock-metalového svátku zimy!V rámci světového tour k nové desce „Lonely Are The Brave“ zde vystoupí jeden z nejvýraznějších hlasů klasického HardRocku – JORN LANDE (ex-Masterplan) se svou kapelou JORN, švýcarská rocková kapela PURE INC. představujcí rovněž novinkovou desku „Parasites & Worms“ a další zajímaví hosté….znáte lepší způsob, jak se správně naladit na rock-metalový festival? Bude to bomba warm-up večírek!

Vstupenky na openning párty v prodeji!

            POZOR! Speciální akce pro majitele vstupenek na festival Zimní Masters Of

            Rock 2008! Přineste si vstupenku na ZMOR Festival s sebou a máte lístek na

            Openning párty za speciální cenu 300,- + již festivalovou pásku na druhý den na ruku!

 
  • oficiální představení prvních potvrzených kapel letního MASTERS OF ROCK 2009 a slavnostní zahájení předprodeje vstupenek za super zaváděcí cenu, platnou pouze 29.11. v hale Novesta pro návštěvníky ZMOR!
 
  • vytápěná velkokapacitní hospoda R. Jelínek v prostoru mezi halou Novesta a Zimním Stadionem, jejíž součástí bude i stánek s festivalovými produkty z Masters Of Rock VČETNĚ NOVÉHO DVD MASTERS OF ROCK 2008, ale také ŠATNA pro návštěvníky!
 
  • výstava nejpovedenějších fotografií z letního Masters Of Rock 2008 a vyhlášení nejlepších fotografů-fanoušků na pódiu, kde získají hodnotné ceny.
 
  • Zvýhodněné ubytování pro návštěvníky Zimního Masters Of Rock na Hotelu Moskva (asi 200m od haly Novesta směrem do města). Zvýhodněné ceny budou platné po předložení platné vstupenky na Zimní Masters Of Rock festival, nebo s platnou páskou na ruce!
 
  • bohaté občerstvení po celý den zajištěno!
 
  • Velká After Party – Masters Of Rock Café ZLÍN – Čepkov – projekce DVD Masters Of Rock 2008 a dalších hudebních DVD! Masters Of Rock Café bude otevřeno od 21:00 do 04:00 hod.
 

     Co dodat? Program festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK je maximálně nabitý a nezbývá, než se těšit na další zimní dávku metalové energie, která rozhodně a silou sobě vlastní roztříští všechny ledové kry zimy v našich žilách!

 

     Zapište si do diářů datum 29.11. 2008 od 14:00 hod. sportovní hala Novesta ZLÍN - 4. ročník festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK! Pozor! O vstupenky na ZMOR je ohromný zájem, proto s nákupem moc neváhejte!

 

    Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketstream, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově u pořádající agentury Pragokoncert na tel:               577 432 420        či               777 701 591       , na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku a ve všech obvyklých moravských předprodejích.


Zveřejněno: 07. 11. 2008
Přečteno:
3238 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář