Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HUSMAN FEST

Organizátoři exkluzivně odtajnili všem příznivcům hudebního festivalů na Moravě pozvané interprety pro letošní letní FulnekFest No.3, který se bude konat 16.-17.5.2008 v autokempu v Jerlochovicích u Fulneku.

Mezi první kapely, které potvrdily svou účast, patří ostravští hardcoristé DEAF99, jejichž poslední album PO NA SHI MU sklízí velký úspěch. Dále loňský objev roku serveru freemusic.cz SLOW TENSION a jak se sami popisují "pseubo hudeBBYBní kočičina... živě neposlouchatelná kakofonie a kdoví kýho hroma čeho všeho oščě" BABAYABA!

Mezi nejslavnější jména letošního FulnekFestu nekompromisně patří kapela hrající core n´roll/punk styl CRUSHING CASPARS, která vás nenechá ani na vteřinu vydechnout. Do kempu zavítá i kulervoucí banda z Polska FAUST AGAIN - skvělá show a výborná hudba, kterou doporučuji vidět. A o nezapomenutelný zážitek se návštěvníkům našeho festivalu postará rakouské seskupení ONLY ATTITUDE COUNTS. Z Lotyšska přijedou akci podpořit metalcoreovi KRIEGOPFER.

"Punková údernost skloubená s houpavými rytmy? Pogo k saxofónu a akordeonu? Proč ne! Svého druhu ojedinělí, protože hrají opravdu čistý ska punk." - takto popisuje další vystupující bandu SAKUMPRÁSK David Nedoma ze Sparku. Pogo u podia dále podpoří NVÚ a PROTI SMĚRU a spotit tričko můžete s dívčinami z EX.LEX.

Za 12 let působení vystřídala 6 zkušeben a tak si to přijede zkusit i na FulnekFest, všem známá a stále ještě "neojetá" ŠKODA 120. Další novinkou letošního ročníku budou polští gangsteři ZABILI MI ZOLWIA.

Mezi další potvrzené interprety patří také M.A.C. OF MAD, MADCULT a CEREBRAL TURBULENCY, nebo-li "mozková turbulence", která zpestřuje i przní kulturní podzemí celé planety.

O divoký večítek se postarají domácí PSYCHIC DEPENDENCE a z Jilemnice v Krkonoších, se předvede hardcore-rap grupa NEED OF ACTIVITY. Z českých luhů a hájů dále vystoupí například PSYCHO RADIO, DEPRESY MOUSE a GO PAPE. Shrneme to, letošní akce nabídne opět nevídanou kombinaci dvaadvaceti českých a zahraničních kapel a zapomínat bychom neměli ani na stále více oblíbenou dance stage elektronické hudby, na níž předvedou své umění PYSHTONE, GASR a WARHEEK za Massive Elementz z hlavního města. Za BassBeast zazní nějaký jungle od BASSTIENA a pozadu nebude ani d´n´b SAYKO, X MORPH z Brna, ELWIRA b2b KUBO + Mc NATTY. Za známou 2.3. se staví REVERB. A luxusní bass zazní i od DJ INTRA, P.No a Old_Vashy.

Akce začne již po čtvrté hodině odpoledne a skončí v noci na neděli. Kdo nerad cestuje v noci, může na louce naproti kempu rozložit stan a vyčkat spolu s námi do rozbřesku. Samozřejmostí budou stánky s vegetariánskou i masitou stravou a dobrým pitím. Akci podpořili firmy RADEGAST, KOFOLA, VVM-IPSO, PARS KOMPONENTY a další Předprodej lístků nikde nenajdete, jednodenní vstup na festival je 180kč, za dva dny zaplatíte 230Kč přímo na místě konání akce. Za každého počasí neváhejte přijet!

Info na: http://www.bsg.cz/fulnek/


Zveřejněno: 06. 05. 2008
Přečteno:
3606 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář