Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Klatovy, pátek 16.5.2008 od 20:00, Music Club Střelnice

ASMODEUS – thrash metal - www.asmodeus.info

Klatovská kapela už se pomalu chystá na oslavy svého 20. výročí od vzniku. Na kontě má řadu pozoruhodných alb, z nichž Prosincová noc, Příjezd krále či Sabat v Carnegie Hall patří k těm nejznámějším. Momentálně ale probíhá turné na podporu kritikou velmi ceněného díla Řetěz kritických událostí a také vedlejšího projektu A+2. Technický thrash metal s kytarovými sóly, variabilní čistý zpěv a nadprůměrné české texty – to je současný Asmodeus. Těšte se na Údolí králů, Dopis v láhvi, Hodinu štíra a další.


AVENGER – dark massacre - www.avenger-cz.net

Volyňská dark metalová parta se v Klatovech představí v obměněné sestavě a to hned na dvou postech (malá nápověda – v sestavě se zabydlel tympánista!). Avenger věnovali jaro přípravám alba Feast of Anger, Joy of Despair, které by mělo vyjít během letošního léta. I nové songy se nesou v duchu propracovaného temného metalu s českými texty, překvapivě však na nová témata nesouvisející přímo s kritikou církve a náboženství. Nový Avenger je co do výraziva ještě temnější než dříve! Ale zazní samozřejmě i letité hity Godless, Zlo, nenávist, válka nebo Kořeny zla. A kdo bude hodně křičet, možná se dočká i Pádu modly!


MORTIFILIA – death metal - www.mortifilia.cz

Jedna z nejpilněji koncertujících kapel na naší scéně právě vydává novinkové album Embrace, opět u španělského labelu. V současnosti zřejmě nejuznávanější česká kapela produkující melodický "švédský" death metal s drsným vokálem a spoustou kytarových vyhrávek. Určitě dojde na celou řadu nových skldeb, ale i na staré ohrané songy Christhunt, Just Funny Day či Redemption ze stejnojmenného debutního počinu.


PENTAGON – thrash metal - http://pentagon.7x.cz/

Českobudějovická odpověď na Megadeth jede stále dál i přesto, že opět zamíchala sestavou - mometálně jsou Pentagon jen ve třech a usilovně hledají druhého kytaristu. Aktuálně mají nahrané nové EP Twins Terrors, na jehož prapagaci mometálně pracují. Jejich thrash metal, to je spousta sól a vyhrávek, Hynkův charismatický vokál a skvělé instrumentální výkony. Zazní letité fláky Jump In The Fire či In Memory, ale samozřejmě i nové skladby.


PROMISES – post doom rock/metal - www.promises.cz

Promises momentálně propagují novinkové album In The Pharmacy. I při živém provedení vynikají veškeré nástroje i finesy, kterými se nový materiál jen hemží. Metal, rock i pop, chytlavé pasáže i kapka deprese, expresivní vokál a spousta pěkných sól. Z nových skladeb zabírají zejména My Journey, Beyond The Circles nebo Pacify Its Denial, ale hrát se jistě bude i z osm let starého zářezu Flight To Fall.


Zveřejněno: 05. 05. 2008
Přečteno:
3267 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář