Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Šestý ročník největšího rakouského metalového open air festivalu se nezadržitelně blíží. Pojďme se jej blíže představit...

Jdeme do šestého kola a s hrdostí se ohlížíme za posledními pěti lety KALTENBACH OPEN AIR! Ale ohlížení znamená stav nečinnosti a ten nesmí na KALTENBACH OPEN AIR být, protože také 2008 se bude prezentovat jako stálá část jak rakouské tak i mezinárodní metalové scény!

A protože se KALTENBACH OPEN AIR pomalu blíží, znamená to pro rakouskou metalovou scénu,a s rostoucí tendenci také pro příhraniční metalové oblasti, přípravu na kolektivní výjimečný stav, definitivní adrenalinový šok, mobilizaci všech zásob, zrušeni jakýchkoliv principů, nebo prostě ten nejgeniálnější útěk tohoto roku ze stereotypu!

Proč se právě KALTENBACH OPEN AIR pro mnoho fanoušků rakouského metalu stal vrcholem celého roku, je možná výjimečnou atmosférou, která celou akci obklopuje, ale také jedinečné prostředí festivalu, které se nachází ve středu lesa v Předalpí. Žádné zaprasené štěrkové nebo betonové místo, jen šťavnaté louky a lesy garantuji ideální podmínky pro metalovou party roku!

Místo pro stanování okolo hostince „Zur Schieferwiese“ (u břidlicové louky), nabízí také venkovní sezeni, toalety, možnost hygieny a navíc speciální metalovou snídani za férovou cenu. Komu je to přesto moc kulturní, může se uvelebit se svým stanem podél serpentýn nebo našem dalším čistě přírodním campingovém areálu!

Kdo si přesto nemůže odpustit trošku luxusu, může si pronajmout v blízké obci Spital am Semmering (Info na www.spitalamsemmering.com) pokoj, nebo jenom doplnit zásoby piva a jídla. Na KALTENBACH OPEN AIR nejsou žádné otravné omezeni co se vlastního piva a jiných nápojů nebo jídla v campu týče.

Na prostranství festivalu bude o vaše tělesné blaho samozřejmě pečováno, a je jedno jestli v pivním stánku, různých pálenkových boudách nebo na stánku s jídlem, budete moci volit z bohaté nabídky různých rakouských i mezinárodních specialit a najít pro sebe tu pravou.

O vaši bezpečnost v campu a prostranství festivalu se jako tradičně bude starat tým S! Security Management (Info na www.s-security.com), který bude 24h denně na místě. Také bude na místě dostatek pořadatelského personálu a lékařská pomoc.

Festival začíná jako tradičně ve čtvrtek 17.07.2008 ve 20.00 malou Warm Up Party na prostranství festivalu, které bude po oba následující dny otevřené od 10.00.

Billing 2008:

SATYRICON (NOR), GOREFEST (NED), SAMAEL (SUI), ROTTING CHRIST (GRE), GRAVE (SWE), HOLLENTHON (AUT), MARDUK (SWE), NECROPHOBIC (SWE), ELUVEITIE (SUI), GRAVEWORM (ITA), URGEHAL (NOR), SINISTER (NED), DEW-SCENTED (GER), VREID (NOR), NEGURA BUNGET (ROU), DESASTER (GER), EXCREMENTORY GRINDFUCKERS (GER), FLESHLESS (CZE), CASKETGARDEN (HUN), HATRED (GER), MATER MONSTIFERA (CZE), RETURN TO INNOCENCE (CZE), ASATHOR (AUT), BEREAVEMENT (AUT), BLOODFEAST (AUT), BREWED & CANNED (AUT), CREMATION (AUT), FOLTERKAMMER (AUT), INZEST (AUT), LOW CHI (AUT), SAMHAYN (AUT), SUICIDE (AUT), TYRANTS (AUT), VERITAS MENTIS (AUT)

www.kaltenbach-openair.at


Zveřejněno: 04. 05. 2008
Přečteno:
3253 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

29. 07. 2008 19:25 napsal/a corbow
v prdeli
uplne
28. 07. 2008 21:29 napsal/a Yvor
kdy bude report z kaltenbachu?
To se musis optat brachy. My s Loathsomem jsme report odeslali hned v pondeli po akci.
28. 07. 2008 19:48 napsal/a Dharm
kua
safra, Corba to poznal... příchod měl být překvapením až za pár let!!! :-P
28. 07. 2008 10:31 napsal/a marty
kdy bude report z kaltenbachu?
porad cekam na ten report z KB festu, manafob ma take dobre fotky...
28. 07. 2008 00:01 napsal/a corbow
pripravte se na jeho prichod!!!
A pak, ze prej neexistuje...DHARM JE JEZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dukaz zde: http://www.666-mysteria.cz/return_to_innocence_kaltenbach.html