Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

3.5.08, Favál, Brno - RITES OF UNDEATH, RETURN TO INNOCENCE, AMORTEZ, FROM BEYOND, SEZARBIL

Mater Monstifera Kapela vznikla roku 2000 a od té doby se postupně vypracovala na přední pozice v oblíbenosti českého atmo black metalu. Svědčí o tom nejen časté koncertování v česku. Nyní pilně pracují na nové desce, která by měla vyjít někdy v průběhu roku 2009. Kapela se na brněnská pódia vrací po dvou letech, takže si ji určitě nenech ujít! Poslechni si je zde:

Amortez Kapela se na brněnská pódia vrací po necelém roce. Za tu dobu stihla absolvovat evropské turné zahrnující země jako Holandsko, Anglii, Belgii, Švácarsko, Itálli a Rakousko a dále nahrát své první dlouhohrající CD s názvem Anno Diabolica, pro které nyní hledá vydavatele. Přestože CD zatím nevyšlo, určitě to nebrání tomu, aby z něj na Favále zazněly nějaké skladby a to rozhodně stojí za zhlédnutí a poslech! Nějaké skladby z předchozích nahrávek najdeš zde:

Return To Innocence I tato kapela již působí řadu let a za tuto dobu si nepochybně vydobila své místo nejen na české metalové scéně. Hudba vycházející z atmospheric doom/death metalu tvoří zajímavou směsici stylů, což je také jeden z důvodů jejich oblíbenosti. Nyní RTI pracují již na čtvrtém řadovém albu, ze kterého zazní hned několik připravovaných songů. Ukázky jejich tvorby najdeš zde:

From Beyond Zajímá tě pomalejší našláplej death/core na kterej se dá pořádně zapařit? Pak tato kapela z Prostějova je právě to, co by ti nemělo utéct. Podladěný kytary, hlubokej murmur a pomalý tempo ti rozhodně nedovolí jen tak nehybně postávat u baru! Však posuď sám poslechem zde:

Sezarbil Kapela již na české scéně působí přes deset let a její střednětempý antikřesťanský black metal určitě není třeba příliš představovat. Pro fanoušky warpaintu a čistého black metalu ideální podívaná. Slyšte rouhání zde:


Zveřejněno: 22. 04. 2008
Přečteno:
3312 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář