Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

středa 23.04. 2008, ABATON, Praha – Libeň, čtvrtek 24.04. 2008, STARÁ PEKÁREŇ, Nitra, pátek 25.04. 2008, KLUB MÍR, Uherské Hradiště, AGNOSTIC FRONT (usa), support: DO OR DIE (bel), HOODS (usa), Tisková zpráva o koncertu

středa 23.04. 2008, ABATON, Na Košince 8, Praha  – Libeň, (www.prostorabaton.cz), čtvrtek 24.04. 2008, STARÁ PEKÁREŇ, Rázusova 2, Nitra, (www.starapekaren.sk) , pátek 25.04. 2008, KLUB MÍR, Náměstí Míru 765, Uherské Hradiště, (www.mir.uh.cz), AGNOSTIC FRONT (usa), support: DO OR DIE (bel), HOODS (usa), Tisková zpráva o koncertu

Hudební styl, který vyrostl v osmdesátých letech na ulicích chudých dělnických čtvrtí v New Yorku. Bezprizorní mládež, která se snažila pomocí hudby vyjádřit svou naštvanost a frustraci. To vše je obsahem stylu a hnutí, který se skrývá pod označením New York Hard Core.

Pokud budeme pátrat po nejvýznamnějších hudebních představitelích tohoto stylu, automaticky nám vytanou tři velká jména světové HC scény – SICK OF IT ALL, MADBALL a AGNOSTIC FRONT. 

Vážení přátelé, je nám ctí anoncovat česko-slovenské mini turné americké HC legendy AGNOSTIC FRONT, během něhož se kapela představí postupně v Praze, Nitře a Uherském Hradišti.

Je téměř k nevíře, že respektované stálice ostrého amerického punku a old school hard core/metalu AGNOSTIC FRONT se pohybují na scéně již skoro 30 let. Během těchto dlouhých let byla sice několikrát změněna sestava kapely, ale „tvrdé jádro“ zůstalo – dnes již legendární zpěvák a mocný frontman Roger Miret a zakládající člen, excelentní kytarista a poznávací tvář kapely – showman Vinni Stigma. V aktuální sestavě dále figurují bratři Mike a Steve Gallo (basa, bicí) a Joe James (kytara).

AGNOSTIC FRONT se u nás představí v rámci turné nazvaného „For My Family Tour“ a představí i několik kusů z aktuální desky „Warriors“ (Nuclear Blast Rec.). Pro ty, kteří si ještě pořád nejsou jisti, co mohou od koncertu očekávat, doporučujeme pořídit si dva roky staré DVD „Live at CBGB (Agnostic Front album)“, na kterém uvidíte skvěle zdokumentovanou řežbu, která je k vidění pouze na koncertech Agnostic Front.

AGNOSTIC FRONT to je garance drsné, explozivní a úchvatné show, během níž v smrtícím tempu rychlých bicích, extrémně tvrdých kytar a naštvaného vokálu létají vzduchem těla, přičemž vše je vedeno v duchu vzájemného respektu všech zúčastněných. Ne nadarmo jsou právě AF nazývání „kmotry“ tohoto stylu, takže neváhejte a přijďte se osobně poklonit králům NY HC. 

Jako support vystoupí dvě žánrové spřízněné formace v podobě belgických DO OR DIE a americké zbíječky HOODS.

Vstupenky na koncerty ve všech běžných předprodejích Obscure promotion + na pražský koncert ještě v Maximum Underground, Emergency Shop a Rocksters shop + na slovenskou zastávku v Rock Extremum.

Související odkazy:

Více informací také na mailu infoassault@centrum.cz nebo tel. čísle 774 220 183.


Zveřejněno: 20. 04. 2008
Přečteno:
3387 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář