Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
INSANIA

Kdy: Praha, Matrix klub, Místo: 2.2. 2008, 17:00, Vstupné: 150 Kč, Kapely: Dying Passion, Death Court (DE), Return to Innocence, Mater Monstifera, Panychida, Belligerence, Dalgoreth, Web: http://partysover.wz.cz

2.2.2008 se v klubu Matrix uskuteční první ročník metalového festivalu Party's over. Zahrajou kapely z české špičky (Dying Passion, Return to innocence,...), ale i kapela Death Court z Německa.

Dying Passion: Hlavním poznávacím znamením kapely je Zuzčin výrazný alt, kombinace melodických postupů, naléhavé kytary a pronikavé klávesové party tvořící netypické spojení psychadelie 70. let, energie současného alternativního emo rocku se zasněnou melancholií gothic/post-doom metalu. To vše a možná víc můžete nalézt v širokém spektru náladotvůrných Dying Passion.

Death Court: Death Court založili Max Koch a Johannes Laudenbach v roce 2004 jako skupinu hrající metalové cover verze. Takto vystupovali dva roky až do jara 2006, kdy se rozhodli psát vlastní písně. Skvělé spoluhráče našli v Mathiasu Ventovi, Markusu Bachmannovi, Florianu Cemingovi a Matthiasu Cahntovi, kteří do jejich hudby přinesli nové nápady. V té se mísí všechny metalové styly. Převažují deathové a thrashové prvky, ale nalezli bychom zde i pasáže ovlivněné black metalem a dalšími matalovými subžánry.

Return to Innocence: Tato kapela z Mladé Boleslavi už řadu let úspěšně míchá řadu stylů. Především vychází z atmospheric death/doom/black metalu. Kombinace dosti neobvyklá, nicméně to je také jeden z důvodů jejich oblíbenosti. Kapela prošla poslední dobou velkými personálnímy změnami. Nyní hrají ve složení Ax, Hektor, Dharm (ex-Rites Of Undeath, Dalgoreth), Orbb (Ameth).

Mater Monstifera: Tuto kapelu z Trhových Svin snad ani nemusím představovat. Nicméně, kdyby přece jen někdo neznal jedná se o atmosferický black metal. Poslední studiový počin vydali před dvěma roky, takže nikoho nepřekvapí, že právě připravují nové materiály, které vyjdou pravděpodobně na začátku roku 2008. No každopádně se můžeme těšit na jedinečnou show. 

Panychida: Panychida je kapela z Plzně hrající paganized metal. Zahraje převážně skladby z aktuálního alba Paganized, které vyšlo u známého německého labelu Folter Records, který přivedl na svět i alba kapel jako Skyforger, Arkona, atd. Ale můžeme se těšit i na skladby z připravovaného alba, které vyjde  v roce 2008.

Belligerence: Belligerence jsou atmo death/black metalová kapela z Prahy. Ačkoliv společně hrají jen tři roky, míří závratnou rychlostí mezi českou špičku. V roce 2006 nahráli EP nazvané Wounds. Momentálně se připravuje debutové album, které vydá IFA records. Skladby z jejich EP jsou ke stažení na jejich stránkách...doporučuju poslechnout.

Dalgoreth: Mladá nadějná formace z Prahy a okolí, hrající klávesový atmosferický black ve stylu Graveworm či Darzamat.


Zveřejněno: 04. 01. 2008
Přečteno:
3172 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář