Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

3. ročník zimní variace velkolepého open-air festivalu MASTERS OF ROCK – ZIMNÍ MASTERS OF ROCK nám již tluče na dveře!

Celá dramaturgie je hotova, a tak už nezbývá, než se těšit a připravovat se na cestu do ZLÍNA a jeho věhlasného rock/metalového svatostánku sportovní haly Novesta. Brány haly i celého festivalu se otevírají v sobotu 1. prosince ve 13 hodin.
     Velkolepou a nezapomenutelnou oslavu rocku a metalu v zimním kabátě nám slibují němečtí mladíci EDGUY, kteří si letos v létě doslova podmanili publikum na festivalu Benátská Noc. O tom, že jejich hvězda stoupá na metalovém nebi velmi rychle vzhůru svědčí i to, že si je členové legendárních Aerosmith vybírali pro své stadionové turné jako speciálního hosta! EDGUY byli jejich jednoznačnou volbou! Tobi a spol. jsou showmani a skvělí muzikanti. Příští léto si však EDGUY dávají koncertní pauzu, a tak si je jejich fanoušci nebudou moci užít! A proto pro všechny, co máte rádi EDGUY, ale i ostatní „Masters“ fandy tu máme Zimní Masters Of Rock! A Toby navíc chystá překvapení…J.
     Pozadu nezůstanou ani legendární američané W.A.S.P., které řadíme mezi jedny z nejvýraznějších současných žijících legend a pravé ikony rock´n´rollu. Kromě motorové hlavy Lemmyho Kilmistera, KISS, Ozzyho, Alice Coopera nám v mysli neodmyslitelně tkví i jméno Blackieho Lawlesse. Právě on stojí už přes 20 let za touto legendární kapelou, která v loňském roce úspěšně a za jediný měsíc zcela vyprodala Masters Of Rock Café ve Zlíně. Kapela vydala na počátku letošního roku novou desku „Dominator“, a tak nás na Zimním Masters Of Rock čeká neuvěřitelně zběsilá živá show. W.A.S.P. připravují pro své zlínské vystoupení speciální program a přivezou si na ni i vlastní, originální „stage“!
     Další hvězdou, která obohatí večer svým energickým show je holandská death/gothická metalová kapela AFTER FOREVER, která se svým velmi povedeným show stala jedním z nejpříjemnějších překvapení letního Masters Of Rock! Kapela vydala letos novou desku s jednoduchým názvem „After Forever“  a v rámci evropského Tour a na četné žádosti vás, fanoušků, si jejich magické show s půvabnou Floor Jansen v čele vychutnáme i v zimě na Zimním Masters Of Rock ve Zlíně na Novestě!
    Ani letos nebude na Zimním Masters Of Rock chybět severská metalová kapela. Země na severu Evropy mají v sobě cosi magického. Tvůrci z těchto zemí dokáží pokaždé přijít s něčím naprosto originálním, co jim dovoluje napevno a na dlouho se usadit v mnoha srdcích hudebních fans po celém světě. Nejinak je tomu v srdeční oblasti fanoušků v ČR. Tentokrát z „pohádkového“ Dánska přijedou mladí folk metaloví řízci SVARTSOT, kteří těsně před zimníma „Masters“ vydávají svou debutouvou desku! Právě tu představí na ZMOR jako jedněm z úplně prvních na světě! Čerstvý závan severu a folk metal s jemnou příchutí death, power a black metalu – to jsou Svartsot, kteří to rozjedou u nás na ZMOR!
     I Česká Republika má svou metalovou legendu – ARAKAIN. A tak právě tato ikona domácí scény ponese hrdě svou zástavu i na festivalu ZMOR. Kapela letos slaví čtvrtstoletí své nepřetžité existence. Oslavila to nejen dubnovým megakoncertem v Praze, ale i řadou speciálních výročních vystoupení po celé ČR. Ze zmíněného Pražského koncertu pak kapela vydává nové DVD, které bude k mání zcela čerstvé i na Zimním Masters Of Rock, kde Arakain rovněž chystají velmi speciální jubilejní show!
     Dalším zástupcem z našich luhů a hájů bude KRUCIPÜSK - známá severočeská hard-core-metalová kapela s ďábelským Tomášem Hájíčkem v čele. Kapela získala mnoho cenných skalpů rockových hitparád, zejména se svým hudebním počinem „Druide“. V dubnu 2006 vydali Krucipüsk další novou desku s názvem „Ahoj“. Fanoušci Zimního Masters Of Rock se tak mohou těšit nejen na staré dobré fláky jako jsou Belzebub disco nebo Láska je kurva, ale také na zcela nové, neohrané hity z pekelné dílny Krucipüsk.
    Svou účast potvrdila také mladá německá kapela REMEMBER TWILIGHT. Kapela, vydávající se cestou metalu v pozadí s klasickými nástroji. V jejich hudbě zaznívá hoboj a dvoje housle, které krásně spojují jemnou klasickou, až komorní hudbu s metalem a punk rockem. Vzniká tak tzv. „komorní music-core“, jak svůj styl kapela nazývá. K tomu všemu přidejte hard-corový řev v němčině a vyjde vám skutečně zběsilá hudební jízda doprovázená řadou pyroefektů a ohnivou show. Kapela letos vydala v pořadí své druhé CD „Der tolle Mensch“ v produkci Alexe Krulla (Atrocity, Leaves´ Eyes), a právě to přijedou představit do Zlína.
     Svým 2. místem v soutěži Rocková 12 Rádia Rock Max si vybojovala také kapela HANNIBAL LECTER. Ta působí na domácí metalové scéně už od roku 1997. Až do současnosti však kapela prošla mnoha změnami co se týče sestavy, i stylu. V roce 1999 se umístili na prvním místě rockové hitparády Hard and Heavy na Rádiu Haná. V roce 2002 se kapela dostává do krize, která vrcholí rozpadem kapely. Po dvouleté pauze se však Hannibal Lecter dává dohromady v plné síle a nové sestavě. Po dvou letech tvrdé práce Hannibal Lecter nahrává stejnojmenné CD. Je na co se těšit!
     A jak se nám kompletní program festivalu vykrystalizoval? Tady je:
 
     Program ZMOR:
13:00                          otevření sportovní haly
14:00 – 14:40             Hannibal Lecter (CZ)
14:55 – 15:40             Remember Twilight (Ger)     
16:00 – 16:50             Svartsot (Den)
17:10 – 18:00             Krucipüsk (CZ)
18:30 – 19:30             Arakain (CZ)
20:00 – 21:00             After Forever (Nl)
21:30 – 23:00             EDGUY (Ger)
23:30 – 01:00             W.A.S.P. (USA)
 
A to není všechno! K festivalu patří také spousta doprovodných akcí:
 
  • oficiální představení prvních potvrzených kapel letního MASTERS OF ROCK 2008 a slavnostní zahájení předprodeje vstupenek za super zaváděcí cenu, platnou pouze 1.12. v hale Novesta pro návštěvníky ZMOR!
 
  • vytápěná velkokapacitní hospoda R. Jelínek v prostoru mezi halou Novesta a Zimním Stadionem, jejíž součástí bude i stánek s festivalovými produkty z Masters Of Rock VČETNĚ NOVÉHO DVD MASTERS OF ROCK 2007, ale také ŠATNA pro návštěvníky!
 
  • výstava nejpovedenějších fotografií z letního Masters Of Rock 2007 a vyhlášení nejlepších fotografů-fanoušků na pódiu, kde získají hodnotné ceny.
 
  • Zvýhodněné ubytování pro návštěvníky Zimního Masters Of Rock na Hotelu Moskva (asi 200m od haly Novesta směrem do města). Festivalové ceny (600,- jednolůžko a 800,- dvoulůžko) budou platné po předložení platné vstupenky na Zimní Masters Of Rock festival, nebo s platnou páskou na ruce!
 
  • bohaté občerstvení po celý den zajištěno!
 
  • Velká After Party – Masters Of Rock Café ZLÍN – Čepkov – projekce DVD Masters Of Rock 2007 a dalších hudebních DVD! Program projekcí můžete sami ovlivnit svým hlasováním v anketě na www.mastersofrock.cz, a to do 15.11.! Pozor! Masters Of Rock café bude otevřeno v sobotu od 21:00 do 04:00 hod.
 
  • A pozor! Chystá se také návazný VELKÝ KYTAROVÝ VEČER – Zimní rock/metalový svátek ve Zlíně bude mít pokračování! V neděli 2.12. můžete v pěkně načatém hudebním víkendu pokračovat! V Masters Of Rock Café bude mít exklusivní vystoupení MILOŠ „DODO“ DOLEŽAL, který vám představí ve dvouhodinové show celý průřez svou dvacetiletou tvorbou a navíc za účasti skvělých zahraničních hostů. „Doda“ zde doprovodí například baskytarista amerických legend DOKKEN, MICHAEL SCHENKER GROUP, TED NUGENT, Y. MALMSTEEN - Barry Sparks a další zajímavá jména jsou v jednání. O rozjezd výjimečného kytarového večera se postará další známá osobnost - PETR HENYCH (Kreyson, Jon Dovanni, Vilém Čok Band, Petr Kolář Band) se svojí kapelou. A pozor! Všichni návštěvníci Zimního Masters Of Rock, s platnou páskou na ruce, budou mít speciální cenu vstupenky 100,-. Pro ostatní bude vstupné 200,-!
 
     Festivalový program slibuje opravdu velký rock-metalový nářez. Víkend jak má být! Tak si ho nenechte ujít!
 
     Zapište si proto do diářů a za uši datum 1. 12.2007 od 13:00 hod. sportovní hala Novesta ZLÍN - 3. ročník festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK a 2.12. od 20:00 hodin Masters Of Rock Café ZLÍN – VELKÝ KYTAROVÝ VEČER – Miloš „Dodo“ Doležal a jeho světoví hosté.
 
    Vstupenky jsou k dostání ve všech předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketstream, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově u pořádající agentury Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku a ve všech obvyklých moravských předprodejích.

Zveřejněno: 24. 11. 2007
Přečteno:
3151 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář