Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
Heathen Convention 2024

Speciálními hosty koncertu budou hardrockmetaloví EVIDENCE ONE a přibude ještě jeden speciální host!

Co by byli rockové hvězdy bez svých malých tajemství? Legenda spojená s historií kapely, to zvláštní kouzlo jejich hudby, hloubka jejich textů, to vše je součástí okouzlení, které vede neodmyslitelně k úspěchu posledních let kapely SAXON. Členové kapely si všechny důležité momenty ze svých soukromých životů úpěnlivě nechávají pro sebe, ale jejich poslední, aktuální album, vydané letos na jaře „The Inner Sanctum“ je jakýmsi pohledem hlouběji do jejich myšlenek a způsobu tvorby. Album sklidilo a stále sklízí velké nadšení a pozitivní ohlasy ze stran fanoušků i kritik. Zvuk pravého a čistého heavy-metalu a rock´n´rollovými pasážemi – metal jak má být od začátku do konce! Z jednotlivých skladeb jdou jemně cítit osmdesátá léta, avšak vše je zabaleno do supermoderní, novodobé a velkolepé produkce!
Nová deska = velké Evropské Turné! Česká Republika se může pyšnit tím, že je SAXON do svého turné zahrnuje již podruhé! Po úspěšném dubnovém koncertě ve Zlíně se k nám rytíři ze SAXON se svou novinkou a novým, parádním a velkolepým show vrací!
 
Tentokrát si je můžete vychutnat přímo v PRAZE a jeho Retro Music Hall. Kdy? V pondělí 17. prosince od 20 hodin!
 
SAXON si i na tento pražský koncert přizvali i super hosty! Spolu se Saxon měli přicestovat také němečtí melodic metaloví FREEDOM CALL, avšak své prosincové turné se Saxon ze zatím neznámých důvodů zrušili. Se Saxon cestují mladí hardrock metalisté z Německa EVIDENCE ONE, jejichž hvězda začíná nepřehlédnutelně zářit na nebi melodického metalu. Letos vydali svou třetí desku s názvem „The Sky Is The Limit“ a mají v plánu vás touto deskou dostat!
 
Leganda SAXON posílena úspěchem poslední desky skutečně ožívá, což dokazuje i vydáním dlouho očekávaného DoubleDVD „To Hell And Back Again“, které je naplánováno na 19.11. Bude to pecka se značkou Top Quality. Video formát 16:9 , 2.0 Dolby Dogital a 5.1. zvukový formát. Budete zde moci prožít život kapely mezi dvěma alby! Od prací ve studiu na desce „Lionheart“, přes střípky z celého turné k této desce, vrcholící velkým finále v Praze a scény z natáčení klipů, klipy samotné, live songy a mimo jiné i dosud nevydanou píseň „I´ve Got To Rock (To Stay Alive)“, kde se jako host objevuje mistr Lemmy Kilmister (Motörhead), Angry Anderson (Rose Tattoo) a Andy Deris (Helloween).
 
Co dodat? Prožijte s agenturou Pragokoncert, legendou SAXON a EVIDENCE ONE metalové předvánoční dlouhé noci! Bude to pohádka!
 
Vstupenky na tento megakoncert můžete objednávat přes stránky www.mastersofrock.cz, v agentuře Pragokoncert, U Bulhara 3, Praha 1 (denně 9-16 hod.), na tel: 577 432 420 či 777 701 591, na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com na dobírku. Dále jsou vstupenky k dostání v předprodejních sítích Ticket-Art, TicketPortal a Ticketstream a ve všech obvyklých předprodejích!
 
Vstupenky zakoupené na původní zářijový termín koncertu zůstávají v platnosti!

Zveřejněno: 23. 11. 2007
Přečteno:
3292 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář