Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

ROOT, FORGOTTEN SILENCE, PANDEMIA, RETURN TO INNOCENCE, MATER MONSTIFERA, GODDAMNED X (A), PROXIMITY, MINDWORK

Dawn Of Innocence festival

Nechť zpozorní všichni příznivci death, black, doom a thrash metalu! Do Rock Café se řítí Dawn Of Innocence festival a s ním také velké množství výborných kapel:

ROOT – jedna z největších legend současné metalové scény u nás. Před nedávnem jim vyšlo u Shindy Production nové album „Daemon Viam Invenient“ a stojí za to. Zajímavostí bude též nový bouchač za škopkama! Neměli byste si nechat ujít Root v jedinečné formě po roce v Praze!

FORGOTTEN SILENCE – na festivalu jednoznačně „nejměkčí“ ale o to zajímavější kapela z Brna a okolí přiveze svůj progresivně doom/rockový nášleh, který potěší nejednu muzikantskou dušičku, kdo slyšel poslední, u RedBlack vydaný, zářez „Kro Ni Ka“ mi dá zapravdu, že zde máme na české poměry sakra světovou kapelku! Jako host vystoupí Jiřík z Animé.

PANDEMIA – v zahraničí velmi známá, u nás trochu opomíjená death metalová sebranka z Chebu Vás provede všemi zákoutími klasického, rychlého death metalu špičkové úrovně. Kapela koncertně propaguje poslední album „Riven“ jež vyšlo u slovenských Metal Age.

RETURN TO INNOCENCE – Mladoboleslavská melodicko death/doomová kapela prošla polední dobou velkými změnami a tak se v Rock Café představí v sestavě: Ax, Hektor, Dharm (ex-Rites Of Undeath), Loathsome (Belligerence). Vystoupení bude složeno především ze songů posledního alba „Sal Lunae“ vydaného u Élysion Records.

MATER MONSTIFERA – melodický black metal v podání této smečky z Trhových Svin už měli pražští posluchači možnost vidět vícekrát a tak se mohou opět těšit na kvalitní show, především z poslední desky „Zrozen z hříchu“ jež vyšla pod křídly IFA records.

GODDAMNED X (A) – jediná zahraniční kapela DOI festu nám přiveze z Rakouska své podání klasického, živelného death/thrash metalu. Nenechte si ujít energií nabité jižní sousedy! „The Art Of Closing Eyes“ je pak jejich poslední počin, o kterém se Vás pokusí přesvědčit, že stojí za koupi.

PROXIMITY – Parádní metal/coreová kapela z Prahy se vzhlédla v Soilwork a In Flames, co z toho vzniklo si přijďte poslechnout, protože se jedná o prvotřídní záležitost! Doporučuji poslechnout ukázky z dema, které jsou volně ke stažení na stránkách kapely.

MINDWORK – mladá, progresivně deathová kapela, která si ale možná zaslouží největší pozornost. Zde se totiž dámy a pánové jedná o pokračovatele Chucka S. a jeho slovutných Death. Ten si při poslechu Mindwork musí poklepávat nohou v hrobě! Nenechte si je ujít, nebudete litovat!

16.11.2007 * Rock Café, Praha * Od 17:00 Vstup: 160,- v předprodeji, 200,- na místě

předprodejní místa: Rock Café (na baru), Rock Paradise a na tel:777184594

odkazy:


Zveřejněno: 15. 10. 2007
Přečteno:
3434 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář