Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

3. ročník zimní variace velkého open-air festivalu MASTERS OF ROCK – ZIMNÍ MASTERS OF ROCK se již rýsuje do jasnějších, výraznějších podob.

ZLÍN a jeho věhlasný rock/metalový svatostánek, sportovní hala Novesta, bude tedy opět dějištěm velkého zimního rockového svátku. Ten letos připadá na sobotu 1. prosince 2007.
A že půjde opět o velkolepou oslavu kvalitní hudby si buďte na 100% jisti. Headlinery festivalu jsou mladíci EDGUY a legendární W.A.S.P.
 
a jeho věhlasný rock/metalový svatostánek, , bude tedy opět dějištěm velkého zimního rockového svátku. Ten letos připadá na A že půjde opět o velkolepou oslavu kvalitní hudby si buďte na 100% jisti. Headlinery festivalu jsou mladíci a legendární
W.A.S.P. se řadí mezi jedny z nejvýraznějších současných žijících legend a pravé ikony rock´n´rollu. Kromě motorové hlavy Lemmyho Kilmistera, KISS, Ozzyho, Alice Coopera nám v mysli neodmyslitelně tkví i jméno Blackieho Lawlesse. Právě on stojí už přes 20 let za touto legendární kapelou, která v loňském roce úspěšně a za jediný měsíc zcela vyprodala Masters Of Rock Café ve Zlíně. Kapela vydala na počátku letošního roku novou desku „Dominator“, a tak nás na Zimním Masters Of Rock čeká neuvěřitelně zběsilá živá show. Blackie je kultovní rock´n´rollová bestie, kterou nic nezastaví. W.A.S.P. připravují pro své zlínské vystoupení speciální program a přivezou si i vlastní „stage“!
 
Nyní na seznam potvrzených účastníků festivalu Zimní Masters Of Rock nově připišme velmi dobře známé, mladé a dravé EDGUY! Hvězda německých EDGUY stoupá stále výš a výš. Letos v létě byli headlinery legendárního festivalu Bang Your Head a u nás si doslova podmanili publikum na festivalu Benátská Noc, kde vystoupili jako headliner pátečního večera. Zde s Edguy zpívalo a řádilo nejenom rockové a metalové publikum, ale snad každý, kdo se v té chvíli na malé Skále nacházel. EDGUY tak na Benátské Noci vytvořili v pátek jednoznačně tu nejlepší atmosféru! Ve výčtu letních úspěchů pak nemůžeme opomenout snad ten největší. Samotní členové legendárních Aerosmith si vybírali pro své stadionové turné speciálního hosta dle poslechu aktuálních alb řady skupin. Jednoznačná volba členů Aerosmith padla právě na EDGUY! Tobi a spol. jsou showmani a skvělí muzikanti. Příští léto si však EDGUY dávají koncertní pauzu, a tak si je jejich fanoušci nebudou moci užít! A proto pro všechny, co máte rádi EDGUY, ale i ostatní „Masters“ fandy tu máme Zimní Masters Of Rock! A Toby chystá překvapení…J .
 
Další potvrzenou hvězdou je holandská death/gothicky laděná metalová kapela AFTER FOREVER, která se svým velmi povedeným show stala jedním z nejpříjemnějších překvapení letního Masters Of Rock! Kapela vydala letos novou desku s jednoduchým názvem „After Forever“  a v rámci evropského Tour a na četné žádosti vás, fanoušků, si jejich magické show s půvabnou a energickou Floor Jansen v čele vychutnáme i v zimě ve sportovní hala Novesta ve Zlíně!
 
Ani letos nebude na Zimním Masters Of Rock chybět severská metalová kapela. Severská hudební scéna má v sobě cosi magického. Tvůrci z těchto zemí dokáží pokaždé přijít s něčím naprosto originálním, co jim dovoluje napevno a na dlouho se usadit v mnoha srdcích hudebních fans po celém světě. Nejinak je tomu v srdeční oblasti fanoušků v ČR. Tentokrát z „pohádkového“ Dánska přijedou mladí folk metaloví řízci SVARTSOT, kteří těsně před zimníma „Masters“ vydávají svou debutouvou desku, kterou ve své show představí právě nám na festivalu na ZMOR jako jedněm z úplně prvních na světě! Po skvělých vystoupení finské kapely Korpiklaani se k nám tedy čerstvý severský folk metal s jemnou příchutí death, power a black metalu vrací.
 
Co dál? I Česká Republika má svoji metalovou legendu, nesoucí tuto zástavu i na festivalu ZMOR – ARAKAIN. Kapela letos slaví čtvrtstoletí své nepřetžité existence. Oslavila to nejen dubnovým megakoncertem v Praze, ale i řadou speciálních výročních vystoupení po celé ČR. Ze zmíněného Pražského koncertu pak kapela vydává nové DVD, které bude k mání zcela čerstvé i na Zimním Masters Of Rock, kde Arakain rovněž chystají speciální jubilejní show!
 
Dalším zástupcem z našich luhů a hájů bude KRUCIPÜSK - známá severočeská hard-core metalová kapela, která snad nejčastěji mění své členy. Svými personálními boji jsou opravdu proslulí, ale přesto dokáží velmi zaujmout svou překypující energií, která přímo čiší z frontmana kapely Tomáše Hájíčka. Ten je znám také z pražského divadla Ta Fantastika, kde představuje v muzikálu Excalibur rytíře Uthera. Kapela získala mnoho cenných skalpů rockových hitparád, zejména se svým hudebním počinem „Druide“. V dubnu 2006 vydali Krucipüsk další novou desku s názvem „Ahoj“. Fanoušci Zimního Masters Of Rock se tak mohou těšit nejen na staré dobré fláky jako jsou Belzebub disco nebo Láska je kurva, ale také na zcela nové, neohrané hity z pekelné dílny Krucipüsk.
 
Svoji účast na Zimním Masters Of Rock si svým 2. místem v soutěži Rocková 12 Rádioa Rock Max vybojovala kapela HANNIBAL LECTER. Ta působí na domácí metalové scéně už od roku 1997. Až do současnosti však kapela prošla mnoha změnami co se týče sestavy, i stylu. V roce 1999 se umístili na prvním místě rockové hitparády Hard and Heavy na Rádiu Haná. V roce 2002 se kapela dostává do krize, která vrcholí rozpadem kapely. Po dvouleté pauze se však Hannibal Lecter dává dohromady v plné síle a nové sestavě. Po dvou letech tvrdé práce Hannibal Lecter nahrává stejnojmenné CD. Je na co se těšit!
 
Program letošního Zimního Masters Of Rock je nyní již jen jednoduchou rovnící o jediné neznámé a tu jistě brzy vypočítámeJ .
 
Program ZMOR:
13:00 otevření sportovní haly
otevření sportovní haly
14:00 – 14:40 Hannibal Lecter (CZ)
14:55 – 15:40 ?
16:00 – 16:50 Svartsot (Den)
17:10 – 18:00 Krusipüsk (CZ)
18:30 – 19:30 Arakain (CZ)
20:00 – 21:00 After Forever (Nl)
21:30 – 23:00 EDGUY (Ger)
23:30 – 01:00 W.A.S.P. (USA)
 
od 01:00 – After Party – Masters Of Rock Café ZLÍN – Čepkov – projekce DVD Masters Of Rock 2007 a dalších hudebních DVD! Program projekcí budete moci již brzy sami ovlivnit svým výběrem na www.mastersofrock.cz!
 
Součástí programu Zimního Masters Of Rock bude kromě skvělých koncertů také výstava nejpovedenějších fotografií z letošního letního Masters Of Rock a vyhlášení a vyhodnocení nejlepších fotografů-fanoušků, kteří získají hodnotné ceny. Rovněž zde budou oficiálně představeny první potvrzené kapely letního MASTERS OF ROCK 2008 a slavnostně tak bude zahájen předprodej vstupenek za super zaváděcí cenu, platnou pouze 1.12. v hale Novesta pro návštěvníky ZMOR!
 
V prostoru mezi halou Novesta a Zimním stadionem vyrostou vytápěné velkokapacitní hospody a připravujeme pro vás úschovny zavazadel a zimních svršků. V prodeji bude rovněž veškerý festivalový merchandising včetně nového DVD MOR 2007!
Celý program slibuje opravdu velký rock-metalový nářez, tak si ho nenechte ujít!
Zapište si do diářů nebo za uši datum 1. 12.2007 od 13:00 hod. sportovní hala Novesta ZLÍN - 3. ročník festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK!
Předprodej vstupenek na zimní Masters Of Rock byl zahájen!!!Vstupenky jsou k dostání ve všech předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketstream, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově u pořádající agentury Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku a ve všech obvyklých moravských předprodejích.
POZOR: V září speciální cena vstupenky – 450,-Kč!

Zveřejněno: 21. 09. 2007
Přečteno:
3356 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář