Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

27. pokračování festivalu Žižkův vraždící palcát je za dveřmi a nezbývá teda nic jiného než představit účinkující kapely a pozvat fans dobrého metalu na 22. 9. 2007 do Housova mlýna v Táboře.

27. pokračování festivalu Žižkův vraždící palcát je za dveřmi a nezbývá teda nic jiného než představit účinkující kapely a pozvat fans dobrého metalu  na 22. 9. 2007 do Housova mlýna v Táboře.

Tam se ukáží hnedle čtyři hosté ze zahraničí. Headlinerem festivalu je německá kapela FALL OF SERENITY. I přes personální rošády to klukům pořád pěkně sype. Na festivalu se představili již několikrát a věříme, že ani letos metal coreové fanoušky nezklamou.

DARKFALL a GODDAMNED X z Rakouska zastupují žánr thrash-death a death'n roll a obě kapely mají na ŽVR premiéru. Můžeme se teda nechat překvapit. Pro milovníky zahraničního grindu jsou tu GFPM - taktéž z Rakouska.

České barvy hájí death-grindové "smažky" SMASHED FACE. V září se chystají do studia natočit skladby pro split s Cuttered Flesh. Nahrávat by se měl i zcela nový song....uslyšíme ho i v Táboře? MARTYRIUM CHRISTI a jejich šlapavý brutal death snad ani není třeba představovat. Na tuzemské scéně se jedná o stálici, která snad nikdy nezklame a jistě potěší nejednoho "rouhače". Stejně tak jako blackoví nestoři MATER MONSTIFERA.

Odlehčení a trochu recese nikdy neuškodí a s bandou MASTURBACE jistě nezůstane ani jedna bránice v klidu. Melodický či death core metal zastupují: domácí F.O.B. s novým zpěvákem, GRACE s opravdu dobrým videem, které stahujte na stránkách kapely v odkazu "galerie" a v neposlední řadě DIEVISION pohybující se ve vodách metal coru.

Zvláštní pozornost zasluhuje MERESIEW. Pohrobci táborského "kerberosu" jsou po více jak 10. letech zpět! A jistě si své první vystoupení na domací půdě náležitě užijou.

 Areál je otevřen od 14:00 a kdo chce ušetřit, tak by se měl dostavit co nejdříve.  Více informací naleznete na http://zizka.fob.cz.


Zveřejněno: 06. 09. 2007
Přečteno:
3347 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář