Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Společnost BARROCKO/METALSHOP.CZ chystá na poslední prázdninovou sobotu 25.8. již páté pokračování úspěšného rockového festivalu ve Vendryni u Třince v areálu na stadióně.

Tento festival jako tradičně je rozdělen na dvě části.Soutěžní část,která začne ve 12:00 hod.,bude přehlídkou regionálních kapel,které vybrala porota na základě podaných přihlášek. Bylo vybráno 8 kapel jako jsou MOCMYSHMA, HELL SPAWN, KANCIONÁL, ELEMENTA, ANATHOMY, ETERNAL OBSCURE, REPARATORS a ODNAHA.

Jako náhradnici byli vybráni SKANDAL CODEX. Vybrané kapely budou soutěžit o hlavní cenu 20 nahrávacích hodin ve studiu GM RECORDING Jablůnkov zdarma. O vítězi této soutěže budou rozhodovat sami diváci, kteří napíšou svého favorita na vstupenku a vhodí ji do připravené urny u vstupu. Po vyhlášení výsledků budou vylosováni i tři diváci, kteří hlasovali pro některou ze soutěžících kapel a dostanou nějaké věcné ceny.

Hlavní program začne kolem 18:00 hod. Bude to přehlídka undergroundových špiček nejen z naší republiky ale i  od východních sousedů Slovenska. Mezi největší taháky bude určitě patřit karvinská DOGA, která je v tomto regionu jednou z nejoblíbenějších. Tzv.domácí scénu budou v hlavním programu zastupovat Heavymetaloví WITCH HAMMER z Jablůnkova, těšínská Thrashová SEPPUKA a z Bystřice Progressjazzmani PIER. Z jižních čech dorází představit svojí show Maskcoreoví BAD VICTIM, kteří jsou známí svým vystupováním v maskách podobně jako američtí Slipknot. Severomoravskou scénu budou zastupovat orlovští G.O.R.E, kteří nedávno natočili novou grindovou desku, kterou na festivalu možná i pokřtí a dále ostravská Hardcoreová ůderka DEAF 99.

Mezi taháky bude určitě patřit zástupce z jižní moravy Metalcoreoví X-CORE, která hraje na většině významných festivalech u nás a která má za sebou i velmi ůspěšné celoevropské turné z americkými legendami PRO-PAIN. Slovenskou hudební scénu budou zastupovat dvě undergroundové veličiny DEPRESY a MARIA CHUANA. Trenčínští DEPRESY se nyní nacházejí v nahrávacím studiu, aby nahráli svůj nový materiál, který představí živě i na našem festu. Bánskobystrická Trash/Grindová MARIA CHUANA letos slaví již své 15 narozeniny a vydala 7 desek.

Vstup do Vendryňského areálu na stadióně bude od 11:30 hod. a pro přespolní bude možnost si rozbalit své stany na přilehlé louce. Vstupné na tuto akci je 140,-kč. na místě a prvních 300 návštěvníku dostane ke vstupence CD kompilaci zdarma. Veškeré info naleznete na www.barrocko.cz


Zveřejněno: 05. 08. 2007
Přečteno:
3399 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář