Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Open Air festival, 17.-18.8., Rokle-Depo, Přerov; Illdisposed, Locomotive, Root...

Rok se sešel s rokem a náš klub RC Šuplik ve spoluprácí s Autoklubem Přerov připravil pro vás, fanoušky rocku a metalu, další letní festival s pořadovým číslem 18. Tento ročník se ovšem nejedná o Balon rock, jak jste byli zvyklí, ale o MAMUT FEST. Název vznikl díky místu, kde se festival bude letos odehrávat a i vzhledem k tomu, že na tomto místě bude i v budoucnu. Jedná se o AREÁL PŘEROVSKÉ ROKLE, která je známá nejen závody evropského poháru autokrosu a motokrosu, ale také významnými nalezišti mamutích ostatků.

Festival bude dvoudenní a to 17.-18.8.2007

V pátek se nám představí kapely: SEPULTURA revival, MOTÖRHEAD revival, OZZY OSBOURNE revival, SPEKTRUM, AC/DC Bonscott memorial band, VESNIČANI a NOTOREST.

Kdo by se rozhodl přijít pouze na tento den, bude vstupné činit 150,- Kč.

Na sobotu se nám podařilo vyjednat vystoupení dánské kapely ILLDISPOSED, která měla vystoupit na loňském ročníku Masters of rock spolu s kapelou Annihilator. Ta však zrušila celé turné a díky tomu nepřijeli ani ILLDISPOSED. Tato smečka má na kontě 9 alb a jejich energické živé vystoupení je po světě velmi známé. Takže s letošním headlinerem se máme opravdu na co těšit.

Z naší domoviny vystoupí, dnes již legendární, kapela ROOT, kteří čerstvě vydali svou již 8 řadovou desku Daemon Viam Invenient. RooT byli součástí evropské tour No mercy, kde si zahráli spolu s kapelami Dew Scented, Behemoth, Napalm Death a Moonspell. Dále tu máme jihočeské metalcorové LOCOMOTIVE, kteří jsou známí nejen v naší domovině, ale také v zahraničí. Dále na naší soupisce uvízla rakouská kapela DARKFALL a z českých kapel RETURN TO INNOCENCE, ABSTRACT ESSENCE, DYING PASSION, DRACO HYPNALIS, DECIDE a olomoučtí DISSOLUTION.

Vstupné na sobotu bude činit 250,- Kč a kdo by se rozhodl strávit u nás celý víkend přijde ho to na 300,- Kč v předprodeji a 400,- Kč na místě. Více informací ohledně areálu, trasy, kapelách a programu festivalu najdete na webu www.mamutfest.wz.cz

 Náš organizační tým se na vás všechny těší a doufáme, že si festival užijete.


Zveřejněno: 26. 07. 2007
Přečteno:
3653 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář