Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Tak se nám pomalu schyluje k další spanilé jízdě a v sobotu 2.6.2007 se můžeme těšit na 26. pokračování již kultovního táborského festivalu Žižkův vraždící palcát.

Kde jinde než opět v areálu Housova mlýna v Táboře. A koho že pořadatelé tentokrát předhodí lačným fanoušků?
 
V roli headlinera se představí hard/grind core banda z Rakouska MASTIC SCUM. Tito pánové slaví již 15 let na scéně, vydají historickou kolekci "EP`s Collection 1993-2002" a chystají i nové CD.
 
Sekundovat jim budou krajané DISTASTE se svou nekompromisní grindovou jízdou. Pro fanoušky pravověrného grindu srdeční záležitost.
 
Stejně jako JIG-AI, kteří za svoji krátkou existenci stihli nestihnutelné a zařízli nezaříznutelné. Prostě masakr! Tyto kapely mají na „žižkovi“ premiéru a nezbývá než doufat, že jim fanoušci připraví tu správnou atmosféru s pořádným kotlem!
 
Za české barvy budou hájit svůj trimetal SIX DEGREES OF SEPARATION. Jejich aktuální deska Triotus, Tricephalus And Tribadism je pozitivně recenzovaná v nejednom hudebním periodiku, tak s nechme překvapit, zda se kapele podaří přesunout tyto pozitiva i do fanoušků. Během února proběhlo také nahrávání již další třetí desky s názvem „Chain-driven Sunset“, vydání se očekává právě na začátek června.
 
Brutal death metová smečka DESPISE se konečně dočkala debutového alba "Fragments Of Reprisal", které vyšla 27. 4 . Aktuálnost odehraného materiálu bude teda více než „větší“. Kapela bude mít totiž notně natrénováno z právě absolvovaného evropského turné.
 
Blackovost akce mají na starosti kanalisté STÍNY PLAMENŮ. Pro fanoušky této čety jen připomínám, ať si nezapomenou gumáky a čelovku. Výprava do odpadních stok s průvodcem Morbivodem bude zajisté velmi působivá. 
 
Nováčci na blackovém poli MORGUS DOWN a BELLIGERENCE snad nenechají nikoho na pochybách, že si své místo v pekle zaslouží. Obzvláště, když budete moci na pódiu přivítat v obou případech zástupkyně něžného pohlaví.
 
Nestoři na české UG scéně D.A.D. táhnou svojí káru již od roku 1993. Pamětníci jistě zavzpomínají na jejich vystoupení v pravěké době „žižky“. Za dobu své existence si vyzkoušeli několik hudebních stylů a nyní se jejich zaměření nachází s CD „Loutky“ ve škatulce melodický metal core.  
 
TEARS OF RAIN jsou další kapelou, ve které působí sličné dívky. Atmosférický gothic-doom bude jistě příjemným osvěžením akce a zážitek pro fanoušky kapely Nightwish.
 
LIKE FOOL měli pěkně našlápnuto v soutěži o předkapelu Iron Maiden, ale ke vší smůle se jim do první trojky probojovat nepodařilo. Nicméně kluci to rozbalí v parádním hardcoru. Taky jedna z kapel, kterou jste mohli v Táboře už párkrát vidět v minulosti.
 
Domácí death metaloví F.O.B. mají krom nového materiálu ještě jedno eso v rukávu, tak se nechte překvapit, s čím vyrukují. Uvidíme se v Táboře!
 
 
Více informací na webu festivalu http://zizka.fob.cz.
 
Vstup: 180,- Kč do 15:00 hod. potom 220,- Kč
POZOR!!! Začátek produkce již ve 15:00 hod., areál otevřen od 14:00 hod.
Prodej UG materiálu již tradičně zajištěn. Akce se koná uvnitř, tzn. za každého počasí!!!

Zveřejněno: 17. 05. 2007
Přečteno:
3303 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář