Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
INSANIA

Opět máme letos možnost vyrazit do západních Čech na jeden z nejvetších rockových a metalových festivalů u nás!

BASINFIREFEST 2007 se koná v klidové zóně poblíž Spáleného Poříčí u Plzně a těší se u jeho návštěvníků, stále větší oblibě. Právě pro velký a i zasloužený úspěch předchozího ročníku, se pořadatelé (agentura 2P PRODUCTION) rozhodli rozšířit ze dvou na tři dny - tento dnes již tradiční, nevšední nejen hudební svátek v roce 2007 tedy proběhne o prvním prázdninovém víkendu 29.6.-1.7.

A na co se již dnes můžete těšit? Na třech pódiích se představí špička naší rockové a metalové scény, přičemž ani jeden festivalový den nebudou chybět hvězdná jména ze zahraničí. Kromě těchto zavedených jmen vám tentokrát představíme i několik méně známých, leč hudebně zajímavých a invenčních souborů z celého světa.

Pro návštěvníky bude opět zavedena kyvadlová doprava z Plzně zdarma, kempování, parkování a sportovní vyžití přímo v prostorách malebného přírodního areálu. Znovu na Vás čeká celá řada soutěží o zajímavé ceny. Vstupenky budou opět slosovatelné. Kdo se zúčastnil ročníku 2006 si jistě vzpomene na losování o motocykl chopperYUKI.

Kromě hlavních hvězd - KREATOR, W.A.S.P., WALTARI, MNEMIC, THE QUILL se festivalu zůčastní opravdu hodně skupin, posuďte sami:

KREYSON, ARAKAIN, KRUCIPÜSK, GAIA MESIAH, ADOR DORATH, ALKEHOL, ANIME, ANOTHER WAY, APPLE JUICE, ASMODEUS, BED SORES, THE BRATS, BREAKING BEADS, BRUTUS, PANGEA, PARADOX, PEHA (Slovensko), PILIGRIM (Rusko), PLEXIS, POST-IT, POWER 5, PUB ANIMALS, COCOTTE MINUTE, CODA, CROM, VILÉM ČOK & BYPASS, DARK GAMBALLE, DEBUSTROL, DEMESI PROWAZ, DIRTY GAME, DYMYTRY, REDEEMA (Něměcko), RITES OF UNDEATH, ROOT, E!E, EBOLA JOY, EGOTRIP, ENDLESS, SAD, SAD HARMONY, SECOND END, SHAARK, SCHWABACH, SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY, SIX DEGRESS OF SEPARATION, THE STREETFIGHTERS, KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS, SUNSET STRIP, SYNDROM, ŠANOV, ŠKWOR, FLATTUS, FLOOD, FORREST JUMP, FOURTH FACE, TLESKAČ, TRISTANA (Slovensko), TÖRR, TORTHARRY, GLOCK 22, UDG, HAZYDECAY, HELPNESS, HORKÝŽE SLÍŽE (Slovensko), HUNTER (Polsko), V3SKA, VISACÍ ZÁMEK, VOLNAY STAYA (Rusko), VYPSANÁ FIXA, CHAOS IN HEAD, WALDAGANG & VLÁĎA ŠAFRÁNEK, WOHNOUT, WRINKLED FRED (Polsko), ILL FISH, INA HANY BANY, KOKRHELL BAND, ZNC, LETY MIMO, LIKE FOOL, LOCOMOTIVE,  3BRATS, 1ST CHOICE, 37STABWOUNDZ (Holandsko), MAELSTRÖM, MASH, MEMORIA, MIDNIGHT SCREAM (Slovensko), MIMESIS, VLADIMŔ MIŠÍK & Etc, NEW BLACK WIDOW (Slovensko) +12 semifinalistů České rockové ligy 2007

Prodej vstupenek v síti TICKETSTREAM za neuvěřitelně příznivé ceny: permanentka na 3 dny v březnu za stále velice příznivou cenu 430,-Kč

Další info na www.basinfirefest.cz


Zveřejněno: 28. 04. 2007
Přečteno:
3575 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

27. 06. 2007 23:21 napsal/a Míša
eauripik@centrum.cz
Nechcete někdo jet na BASINFIREFEST? Mam dva listky a nemuzu tam jet, nechci, aby propadly, proto je prodam hodne levne. Predam v Jeseniku nebo v Praze.